Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #9276 üzenetére
Úgy értettem, hogy nálatok javul az idő, legalábbis a magyarországi előrejelzés szerint . Nálunk most csendesen esik az eső, ezért természetesen borult az ég, 24C van most reggel 8: 36-kor. Délben 28C lesz.
Kisfiam, sok erőt a költözéshez!! Szép lesz a kilátásod! Szép város az a Szöged. Anyád is ott tanult.
Ipse, nagyon sajnálom. Nincs annál rosszabb, mint amikor a barát árulóvá válik.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Bling95
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
Vége a túlórának, lassan megyek haza...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Killer01
őstag
Kellemes jó estét kiscsalád
-
stangli
senior tag
Sziasztok, na mi ez a punnyadás?
-
Badman 4ever
őstag
Szép estét emberek!
Na végre vége a pakolászásnak, de a netnek is, addig darabig nem lesz netem, amíg amoda be nem kötik.
De mielőtt még elmenne a net, itt van még egy pár Izémon© kártya.
Ha már házastársak vagytok.[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
stangli
senior tag
akkor itt egy kis ébresztő muzsika a népnek
-
Killer01
őstag
válasz Badman 4ever #9310 üzenetére
Ez igen király, én is kérek egyet
-
Wictor
őstag
Jó estét! Megjöttem én is. Mai nap tanulsága: ne szedj szét Nokia N82-t szaktudás nélkül, mert megszívod!
-
stangli
senior tag
Akkor jól van.
Ezt nézzétek, szerintem jól összerakták a számot
-
Badman 4ever
őstag
válasz Killer01 #9315 üzenetére
Rajta vagyok az ügyön.
stangli: Aaaaz nem semmi!Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
geprombolo
őstag
válasz Badman 4ever #9310 üzenetére
Jujdejó! Nekem is van izémonom! Meg van bónuszom is! Köszi, nagyon kedves tőled! Olyan boldog vagyok, hogy azt se bánom, hogy csak 4 a HP-m. Mindegy, ráfogom arra, hogy elvágtam a kezem.
Ez tökéletes szülinapi ajándék nekem! Meg vettem magamnak szülinapomra egy fényképezőgépet. Egy Fuji S1500-at. Nagyjából egy éve szemezek vele, akkor még 47 rugóért vesztegették, ma 25-ért vettem meg, utolsó darab volt a tecsóban, tegnap még 32 volt, 3 hete meg még 37 Mákom van! Ennyiért már nekem is megéri, hát nem?
Muszáj volt eldicsekedjek vele, annyira örülök neki! Majd lefényképezem a kacsómat, mert sokkal szebb látvány, mint akkor, amikor elmetéltem.
dicsekedés végecmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #9323 üzenetére
Nagyon Boldog Szülinapot neked!
Örülök, hogy örülsz, így mindenki boldog.
Killer:[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Bling95
őstag
na énis hazaértem
-
Killer01
őstag
válasz Badman 4ever #9324 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Badman 4ever
őstag
Nem bírok rábökni a "Tetszik" gombra fönt, pedig ha már van, akkor használjuk is valamire, mindig hibát ír.
-
Bling95
őstag
válasz Badman 4ever #9327 üzenetére
nekemsse működik
-
Badman 4ever
őstag
válasz Bling95 #9328 üzenetére
Na akkor jelentem a hibát.
-
Bling95
őstag
válasz Badman 4ever #9329 üzenetére
rendben
én meg megyek aludni, 5:30kor kelek , nehogymár az utolsó napon kurjam el a jegyeimet
már csak fizika meg föci -
Badman 4ever
őstag
válasz Bling95 #9330 üzenetére
Sok sikert és jó éjt!
-
Geri Bátyó
addikt
Jó estét az egész (még ébren és jelen lévő) családnak!
Ma is kellően húzós napom volt, ezért most is csak ideköszönök és megyek is aludni.
Mostantól vasárnap estig nem leszek net közelben, ezért szép hétvégét mindenkinek!
Jó éjt!
Bad: a mostani kártyák is nagyon ott vannak! Különösen talmidáé tetszett nagyon!
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
talmida
Közösségépítő
válasz geprombolo #9323 üzenetére
Csak egy percre ugrottam be és mit látok? Szülinapod van drága geprombolom? GRATULÁLOK!! Majdnem lemaradtam a köszöntésedről.
Mit is adjak neked? Megvan kártyát az új gépedbe. Hiszen a fiad is azt adott.
Badman4ever Ügyes a kártya!Kedvedért itt egy családi fotó rólunk
Gyerekek, bocsánat, de csak átfutottam a hsz-okat, elnézést, ha nem vettem észre valamit. ...holnap sem leszek.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
z0d1AK
nagyúr
Nálam már megy a munka
-
Wictor
őstag
Jó napot! Eddig egész király volt ez a nap. Rosszabbra számítottam, de eddig még minden összejött. Remélem művésznőnek is jól sikerült a matek.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
z0d1AK
nagyúr
Nagy a pangás
-
Bling95
őstag
nahazaértem. negyed órát vagyok aztán megyek
egyébként minden rendben volt ma, fizikám 5ös lesz, földrajzot is tudtam
-
Killer01
őstag
Kellemes délutánt
-
művésznő4
senior tag
Sziasztok Drágáim! <3
Kész hulla vagyok, csak gondoltam beköszönök!
Muszáj kicsit pihennem
De később jövök ám!Huuhh nagyon hiányoztatok, amúgy...2 nap nélkületek és már teljesen kész vagyok...
-
geprombolo
őstag
válasz talmida #9333 üzenetére
Még nincs szülinapom, csak hát nem várhattam tovább. Így is az utolsó darabot vettem meg, ami a tecsóban volt. Azért köszi a gratulát, de majd a megfelelő időben megint besöprök egy párat a társaságtól . Már csak pár nap.
Egyébként tényleg akarok egy 2 gigás karit a gépbe, mert jelenleg a régi gépemből átrakott 512 megás kari van benne, márpedig arra ebben nem sok fér. Úgyhogy eltaláltad a vágyamat! Nagyon drága vagy, köszi!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
nem_tom
őstag
[link] Beszúrom ide is az álláspontomat a jelenlegi időszakról...
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Na, tegnap megvolt a gyakorlati vizsgám, úgy mentem, hogy 2.5 órát aludtam. 1 kivételével megvan minden biztosra.
Majd Logout-on leírom, hogy mi volt, mert hosszú...Művésznő: Láttad a múltkori betett képet?
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Bocaa
senior tag
most jövök családi grillezésről elég jó volt
veletek miujság?"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Bocaa
senior tag
válasz geprombolo #9349 üzenetére
nálunk be van borulva de esőnek nemsok nyoma van
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Asztrofotózás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest