Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gippo
senior tag
Nálam jó minden zenémnél kb a gyári google lejátszó.
Apropó, megjött a grip shell, már csak egy Rhino shieldet várok és elpusztíthatatlan lesz a telefon. Maga a grip shellt elég nehéz volt feltenni, de cserébe nem csúszkál rajta és wow... kellemeset csalódtam, nem vastagabb egyáltalán és a kínált védelemhez képest nem lett annyira bunkofon kinézete.
kérdés: mennyire vagytok megelégedve a gyári google billentyűzettel? Én már telepítettem egy újat, mert hiába sikerült magyar szógyűjteményt importálnom, nem javítja úgy ahogy szeretném. (igen, én szeretem az autocorrect intézményét... ) Most a fleksy-t tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
Akve
tag
Én anysoft keyboardot használok magyarító fájl i tartozik hozzá.
Élek és élni hagyok.
-
BtommyX
csendes tag
Kii keyboard, és szótár meg egyéb hülyeség letiltva.
-
Tim82
félisten
Nem, a szétszedéssel megvárom a várhatóan jövő héten érkező cserekijelzőt (addig meg használom így a telefont, mert a jelenlegi repedt kijelző is csak esztétikai problémát jelent). Köszönöm, akkor a vibramotor külön szervízes történet lesz sajnos.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mcmike
őstag
Tudtok mondani ajanlott minosegi vedofolia gyartot vagy tipust (most Golebo van rajta)? Ebay-rol gondoltam hogy rendelek egy 3 vagy 5db-os csomagot. Esetleg ha valakinek van tapasztalata...
Elore is koszi a valaszokat!LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Csapoati
nagyúr
-
kelly416
veterán
Én most a Z1C-n "membrane" fóliát használok. Még sosem sikerült ilyen jól feltenni fóliát, és ez nem csak az én érdemem. Ezen felül április eleje óta "csupaszon" zsebben hordom a telót, egyetlen hajszálkarc sincs a fólián (sem).
Havan Moto G-hez,akkorajánlom kipróbálni. Nem drága, de baromi jó. És a felhelyezést elősegítő szett sem semmi.Szerk.:
A link és a mondat nyelvtani helyesbítése. De ez a link az első találat, lehet, hogy van olcsóbban is.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz heidricha #7366 üzenetére
Ja, szótár az nekem nem is kell, pötyögős vagyok.
#7367: Hát nem tudom, Az előző telefonomhoz (ZTE GXI) vett fólia 1,5 évig volt jó, pedig kapott rendesen. A Membrane meg még sokkal jobbnak is tűnik nála.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kelly416
veterán
válasz heidricha #7367 üzenetére
Azért adnak hatot, hogy ötöt el tudj adni hardveraprón 200Ft-ért és meglegyen belőle az ingyen egy fóliád. Egy év múlva meg megint bele fektetsz egy 1000-est és utána eladogatod, vagy pont Te veszel valakitől 200-ért.
Amúgy sok minden van, amit nem érné meg 1-2 darabjával venni. Én vettem porvédő dugót a jack-be (és egyúttal sim-tű is), de 100db-nál kisebb kiszerelés nem volt. Így sem került 1000-be az egész. Szerintem itt is ilyen dolog lehet a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz heidricha #7370 üzenetére
Van még vagy 80db. Pedig egy csomót elosztogattam. Gondoltam, hogy a fóliák mellé is teszek párat, amiket nemrég eladogattam, de féltem, hogy esetleg pont az teszi tönkre, mert belenyomódik, így megmaradtak.
Ez is jó móka lenne, de kicsit drága pordugasz. -
BtommyX
csendes tag
Mi a véleményetek a gyári füllhalgatóról? Szerintem egész szépen szól ahhoz képest, hogy ingyen jött a telefonnal.
-
NightHunter0
csendes tag
Hali!
Moto G vásárlását tervezem expansysról, és olyanokat keresek, akiknek volt már tapasztalata EU-s adószámmal történő vásárlással.
EU-s adószámmal elvileg 0%-os ÁFA-val lehet beszerezni a telót. Mindezek után van vmi folyománya a dolognak? Szóval itt vége, és tényleg 0%-os ÁFA-val lehetett venni telót?Választ előre is köszi!
-
Ear001
addikt
válasz NightHunter0 #7375 üzenetére
Igen 0%-al jön meg, de ha te végfelhasználo vagy, akkor utána itthon kell rá áfát fizetned - de ezt elmondja a könyvelő.
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok.
Pénteken érkezett meg az expansystől a párom moto Gje.
A teló maga nagyon ott van.
Viszont ez a tescos : Blur_Version.14.71.8.falcon_umts.TescoSL.en.GB verziójú rom van rajta.
Nincs magyar nyelv illetve 4.3as. Jelenleg ez a 2 legnagyobb problémám vele.
A kérdés hogy ezzel mit lehet tenni? expansystől csak ez a verzió jöhet? Küldjem vissza? Nyitás nélkül nem tudom megoldani hogy rendes kitkat legyen rajta magyar nyelvel?
Ha kinyitom tuti elszáll a garancia?
Mit lehetne tenni hogy a gari is megmaradjon és a kecske is jól lakjon?Lehet volt már a forumon erről szó, holnap átjön haver aki ért is hozzá, jó lenne ha valaki pár szóban akár linkekkel összefoglalná mi a teendő, legalábbis ha érthető a problémám.
Összefoglalót elolvastam.
Köszi előre is. -
ghiottone
nagyúr
válasz mhmpista #7379 üzenetére
Az expansys-nak nem független telefont kellene árulnia? Szerintem jelezd nekik a hibát, mert a sima 4.3-a retail.en.GB angol romnak kellene rajta lennie és nem Tesco-snak.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
veterán
válasz mhmpista #7381 üzenetére
A 2. problémához: magától frissülni fog 4.4-re, csatlakozz valahol wifire.
Szerk: ja hogy expansys és tescós, ez nagyon érdekes...@Csapoati: a tiéd vélhetően 1 SIM-es, ahogy az enyém is, ezekhez csak kábel jár, a dualhoz adnak töltőt és fülhallgatót gyárilag.
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz ghiottone #7382 üzenetére
Igen? Értem.
Akkor lehet ez lesz.
Amúgy független.
Legalábbis telenorral megy.(#7383) focvis Már próbáltam és nem akar frissülni...
http://sbf.droid-developers.org/phone.php?device=14Nem értem miért már mindenhogy próbáltam. Klasszikus módon is és a Motorola device Managerren keresztül is.
Mindehol azt írja nincs frissebb....Sőt simán wifin azt írja hogy Oops! csatlakozzak wifihez mert nem érzékeli a hálózatot. stbstb...
Pedig wifin vagyok és minden más megy.... -
pete_21
addikt
válasz lordyka #7298 üzenetére
Köszi a választ!
Én is megnéztem éjszaka, 2G-n 0%-ot merül kb. 8 óra alatt, 3G-n pedig nálam is 2%-ot esett. Gyári romot használok. Bár az adatkapcsolat le volt tiltva, de az nem hiszem, hogy + fogyasztást eredményezne, a hálózat attól még ugyanaz.Más: kérdeztétek a billentyűzetet. Én Kii Keyboardot használok, nekem ez vált be. A szótára szerintem ennek a legjobb, azok közül amiket próbáltam.
Fóliához: én is Membrane fóliát használok, különösebben nem nehéz feltenni, tényleg jó készletet adnak hozzá, a mikroszálas kendőnek külön örültem. Annyi a bajom, hogy néha a hívásoknál nem éled a kijelző, mintha valami a proximity útjában lenne. Fólia előtt ezt nem figyeltem meg, csak a fólia után jelentkezett. Nem gyakori hiba, és nem nehéz kiküszübölni. Kétszeri power gombra feléled a kijelző. Az is lehet, hogy ha gyakrabban tisztítanám a fóliát a zsírtól, akkor nem jelentkezne... Egyáltalán nem zavaró, szerintem jó fólia.Megint más: nektek Total Commanderben lehet írni a telefon memóriájára? Én 8.01 x64-et használok, látom a memóriát, tudom is olvasni, csak írni nem enged... Megnézem majd a legújabbal, hátha. Vagy x86-os Total Commander lenne a megoldás?
-
Sh4rk
aktív tag
válasz mhmpista #7384 üzenetére
Ott valami nagyon nem okés...
Az expansys hivatalosan nem küldhet Tesco romos telot.
Ha mégis az van rajta az érdekes, de annak magától frissülni kell.
Nekem Tescos angol van és kb a bejelnetés utáni 36 órán belül jött a frissítés.
Ha piszkálták akkor lehet ilyen. A fólia mindenhol sértetlen volt?Sztem jelezd feléjük és kérjél újat.
-
Herczi
senior tag
Jövőhéten készülök rendelni, aztán ilyeneket olvasok, de olvastam azt is, hogy amazonról is "használt" jött valakinek, tök jó
-
Herczi
senior tag
Kicsúsztam a szerk. időből, bocs a dupláért.
Amazont vagy expansyst ajánljátok amúgy? Amazonon olcsóbb vagy 5 ezerrel, viszont az expansys garanciás ügyintézése egyszerűbb, mivel a Cordonban intézik, vagy rosszul tudom? Én emiatt afféle hajlok, viszont ha kaki az is, akkor meg rendelem amazonról, sok pénz azért 5 ezer forint is.
-
nbukta77
addikt
Nekem nemet media markt es fuggetlen. Falcon.de a rom. Es volt hozza tolto. Viszont fules nem. 1 simes es 8 giga. Media markt- ban potom 149€
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
oleee
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a telefon, épp készülékvásárlás előtt állok, pár kérdésem lenne vele kapcsolatban:
Hogy szól rajta a zene egy normális fülesen mondjuk egy iPodhoz képest? A kamerát nem különösebben szokták dicsérni. Egy jegyzet gépen is olvasható minőségű befotózására azért alkalmas?
Esetleg van bármilyen (akár apróbb) hátrány is, amiről a tesztek nem írnak?Végezetül, hol érdemes újonnan vásárolni? Én 60 alatt nem találtam 16 GB-osat sehol.
Köszi!
-
zzzoli23
csendes tag
Hali! Van egy törött kijelzős moto g-m, a kijelző működik, bekapcsolás után a logó és a földgömb látszik is, de miután készenléti állapotba kerülne a teló, elsötétül a kép és sötét kék lesz. A boot menü is bejön, de miután választok egy opciót, a teló kikapcsol...
-
kelly416
veterán
válasz pete_21 #7387 üzenetére
A telefonnal csak gyári alkalmazások tudnak írni rá, de olvasni mindent tud. Ha kiveszed a kártyát, más eszközzel megtöltöd zenével, videóval, bármivel, azt olvasni tudod. De törölni sem, így amikor később hely hiánnyal küzdesz, megint ki kell szedni. A leg mókásabb, hogy ugyanazt a kártyát OTG kábelen egy kártyaolvasóval "visszaeteted" a telefonba, akkor írhatod, törölheted. Google féle "használj felhőt bammeg, mert úgyis letiltalak minden másról!"
-
kelly416
veterán
De, de abból is jön a microSD-s bővíthető, ha jól tudom, és ... és félreértettem az eredeti kérdést, így kicsit elkavarodtam. Sorry! Amúgy RAZR I-nél várják annyira a frissítést, mint a megváltót, és oda írtam tegnap, hogy nem írható a memóriakártya, ezért kavarodtam el.
Még egyszer bocsánat! -
updog
őstag
Sziasztok,
Tegnap este egy érdekes jelenségre lettem figyelmes, a menüben, a főképernyőn, és a widgeteken is a képen látható "betűtípus" jelent meg, nem segített semmi csak az újraindítás... nem futtattam előtte jó ideig semmit, feloldás után jött be így . Néha egy kicsit feszélyezve érzem magam, azért cseréltem le az előző telefonom mert a sok kis idegesítő apró bug összeadódva már az életemre tört, erre most ez is kezdi
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest