Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
giráppá ujra ithon
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
talmida
Közösségépítő
Jó estét (vagy jó délutánt ) kis család! Csak egy pillanatra ugrottam be megmondani, hogy mennyire nagyon szeretlek benneteket.
Wictor ügyesen forgatod a szavakat. Engem a kerettörténet is érdekelne, de nem akarom feszegetni, ha művésznő nem akarja.
művésznő jó volt a muzsika!
bling gratulálok a vizsgádhoz!
Bátyó, soha nagyobb baj ne érjen!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
z0d1AK
nagyúr
Vége lassan a munkának
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Wictor
őstag
Elegem van a napból. Meghaltam.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Badman 4ever #9642 üzenetére
Igazad van, engem is már csak a hétvége közelsége éltet!
talmda: Ne legyen nagyobb bajom? Olvasd el a mai bejegyzésem! (illetve van korábbi is, amit szerintem még nem olvastál)
Wictor: együtt érzek veled, de jelen állapotomban nem vagyok alkalmas arra, hogy valami bátorítót mondjak. Kitartás!
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Wictor
őstag
válasz Geri Bátyó #9659 üzenetére
Viszont!
Ááá, még tanulni kellene ma 25 tételt, hogy végezzek vasárnapra.
-
z0d1AK
nagyúr
Nemrég értem még csak haza
-
Ipse89
tag
Sziasztok!
Furcsa hangulat kerített a napokban a hatalmába, nincs kdvem semmihez, még beindítani a laptopomat sem Komolyan, már várom, hogy hétvégén mehessek dolgozni, nemcsak azért, hogy pénzem legyen, hanem, hogy emberek közés is menyjek, ez volt a 6. évem, hogy koleszos agyok, vagyis állandóan emberekkel vagyok körülvéve, szombaton jöttem haza, azóta itthon vagyok, nem egész 1 hét, és már furcsálom a helyzetet Nincs kedvem MSNezni, nincs kedvem Facebookozni, de biciklizni vagy a szabadban lenni sem
Fater? Van egy kis lóvéd, örömlányokra? Bár sztem az sem segít most vagy nemtom Nah mind1 kimegyek biciklizni hátha összefütok vmi ismerőssel(#9661) z0d1AK
én csak most megyek el otthonról[ Szerkesztve ]
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
Wictor
őstag
Ipse, ha majd hazaérsz, kérhetek választ erre a lenti kérdésemre? Tudom, hogy Te nagy tanulós vagy, így Tőled kérdem.
Szerinted meg lehet 140 x 5 oldalt tanulni megőrülés és egyéb testi jellegű probléma kialakulása nélkül most vasárnapig?
Egyébként a bringázás jót tesz, kikapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Nem nekem ment, de én is válaszolok: Meg lehet tanulni, csak jól kell tömöríteni a tananyagot, hogy csak a lényeg maradjon, nálam így lesz a 100 oldalból 3-4.
Például a Zrínyi-s tétel kb. 3 oldal, töriből Széchenyi meg max. 2.Én meg cuccokat pakolásztam, meg csavaroztam, fúrtam, faragtam egész nap és reggel volt még egy kémia szóbeli megbeszélés is, szóval ért ma a nap eleget.
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Wictor
őstag
válasz Badman 4ever #9670 üzenetére
Az ám a minőségi tömörítés...
Bad, mikor költözöl? Csak hogy tudjam, hogy mikortól tanulsz...[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Múlt csütörtök óta költözök és latinra pl. mindjárt fogok tanulni, mert holnapra van megbeszélve érettségi megbeszélés, felkészítés (vagy miszösz), egyébként kb. jövő héttől tudok tanulni, mert például hétvégén is bérmálkozás van, holnap jönnek még nagynénémék, szóval felpörögtek az események. Komolyan, az utóbbi 2 évben nem rohangáltam annyit, mint ebben pár hétben.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
nem_tom
őstag
válasz Geri Bátyó #9488 üzenetére
Az enyhe kifejezés.
-
z0d1AK
nagyúr
Viszont hamarosan lehet kapok egy-két készüléket tesztelésre
-
talmida
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #9673 üzenetére
Jólvankisfiam , legalább a MiAtyánkot tudni fogod.
Wictor, szerintem, amíg megjön a válasz, már addig is nekieshetsz a tanulásnak vagy legalábbis a tömörítésnek. Nézd meg, hogy, akik tanulnak, azok nem lógnak itt a Logouton. Te is fegyelmezd meg magad! Amíg nem vagy kész a tanulással, ne engedj magadnak lazítást. (se MSN-t, se semmi hasonlót), hanem legyen elég az, hogy veled vagyunk lélekben.
Bátyuskám, mi baj van? Úgy tudod, hogy olvastam a hsz-aidat....de biztos, ami biztos, azért megnézem mégegyszer. Azt is, hogy ülve elaludtál. Remélem, hogy nem vagy beteg!!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Geri Bátyó
addikt
Wictor: Köszönöm! Tudom, hogy neked sem egyszerű!
nem_tom: Drága kisfiam! Örülök, hogy jól érezted magad! Én is! És élmény volt megismerni téged személyesen is! Egyre inkább érzem, hogy nincsenek véletlenek! Egy napon születtünk?
talmida. Drága nővérkém! Nem a hsz.-eimre gondoltam, hanem a legfrissebb verseimre. Kicsit borongósak. Illetve nagyon. Beteg szerencsére nem vagyok (nem szoktam), legfeljebb lelki beteg!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
nem_tom
őstag
válasz Geri Bátyó #9687 üzenetére
Bezony.
Majd valamikor a közeljövőben ismételni kéne.
Ez a hét nem jó és talán a jövőhét sem, nem tudom nektek hogy jó. -
Badman 4ever
őstag
Az kell ám a nyári kánikulában! De a nap ellen biztos jól jön ha a fejed fölé tartod.
-
Wictor
őstag
válasz Geri Bátyó #9692 üzenetére
Tényleg, a nyíregyi találkáról hírek vannak?
Bocsánat, hogy Neked címeztem...
-
talmida
Közösségépítő
válasz Geri Bátyó #9687 üzenetére
Hadd simogasssam meg azt a kopasz kis buksidat bátyókám! Lesz még nap, amikor egy jóízűt nevetve olvasod majd azokat a gyászos sorokat, amiket monitorra vetettél tegnap.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Klemens
őstag
Megvan a vizsgám!
Mától papír szerint autószerelő vagyok!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Badman 4ever
őstag
válasz Klemens #9698 üzenetére
Bravó! Akkor szerelj össze egy autót a kiscsaládnak, a többiek majd kitalálják, hogy milyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest