Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
És szerinted autós játékból csak 1 féle van? Mert én láttam olyasmit is autósban hogy roncsderbis, lövöldözős, rendőrös üldözős, sima versenyzős, stb. Sajnálom hogy te csak olyat láttál ami a kvarcjátékon volt (gondolom sima versenyzést).
Az újdonságot nem nekem kell kitalálnom, hanem a fejlesztőknek, így megy ez.
De nekem elég lenne egy modernizált nfs a 4 vagy 5 rész-t folytatva. Kihagyva a "kecsapot" csillagvadász űrhajós fizika helyett autó fizikával(undorground/prosztrít, mert a shiftben már "vakond" fizika van, vagyis menj át az ellenfél alatt
), vidéki utas, esetleg néhány utcai versennyel, rendőrökkel szintén "kecsap" nélkül. Ha legalább nfs néven csinálják legyen is nfs, és ne szégyenítsék meg az nfs nevet olyanokkal mint amik az 5 után jöttek."A toplista is téged igazol." nem. A toplista az "egyél szart! Több millió légy nem tévedhet" igazságot igazolja.
-
Sanyix
őstag
Nem csak nekem nem tetszik. És ha megnézem hogy régen milyen játékok voltak, és most milyenek vannak, bizony nagyrészt meredek zuhanás van a színvonalban. Semmi ötlet semmi újítás, a shitben sincs, egyszerűen megpróbálták a gridet és a gtr-t lemásolni, ami elég gázul sikerült mellesleg. cod 4 is ugyan az megy mohaa óta, simsnél is wownál is.
-
Sanyix
őstag
Gáz hogy egy ilyen játék IS felfére a toplistára... nem érdemli meg, ahogy a többi sem. Dehát a nép szereti a szart, ezt minden nap bizonyítja ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Wuthering Waves
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), vidéki utas, esetleg néhány utcai versennyel, rendőrökkel szintén "kecsap" nélkül. Ha legalább nfs néven csinálják legyen is nfs, és ne szégyenítsék meg az nfs nevet olyanokkal mint amik az 5 után jöttek.