Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
-
sevadevil7
csendes tag
XT1033-ra a héten megjött az OTA 5.0.2 frissítés. 4.4.4 volt előtte.
Hát egy hulladék ez a rendszer.
Random lefagy, újraindítgatja magát.
Jelenlegi system version: 220.21.28.falcon_umtsds.AsiaRetail.en.03.
Létezik stabil, megbízható rom, amivel mindkét SIM kártya kezelhető, és nincs vele probléma? CM11, 12, akármi.
Hogyan lehet rávarázsolni megbízható rom-ot? -
stko
újonc
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Van egy motorola moto g (2ng gen) mobilom és még mindig nem jött meg rá a lillipop frissítés. Van valaki aki ugyanígy van, lehet valahogyan meggyorsítani a dolgok, egyedileg telepíteni? Előre is köszi a segítséget.
-
soldi3r
veterán
Hello! Szerintetek erdemes upgradelni a 2.gen-re?
E30 (oo=[][]=oo)
-
sevadevil7
csendes tag
4.4.4-es romot szeretnék feltenni 5.0.2 helyett, de bármilyen romot tennék rá, marad az 5.0.2
Flash-eslénél ezt a hibát dobja több helyen.
"Preflash validation failed"
Bootloader nyitott, bootoláskor jön is az üzenet a telefontól.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz sevadevil7 #13569 üzenetére
Hasonló gonddal küzdöttem én is, több módszert kipróbáltam, bár nem emlékszem, melyik vált be végül:
[link] , [link].
Próbáld ki.
Az én problémám a TWRP-vel volt és végül más megoldást találtam:
[link], ezzel végre úgy néz ki, megoldódott a kínom, philz touch recovery és egy opimalizált lollipop ment fel. Működik.
Más: samsung smartwiew alkalmazás kit-kat-on szépen futott, lolli-n eáll hibával. Mit lehetne tenni, hogy működjön?noob... rooter... geek
-
vétó
aktív tag
ha jól értem a dolgot, egyes információk szerint jövő héten
spanyolországbanmegkezdődik az európai 1. gen. modellek OTA frissítése. a spanyolországi hivatalos moto twitteren olvasták...[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
kakukkmarci
senior tag
-
Sanyi.mTs
addikt
új, színes hátlapot hol érdemes nézni? ebay-en csak utángyártottak vannak?
-
whYz
őstag
Moto G XT1032 GPe-re nem lesz 5.0.2? Fejlesztik meg ezt a romot, erdemes megtartani?
vegytek: En amazonrol rendeltem. Mashol se sokkal olcsobb.
[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
-
Upo
addikt
válasz kakukkmarci #13585 üzenetére
Ott a storage menüben, amit linkeltél, a legtöbb sor kattintható, a misc alatt például egész jól kilistázza, 5.0 alatt ki is lehet pipálni és törölni. A többinél kis értelemszerűen viselkedik, apss-nál adja az appokat, music-nál a zenelejátszót, cache-nél lehet törölni, stb...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kakukkmarci
senior tag
Ja, bele is néztem. De nem itt a baj, hanem ha a kilistázott fájlokat összeadom, akkor hiányzik még durván 5 GB !
A misc.-ben vannak a zenéim, ikonok, képek, zooper fájlok, amikre szükségem van.
Valami rejtett dolog lehet, vagy duplikáció ?
Az SD maid-del is átfésülöm !noob... rooter... geek
-
APippo
tag
válasz kakukkmarci #13588 üzenetére
Csináltál valaha TWRP-s mentést a telóról? Esetleg az ragadhatott be. A másik amire gondolni tudok, hogy még valamikor január elején nekem is előjött egy ilyen furcsaság gpe lolli alatt akkor a /sdcard partíciót ha kitöröltem is tele volt még a telefon a /data/legacy/0 (vagy valami hasonló könyvtárban pontosan nem tudom megnézni) alatt, konkrétan az egész /sdcard tartalma duplázva volt ott, de törölni onnan nem tudtam istennek sem. Nézd meg hátha neked is ott lesz az az 5giga elveszve.
[ Szerkesztve ]
-
kakukkmarci
senior tag
válasz APippo #13589 üzenetére
Tökéletes a megérzésed !
Pontosan ezt találtam én is.
Csináltam TWRP mentést, de mindig megszenvedtem a mozgatásával. Volt, hogy a számítógép fájlkezelője nem látta, vagy nem tudta kezelni, volt, hogy a telefon memóriájából is eltűnt látszólag.
Titanium Backup mentéseivel is hasonlóan jártam. Egyedül, ha valahogy sikerült telefonra másolni a korábbi mentést, akkor Titanium-mal tudtam megnyitni a TWRP mentést.
A Titanium saját mentését is tudja kezelni, de már számítógépre másolni nem tudom.A másik a duplázódás:
-Van az eszköz/sdcard-ban a rendszer által létrehozott könyvtárak.
-aztán eszköz/sdcard/0, itt vannak a felmásolt dolgaim
-aztán eszköz/storage/emulated/0 itt megint a rendszerfájlok
-aztán eszköz/storage/emulated/legacy itt megint a rendszerfájlok
-aztán eszköz/storage/emulated/0/0 újra a a felmásolt dolgaim
-aztán eszköz/storage/emulated/legacy/0 újra a a felmásolt dolgaimGondolom, hogy itt lehet a kutya elásva, de nem tudom, mit kellene törölnöm, hogy utána ne keveredjek bele még jobban, és másolhassak utána megint órákat.
Az SD Maid pro nem mutatott ezekre duplikátumot.
És még valami : Most philz touch recoveryt használok, készít szépen rendszermentést, látja is, de számítógépre másolni azt sem tudom, mert nem találom.
Ha valaki sejtené, mi lenne ezekre a megoldás, hálám örökké kísérnénoob... rooter... geek
-
ronin79
addikt
válasz kakukkmarci #13590 üzenetére
Én már nem is mondok semmit, valahogy szeretsz fölösleges köröket futni
De lehet, így a jobb ha magadtól jössz rá hol a hiba és javítod végre. -
-
Schutyimatyi
csendes tag
Sziasztok! Hogyan lehet 5.0.1 alatt teljesen lenémítani a telefont, úgy hogy ne is rezegjen, egy gombnyomással, mint a 4.4.4 alatt?
-
ronin79
addikt
válasz kakukkmarci #13592 üzenetére
Már írtam korábban, minek koptassam fölöslegesen a billentyűket?
Ha elcsesződik valami a partíciókon custom recoveryből (twrp, cwm) vagy alkalmazásból nem tudod javítani.
Ami meg a mentéseket illeti, hogy nem látja a géped, cwm mentést ne is keresd, arra van az aroma file manager a twrp mappát meg ha mentés után nem látod pc-n akkor vársz egy kicsit, majd újraindítás után fogja win is látni, de otg+pendrive a legegyszerűbb és egyből mentés után még twrp-ből kimásolni az egész twrp mappát. -
Schutyimatyi
csendes tag
Hali! Lolipop óta nem látja az otg-t csak Otg file explorer-el. Ötlet valakinek?
-
Kroni1
veterán
válasz Schutyimatyi #13593 üzenetére
ezt sajnos megbonyolították, nem lehet már ugy lenémitani mint 4.4. alatt.. 5.1-től ujra visszateszik ezt a funkciót a nagy felháborodás miatt, de addig ugy tudod, hogy rámész a none gombra felhuzod, ekkor viszont ébresztő sincs! Vagy a priority gomb, és akkor ami be van állitva csak az csörög, a többi dolgot némitja, az ébresztés az nem kikapcsolható itt, az mindenképp szól prioritynél. Szóval egyszerűre és logikusra sikerült megcsinálniuk a némítást!
-
kakukkmarci
senior tag
válasz ronin79 #13594 üzenetére
A recovery-m már rendben van, írtam, hogy új telepítéssel egy lecsupaszított 5.0.2 került fel és Philz Touch Recovery .
A TWRP mentése már nem lényeges, Titanium-mal visszaállíttottam, ami fontos volt. Az új recovery-vel készítettem mentést USB OTG-re (Köszi a tippet !), így ez a része oké.
Viszont ez (számomra) a bonyolult könyvtárszerkezet... Na, ebben segíts még ! Hogyan tudom, melyik duplikációt törölhetem ?
Köszi !Schutyimatyi: Én a widgetlocker csúszkával némítom egy mozdulattal, az OTG-t pedig 5.0.2 alatt látja ES file explorer és Total commander is !
[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
soldi3r
veterán
A sima es a 4G kozott csak 3/4G es az SD karta a kulonbseg? Mast nem igen latok.
E30 (oo=[][]=oo)
-
98bja
senior tag
Szeretném megkóstolni a Lollit. Ha felrakom a CM12-őt és esetleg nem tetszene, vagy nem lenne elég stabil, akkor mfastboot-tal vissza tudom rskni a gyári 4.4.4-et? Cm11-ről már tettem vissza de nem tudom hogy 5.0-ról is lehetséges e... Interneten csak a sima 3G-s változatról találtam ilyen downgrade leírást, 4g-hez nem... Köszi a válaszokat
-
PP8
újonc
Valakinek nincs infója mikor jön ki a hivatalos Lollipop az XT1039-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest