Hirdetés
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #9952 üzenetére
Persze, hogy nem. Egy úrihölgy tulipánokat, meg rózsákat hány a földre, ha berúgott.
talmida szívem:szörnyű ez az olaj dolog, Obama saját maga ellen hergeli a népet. Nem lesz ez így jó! Valami iszonyat nagy szemétséget érzek a háttérben. Dollár milliárdokat elfolyt olajjal kimosva. Vagy az olaj nem is olaj, azért nem mehet a közelébe más, csak a BP. Befejezem, mert begerjedek és ban lesz a vége, azt meg nem szeretném.
művésznő: rám nem is gondolsz sokat? Pedig én úgy várom, hogy írj valami szépet nekem!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #9953 üzenetére
Meg porcelán étkészletet, ha felhergelik!
Gyanítom, jó úton haladunk e felé!Ne haragítsuk magunkra kedvenc művésznőnket!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
művésznő4
senior tag
Talmidám!
Ma ezzel szeretnék kedveskedni Neked! :
Én nagyon szeretem Őt, remélem, neked is tetszeni fog!
lehet, hogy ismered...2 kedvenc dalom a sok közül... :
Brooke Fraser - Shadowfeet
Hillsong United (Brooke Fraser) - SoonBrooke Fraser nemcsak eszméletlen tehetséges, de ő maga is egy gyönyörű mediterrán szépség!
Jó zenehallgatást kívánok!
-
művésznő4
senior tag
válasz geprombolo #9953 üzenetére
Dehogynem gondolok Édesem!
Még ma megy a válasz!Amúgy írtam neked a KéPHregény topicba!
[ Szerkesztve ]
-
Ipse89
tag
válasz művésznő4 #9951 üzenetére
Hát igen, egy kicsit elvonultam az internettől ( csak a grepolis ) meg aztán hétvégén dolgoztam 22 órát, úgyhogy nemnagyon volt időm feljönni. Holnap is megyek fel Győrbe, elhozom a cuccaimat a kóterból, most is lelépek, megígértem anyámnak, hogy segítek neki virágot ültetni a nagyfater sírjára, meg vár egy kis fűnyírás+ borsó pirgálás( érik a kertbe rendesen )
Puszcsi MűvészlááányLenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
művésznő4
senior tag
válasz geprombolo #9958 üzenetére
Fogadjunk, hogy csak a rózsaszín garbómért szeretsz!
Válaszoltam! -
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #9913 üzenetére
Na, rákerestem, itt van a rokoni kapcsolatok meghatározása, vázlatos családfával. Ezek szerint én Bling nagypapájának sógora vagyok. Nem találtam sem nagy-nagybácsi, sem dédnagybácsi kifejezést.
[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #9962 üzenetére
A wikipedia sem tudhat mindent. Szerinte te nem is minősülsz rokonnak és ez felháborító.
Szerintem válassz egy szimpatikus meghatározást!"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
stangli
senior tag
válasz Geri Bátyó #9963 üzenetére
Ez tetszik: Szerintem válassz egy szimpatikus meghatározást!
Ebben a melegben csak egy meghatározást ismerek: jéghideg sör -
stangli
senior tag
válasz Geri Bátyó #9965 üzenetére
Lobogjon is a hajad
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #9967 üzenetére
Mit szólnátok egy családi ebédhez? BMW módra?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #9968 üzenetére
Nagyon jó! De ki lehetett az a beteg barom, akinek ez egyáltalán az eszébe jutott?
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #9969 üzenetére
Fogalmam sincs, de áááááállllllllatiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
-
Killer01
őstag
válasz geprombolo #9968 üzenetére
Ez kurv@ jó
-
stangli
senior tag
Gyáááááj nincs apus buli van, hívjátok a csajokat, a piás kocsit, indulhat a fertő
-
z0d1AK
nagyúr
Most értem haza.
És hoztam valamit, ami után csorogna Wictor nyála| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Killer01
őstag
Na, jöttek értem a kollégák...indulok. Sziasztok, Killer off
-
z0d1AK
nagyúr
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz geprombolo #9984 üzenetére
jó kérdés
nincs kedvem lementeni
Tesztet kell írnom, mert csak ma van nálam a kicsike!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bling95
őstag
egyébként nagyon lukra futottam, odamentem háromnegyed 8-ra uszodába, kiderült hogy mától 7-8 ig volt edzés...
-
Wictor
őstag
Momentán tökre elégedett vagyok az N86-osommal.
Egy baj van, 2 napon belül 2 akksit ölt meg, okát nem tudom.Huhh, viszont valami szép kis nőci most jöhetne.
Killer: jó utat, vigyázz magadra, a Golf kulcsot meg elfelejtetted ideadni...
Ui: Kolumbusznak üzenem, hogy India emerre van, nem amarra. Valamint ma megállapítottam, hogy Magellánnak sem volt őszinte a mosolya, mikor váratlanul összefutott az újvilág őslakosaival...
[ Szerkesztve ]
-
-
Wictor
őstag
Gyűlölöm az Androidot. Pénteken nézegettem egy Magic-et, pfff...
Ez az N86, ami most van teljesen megfelel, ennél nagyobb tudás nem kell, még a felével is megelégednék kb. Csak elég megbízhatatlan a telefon és eddig többet szívtam vele, meg többször vágtam volna falhoz, mint amennyi boldog percet eltöltöttem vele.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
10.000
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest