Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újra nekiestem a demónak. Egyre jobban tetszik.

Tényleg csak king módban érdemes játszani. Semmivel nem nehezebb mint a többi, talán még könnyebb is, mivel az alacsonybb fokozatok csak a különböző "segítségeket" kapcsolnak be, ami igazából csak korlátoz. (automata fék és "ideális" nyomvonal tartás) Amint ezek nélkül próbáltam ki, megszünt a folytonos rángatás, nem akarta elvenni az irányítást tőlem, mindjárt normálisan úton tudtam maradni és nyerni, pedig a sokak által szidott billentyűzettel nyomom és külső nézetből.
Gondoltam kipróbálom a maximális grafikai beállításokat is, csak hogy lássam milyen.
Amin nagyon meglepődtem, hogy 1280x1024 felbontásban, minden bekapcsolva (vsync nem, az csak korlátoz), ami lehet a maximumon, 4x élsimítással simán nem esett 25fps alá sehol sem fraps szerint. Átlag 32fps. A látvány így már tényleg filmszerű és játszható. Nem szaggat, folyamatos.

Sikerült high damage-t elérnem! Eltűnt a fél motortér.
Mondjuk még mindig meg sem közelíti a törésmodell a jóval öregebb Flatout2 szintet. Remélem ennek szintjét lehet majd erősebbre állítani a végleges játékban.Persze nem egy szimulátor, arra ott van a Colin
irt. Szórakozni, "csak úgy" jó lesz ez is.Ja, az introk átugorhatók a space nyomogatásával. Raid rendszerrel nem is tölt sokat. kb 3-4 másodperc és játszhatok.

Nekem tetszik, beszerzem majd a véglegeset is.

-
Szia.
Igen, nekem sem engedte az 1024x768 beállításnál nagyobbat, amíg ki nem kapcsoltam a tv-out-ot.
Sajnos ez a probléma a legtöbb mai játékkal előfordul. 
Ha a monitorod támogat nagyobb felbontást, akkor javaslom ezirányban, a driverbeállításoknál keresd a meglodást.

Egyébként a játék nálam hibátlanul futott, bár azért 4 perc játéknál többet vártam egy cd mennyiségű demótól is. A grafika tetszik, az irányítás érdekes billentyűzetről, de megszokható csak furcsa, hogy mostmár nincs egyenes tartása a kocsinak. Az életben ilyen kilengéskor már mennék is a futóműveshez.
A törésmodell inkább jelzés értékű, de legalább "van valami". Remélem ennek mértéke állítható lesz a végleges játékban. Kicsit vicces, hogy 160mph-val belerongyolok egy oszlopba és "light damage" ami kb annyit tesz, hogy lejött a dukkózás. 
Mindegy, a demó elérte a célját, felkeltette érdeklődésemet a teljes játék iránt.

Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk még mindig meg sem közelíti a törésmodell a jóval öregebb Flatout2 szintet. Remélem ennek szintjét lehet majd erősebbre állítani a végleges játékban.

Köszönöm, nem iszom semmit, mivel abszintes... abcinens... hapciles... egye meg a fene, egy sört ide...
Sajnos ez a probléma a legtöbb mai játékkal előfordul.