Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újra nekiestem a demónak. Egyre jobban tetszik.
Tényleg csak king módban érdemes játszani. Semmivel nem nehezebb mint a többi, talán még könnyebb is, mivel az alacsonybb fokozatok csak a különböző "segítségeket" kapcsolnak be, ami igazából csak korlátoz. (automata fék és "ideális" nyomvonal tartás) Amint ezek nélkül próbáltam ki, megszünt a folytonos rángatás, nem akarta elvenni az irányítást tőlem, mindjárt normálisan úton tudtam maradni és nyerni, pedig a sokak által szidott billentyűzettel nyomom és külső nézetből.
Gondoltam kipróbálom a maximális grafikai beállításokat is, csak hogy lássam milyen.
Amin nagyon meglepődtem, hogy 1280x1024 felbontásban, minden bekapcsolva (vsync nem, az csak korlátoz), ami lehet a maximumon, 4x élsimítással simán nem esett 25fps alá sehol sem fraps szerint. Átlag 32fps. A látvány így már tényleg filmszerű és játszható. Nem szaggat, folyamatos.
Sikerült high damage-t elérnem! Eltűnt a fél motortér.
Mondjuk még mindig meg sem közelíti a törésmodell a jóval öregebb Flatout2 szintet. Remélem ennek szintjét lehet majd erősebbre állítani a végleges játékban.
Persze nem egy szimulátor, arra ott van a Colin
irt. Szórakozni, "csak úgy" jó lesz ez is.
Ja, az introk átugorhatók a space nyomogatásával. Raid rendszerrel nem is tölt sokat. kb 3-4 másodperc és játszhatok.
Nekem tetszik, beszerzem majd a véglegeset is.
-
Szia.
Igen, nekem sem engedte az 1024x768 beállításnál nagyobbat, amíg ki nem kapcsoltam a tv-out-ot.
Sajnos ez a probléma a legtöbb mai játékkal előfordul.
Ha a monitorod támogat nagyobb felbontást, akkor javaslom ezirányban, a driverbeállításoknál keresd a meglodást.
Egyébként a játék nálam hibátlanul futott, bár azért 4 perc játéknál többet vártam egy cd mennyiségű demótól is. A grafika tetszik, az irányítás érdekes billentyűzetről, de megszokható csak furcsa, hogy mostmár nincs egyenes tartása a kocsinak. Az életben ilyen kilengéskor már mennék is a futóműveshez.
A törésmodell inkább jelzés értékű, de legalább "van valami". Remélem ennek mértéke állítható lesz a végleges játékban. Kicsit vicces, hogy 160mph-val belerongyolok egy oszlopba és "light damage" ami kb annyit tesz, hogy lejött a dukkózás.
Mindegy, a demó elérte a célját, felkeltette érdeklődésemet a teljes játék iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Képregény topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest