Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Itt a Blizzconhoz köthető legjobb bejelentés: visszatér a Nostalrius Vanilla WoW teljes adatbázissal [link]
-
ldave
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem az eredeti jobb. De lehet kisebbség vagyok.
-
ripla
addikt
a necro fizetős lesz, amúgy meg e-sport, e-sport, e-sport, easymoney, e-sport, easymoney, e-sport, e-sport, e-sport....
az utóbbi évek leggyengébb blizzcon megnyitóját láthattuk. -
tamass.szabo
tag
Nekem ez a mondat tetszik legjobban a d1-es eventből:
"It will be a limited time event, occurring for the month of January every year."
Meg az anyátokat. Biztos tudják, hogy az emberek hamar rá fognak unni, így nincs értelme végig a játékban tartani.
-
ldave
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem ez eléggé dark:

-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ennél még azt is bőven szívesebben vettem volna, ha azt mondják, hogy a Diablo 1-et meg lehet vásárolni digitálisan egy jelképes összegért (pl. 15 USD), és elintézik, hogy rendesen fut a legújabb rendszereken. Oh, well.
-
TESCO-Zsömle
titán
Szvsz D1-nek inkább ártani fog ez az új, cukormázzal nyakonöntött világ, ami a D3-ban is van. D2-nek meg méginkább... Ez a legnagyobb bajom a D3-mal, hogy nem elég dark a dark-fantasy-hoz. Persze megértem, hogy ez már gyerekeknek készült, nyilván így több pénz jön belőle, de így nekem ezzel együtt a remake-ek is kiesnek sajna...

-
Z10N
veterán
Remek. Egy nyamvadt dlc-t nem birnak mar kiadni a x360-hoz. A hires blizzard igy supportal egy 2 eves cimet.
Q: Who will be able to play the Necromancer?
A: We’re still settling on final details, but the Necromancer will be available as part of the Rise of the Necromancer pack, set to release in 2017. Players will need both Diablo III and Reaper of Souls to access this content (or, in the case of console, the Ultimate Evil Edition on PlayStation 4 or Xbox One).
-
Mister_X
nagyúr
A másik véglet meg hogy bejelentik jóval idő előtt, aztán úgy fog járni, mint a
Duke Nukem ForeverThe Last GuardianCyberpunk 2077: when it's done, avagy Soon™
Egyébként nekem az egész event legérdekesebb mozzanata volt, hogy a Google DeepMind-ot ráeresztik a StarCraft II-re. Én nem lennék meglepődve, ha tényleg ki lehetne képezni egy tanulékony AI-t, aki felveszi a profikkal is a kesztyűt. Sőt! Két AI-t képeznék ladderen, profi meccseken, majd összeereszteném egymásnak őket, hogy tanuljanak egymástól
Ugye nem kell tudnia, hogy az ellenfele is AI, eleve valamilyen szinten önállónak kell lennie, mert a SCII olyan, mimt a gó vagy a sakk. A végeredmény pedig a Super AI lenne, amit tovább edzenék koreai profikkal, 1000 meccs után pedig kiengedném BlizzConra a drágát.Ördögi terveim vannak

-
ldave
félisten
Tök jó hogy mindenki várta a csodát, amikor az elmúlt egy évben jött ki a SC2 vége, az Overwatch és a Legion. Lehet hogy rohadt nagy, de mégiscsak egy 1 db cégről beszélünk, véges kapacitással.
-
Pöttön
őstag
Hát ez így eléggé vérszegény...

Hol maradt a StarCraft HD? Vagy a Diablo 2 HD?
-
ribizly
veterán
válasz
tamass.szabo
üzenetére
Akkor ez így elég szegényes...

Kár. Pedig egy D1/D2 remake / remastered / relóf@sz kiadásért még pénzt is adnék.
-
tamass.szabo
tag
Szóval egy új (megvehető) kaszt, Diablo 1 dungeon (mert ez nem remake, csak egy szaros dungeon).
Köszönjük Blizzard a nagyszerű évfordulós ajándékot!
-
Zedz
addikt
A Legion most elterelte a figyelmet a "hype"-ról ami a Nostalrius látogatását övezte a Blizzardnál, ennyi szerencséjük van. Csak közben a Nost team tett egy kijelentést, hogyha a Blizzconon nem lesz szó legacy szerverekről, akkor majd ők megoldják, mert ez szerintünk a rajongók arcon csapása mindazok után ami eddig történt a témában.
Nem tudom kinek van igaza, meglátjuk mi lesz.

-
.LnB
titán
Spoiler: Oroszok fognak nyerni.

OWC Francia - Orosz meccsen.
(#36) AxBattler És az Amazonom hol marad? Majd jövőre a mozikba..[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hát nekem sem 100%, de az biztos, hogy nem x@rtam össze magam... annyira nem tűnik nagy durranásnak. A D1-et tolhatjuk végig újra, az új graffal, új motorral, 8 irányos irányítással, és... és más nem is nagyon jött le, pl. a kasztokról/karakterekről nem is volt szó.

Nekrós, ja, az lesz. És az Amazonom hol marad?
Ez így karcsúnak tűnik, a Starter Edition-ön így nem fogok tovább lendülni, de legalább spórolok 12k-t. -
wjbhbdux
veterán
új overwatch hero, új heroes herok, új hearthstone kártyák, fizetős diablo hero kiegészítő nélkül
blizzard 2016 gyász

-
DaveNo1
veterán
Hát se új D3 kiegészítő, se D4, Necrotól kétlem hogy feltámadna a játék, hiába volt nagy kedvenc D2-ben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"We are recreating the original #Diablo in @Diablo 3."
-
.LnB
titán
Most csak HD remastered lesz a D1 és D2? Vagy jól értettem, hogy teljesen átültetik D3-ba őket? (közbe ki kellett mennem)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Diablo 3 - Új kaszt: Necromancer 2017-ben.
-
Diablót direkt hagyják a végére?

Szemetek. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Bazdki megcsinálják Overwatch-csal ami egyszer már elbukott a CGS néven 2008-2009-ben

-
oriic
HÁZIGAZDA
Lol Sombra hackeli a Blizzardot.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Na nézzük a medvét!
-
wjbhbdux
veterán
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ WARCRAFT, STARCRAFT, DIABLO OR RIOTヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
-
Vistaboy
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz az a nagy bejelentés a Diablo III kapcsán... Remélhetőleg minimum egy új kiegészítő, legalább akkora - annyi - újítással, mint a Reaper of Souls volt az eredeti után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Nézd élőben a BlizzCon 2016-ot!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ugye nem kell tudnia, hogy az ellenfele is AI, eleve valamilyen szinten önállónak kell lennie, mert a SCII olyan, mimt a gó vagy a sakk. A végeredmény pedig a Super AI lenne, amit tovább edzenék koreai profikkal, 1000 meccs után pedig kiengedném BlizzConra a drágát.

) , csak Diablo 1 event Diablo 3-ban belül. Jövő héten PTR-en már fent lesz a patch.