Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
szinte pontosan ugy van ahogy mondod. a kulonbseg, hogy az Apple touchpadje nem egy kozonseges touchpad. en pl most, az iroasztal elott ulve is a touchpadet hasznalom, nincs eger dugva a gepre, pedig a korabbi notebookjaimat mindig egerrel hasznaltam
hihetetlen kenyelmes pl a ketujjas gorgetes meg a rengeteg hasznos funkcio. nem kell ezer gomb meg gorgo ahhoz hogy hasznald a gepet
a jovo egyertelmuen ez az irany, 10-20 ev mulva mar jo esellyel sehol nem lesznek a most divatos gombokkal/gorgoggel zsufolt mechanikus szornyetegek (talan a jatekok az egyetlen, ahol van/lesz letjogosultsaga) -
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
öö az MacBook-okon eléggé jól meg vannak oldva gesztusokkal való vezérlés. ezért is kívánt már mindenki egy ilyesmit régóta, főleg amióta kijött a Magic Mouse ami hasonlóan működik, csak sok embernek kényelmetlen.
nem láttam sehol, hogy forradalminak neveztem volna vagy az Apple oldalán azt írták volna...
egyébként meg az, mert még nem láttam ilyet vagy ehhez hasonlót
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a jovo egyertelmuen ez az irany, 10-20 ev mulva mar jo esellyel sehol nem lesznek a most divatos gombokkal/gorgoggel zsufolt mechanikus szornyetegek (talan a jatekok az egyetlen, ahol van/lesz letjogosultsaga)