Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
szinte pontosan ugy van ahogy mondod. a kulonbseg, hogy az Apple touchpadje nem egy kozonseges touchpad. en pl most, az iroasztal elott ulve is a touchpadet hasznalom, nincs eger dugva a gepre, pedig a korabbi notebookjaimat mindig egerrel hasznaltam
hihetetlen kenyelmes pl a ketujjas gorgetes meg a rengeteg hasznos funkcio. nem kell ezer gomb meg gorgo ahhoz hogy hasznald a gepet
a jovo egyertelmuen ez az irany, 10-20 ev mulva mar jo esellyel sehol nem lesznek a most divatos gombokkal/gorgoggel zsufolt mechanikus szornyetegek (talan a jatekok az egyetlen, ahol van/lesz letjogosultsaga) -
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
öö az MacBook-okon eléggé jól meg vannak oldva gesztusokkal való vezérlés. ezért is kívánt már mindenki egy ilyesmit régóta, főleg amióta kijött a Magic Mouse ami hasonlóan működik, csak sok embernek kényelmetlen.
nem láttam sehol, hogy forradalminak neveztem volna vagy az Apple oldalán azt írták volna...
egyébként meg az, mert még nem láttam ilyet vagy ehhez hasonlót
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Jövedelem
- Nintendo Wii U
- Suzuki topik
- Tesla topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a jovo egyertelmuen ez az irany, 10-20 ev mulva mar jo esellyel sehol nem lesznek a most divatos gombokkal/gorgoggel zsufolt mechanikus szornyetegek (talan a jatekok az egyetlen, ahol van/lesz letjogosultsaga)