Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz KurtCobain #13651 üzenetére
Működik. Köszönöm.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
kakukkmarci
senior tag
-
-
Schutyimatyi
csendes tag
válasz kakukkmarci #13654 üzenetére
Nekem, ha felrakom, nem bootol be a telefon, újra kell installálni a lollit. :-(
-
ronin79
addikt
válasz Schutyimatyi #13656 üzenetére
Mire telepíted gpe 5.0.1?
-
ronin79
addikt
válasz Schutyimatyi #13658 üzenetére
Akkor azért nem sikerült. 41.18-as BL van. Először gpt.bin kell 4.4.4 kitkatből majd change file system (nem format) alatt twrp-ben system ext4, data f2fs és mtp-n telóra másolod a cm-et +gapps vagy otg vagy adb sideload.
Nekem sz@r volt az akkuidő cm-ben, alig bírt ki 1napot, de ezen kívül hibákat nem tapasztaltam a múlt heti verziókban, random reboot, fagyás vagy ilyesmi kivéve, hogy nem működött az auto frissítés, csak újraindult recoverybe és rákellett nyomni az installra.[ Szerkesztve ]
-
Krinyo
senior tag
A családban lévő agyoncustomizált HTC M8-ra ma reggel jött meg a nyalóka, az elvileg csupasz moto-kon meg semmi. Szégyen, azért vettem Motorolát, mert azt hittem, ez gyorsan, rendesen frissül.
-
ronin79
addikt
válasz Schutyimatyi #13660 üzenetére
Milyen végleges verziót? CM-ből addig lesznek nightlyk amíg foglalkoznak vele, a nightly meg nem egy ideigelenes teszt verzió
A telepítés meg akkor érthetőbb formában:
ha gpe 5.0.1 van a telón akkor át kell particionálni, úgyh. kell egy gpt.bin fájl egy gyári motorolás 4.4.4-ből, pl. ebből amit fastboot paranccsal felraksz (fastboot flash partition gpt.bin)
majd kiválasztod a recoveryt (twrp esetén) és
wipe - advanced wipe - kijelölöd a systemet és "fs options" alatt "change fs" itt ext4-et választasz majd megismételed a data partícióval ugyanezt de ott már f2fs-t jelölöd ki.
Ezután ha van kéznél pendrive és otg kábel (vagy otg képes pendrive) már csak telepíteni kell a rámásolt cm verziót és a választott gapps csomagot róla.
Ha nincs otg kéznél akkor a usb kábellel csatlakoztatod pc-hez és a "mount" menü alatt az enable/disable mtp után fel kéne ismernie a pc-nek a telót úgy mint amikor pl. zenét vagy egyébb marhaságokat akarsz telóra másolni.
Pofon egyszerű az egész[ Szerkesztve ]
-
xtibi
tag
válasz Krinyo #13661 üzenetére
Már legalább 2 hete Lollipop (5.0.2) van a G-men. A telefont 1 éve vettem, Asia Retail, dual sim, független, gyári Android, semmi mókolás.
És akkor jön a kérdés, hogy milyen? Szokatlan, mert jobban más, mint az eddigi váltások (2-es eleje óta vagyok droidos). De az újdonságok, alapvetően jobbak. Mondjuk úgy tűnik nem minden teljesen kompatibilis (pl. Silent Toggle Widget eléggé kakukk).
Ami bosszantóbb, hogy a penge pörgős és stabil telefon olyanokat lassul, hogy azt siralom átélni. Az NRG player lejátszás közben Play Musicre váltani 10-ből 8-szor kb.3 perc feléledés a PM-nek.
A telefon funkció izgalmasakat lassul. - ezt még nem volt türelmem, hogy kivárjam, idővel újraindítom.
A facebook alkalmazás néha nem veszi észre, hogy rányomtam, lóduljon. - ki-bekapcsolgatás, aztán tádám
A Weather.com sokszor nem tud frissülni.- widget le-fel
És persze van még pár apróság.
Kétségtelen, egész nap megy a BT, Wifi, 3G, frissül 4 mailcím, naptárak, FB és minden, amire semmi szükség, az akksi jól bírja az egész napot, az egész munkanapot. Ah, hiába kapcsolnám le, este menne töltőre, mert úgyse hiszem el.Amúgy, hogy milyen a telefon, másik kérdések. Jó, nagyon jó, nem bántam meg. Sony-ról jöttem, semmi értelme a gyártói csillivillinek. Az Android így tökéletes.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
Zoja™
őstag
válasz Schutyimatyi #13665 üzenetére
-
ronin79
addikt
válasz Schutyimatyi #13669 üzenetére
Formázod a telót, törlődik minden ezért érdemes egy mentést csinálni az alkalmazásokról TB-vel és egy recoverys mentést is, ha nem tetszene a cm egyszerű legyen visszaállítani a gpe-t és ne keljen megint telepítgetni meg mindent újból beállítgatni.
Ja és mentéseket telón kívül tárolni (pc, pendrive)[ Szerkesztve ]
-
Krinyo
senior tag
http://androidcommunity.com/first-gen-moto-g-getting-android-5-0-in-the-coming-weeks-20150217/
-
ghiottone
nagyúr
válasz ronin79 #13673 üzenetére
Nem, még nem és az a vicc, hogy ugyanakkor rendeltem a tvcmail-ről egy Supcase tokot az X-re is (3.-án) - az pedig már itt volt múlt héten HK postával. A grip Kínában pörgött egy sort, majd tegnap elvileg végre elindult kis hazánkba Chinapost-tal.
cszn: ja.
Mondjuk még gondolkodok erősen egy Droid Mini-n is 140 USD-ért.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Valaki rakot már fel 4g-re cm 12 -öt ? Gappsot honnan lehet letölteni ? Hogy kell feltenni a 4g-re a cm 12-öt valami jó leírás van valahol ? Köszönöm a választ elöre is !
Még annyit a cm12-nél engedi hogy az sdre telepitsem az alkalmazásokat ?[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz ghiottone #13675 üzenetére
Én 7.-én rendeltem, hó végéig nem lenne rosz ha megjönne
(#13676) mindanee
Mellé, ez még nem a buta kérdés topik TB-s mentésből vissza tudod állítani a telepített alkalmazásaid adatokkal eggyütt cm12-n is, csak valahol nem javasolják viszont én is ezt csináltam
(#13677) memoril
4G-n nem tudom milyen, de gapps pl. itt a telepítés menete meg mint minden custom romnál recoveryből, fr után install rom + gapps.
-
ghiottone
nagyúr
válasz madgie #13683 üzenetére
Ennyiért - bizony bejön. Megbízható eladó és ennél a telefonnál végig 100%-os visszajelzés, annyi, hogy a Verizonos bloatware alkalmazások vannak benne és a bootloader nyitáshoz csak a 25 dolláros sunshine app segítségével lehet.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz AiRLAC #13685 üzenetére
Refurbished - felújítottnak jelöli az eladó, de van aki azt írta, hogy teljesen új feelingje volt a készüléknek - Motorola logos kijelző védó fólia és egyebek miatt.
Nem, nekem nem volt, de Zsebob kolléga esküszik rá. G-m volt és most a 2. X-emet használom (1-t eladtam és dual-simes 2. genes G-t akartam venni, de a méret nem jött be így vettem egy újabb X-et). A G-nek jobb az aksiideje, de az X minden másban erősebb és így a Mini is.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
addikt
válasz ghiottone #13688 üzenetére
Sima kínait és US-be rendeltem mert pont megyek március közepén egy hétre. Rendeltem hozzá egy sárga-fekete Otterbox tokot is
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Krinyo
senior tag
Nektek nem záródik be mostanában hibával a Contacts? Valami frissítés csinálta, mert Moto E-n is ugyanez van...
-
updog
őstag
válasz Triton_TL #13694 üzenetére
Valakinek valami tippje hogy ez mitől lehet? Valamelyik app frissítése tett neki keresztbe? Viszonylag sokat telefonálok, és nekem kb minden tárcsázáskor(!) kiírja, hogy "Contacts has megf*sott"... Szívesen ráfognám a Lollipora, de az még a kanyarban sincs
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest