Új hozzászólás Aktív témák

• Fruityloops

tag

Na kérem szépen, ne haragudjatok, de kicsit kiakadtam, és most fejtegetek, remélem szabad..nos fentebb már fejtegettem, hogy az amúgy is imádott X3 nfc-met amivel semmi bajom, lecserélném az utódjára az X4 pro 5g-re.
    Jobban utánanéztem az utódnak, és tényleg az esze megáll az embernek, hogy most itt mi is az előrelépés..?

Az X4 pro 5G-ben lévő proci lasabb, mint az X3 nfc-ben! Antutu szerint is jóval kevesebb pontot kap!
    Az aksi is kisebb minimálisan, de az elhanyagolható. Mindenben megegyezik a 2 telefon, egyedül a kamera 108 mp-es, ami inkább hagyjuk, hogy mivel jobb mint a 64-es mostani, a note 10 pro-ban eléggé megmutatkozott a parasztvakítás..
    A selfie kamerája meg csak 16-os, az X3 nfc-ben 20-as.
    Most ez komoly, hogy 2 év után kiadtak így egy utódot (a sima X4-et már meg sem említem mert az még gyengébb), hogy még egy X3 pro is gyorsabb prociban?

És a pofátlanság köbe, hogy az X3 nfc-t vettem kemény 78 ezer forintért fél éve, az X4 pro meg semmivel nem tud többet ahogy írtam kb. és 136 ezer forintért láttam egyetlen egy helyen, ahol már itthon is árulják, no komment.

Nektek mi a véleményetek erről?

Köszi szépen a válaszokat. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés