- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Erre biztos nem készültek így direkten, de szerintem minden mérnök tudta, hogy elméletben ez a spekulatív része a mai processzoroknak sérülékeny. Egyszerű paraszti logika az egész: a processzor hiába csinálja vissza a spekulatívan végrehajtott, de végül nem szükséges operációkat, az ezek által kinyert adatok egy darabig ott maradnak a gyorsítótárban. Ezt az AMD levédte, még akkor is, ha ennek egy kis teljesítményvesztés volt az ára, míg az Intel és az ARM elment csak a nyers tempó felé, úgy gondolva, hogy ez az elméleti rés a gyakorlatban kihasználhatatlan marad. Tévedtek. Mondhatom azt, hogy emberi dolog. Szerintem még az AMD mérnökei is úgy gondolták, hogy egy gyakorlatban kihasználhatatlan rés ellen védekeznek az eltérő dizájnjukkal, csak nem volt érdemes változtatni rajta 1-2% plusz tempóért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest