Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz memoril #8545 üzenetére
"Magyarosítást" kérdeztél és nem magyar nyelvet, így a válassz: a 4G-s romhoz mivel nekem nincsenek meg a fájlok, így nincs. A sima G-nél pedig már nemsokára itt a 4.4.4 esetleg arra lesz, ha valaki elküldi nekem a system dump-ot.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Skillet
addikt
válasz memoril #8545 üzenetére
bocsi, de szerintem olyan nincs, hogy magyarosítás. amire te gondolsz, az a magyarítás. ha van is olyan, hogy magyarosítás, az kb annyi, hogy megszórnád a telefont pirospaprikával, szelnél mellé szalonnát, meg egy kis hagymát
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Kroni1
veterán
-
ronin79
addikt
válasz memoril #12393 üzenetére
Ne szólj szám, nem fáj fejem
Hol vannak ilyenkor a 4G tulajok akik már rootolták a telójukat?Fentebb linkeltem mindent, de mivel nekem xt1032 van nem tudom tesztelni de nagyvonalakban:
1. Innen letöltöd a legfrissebb Moto G 4G EasyRecovery -t (klikk a Source code (zip)-re) majd kicsomagolod egy tetszőleges helyre, pl. c gyökerébe vagy asztalra, mindegy
2. A PeregrineEasyRecovery-1.3.1 mappában ha még nem használtál adb-t és nincs telepítve a gépeden akkor 2x klikk az UniversalAdbDriverSetup6.exe -re majd ha települt indítod a toolkitet ( 2x klikk a EasyRecovery.batra) majd követed az ablakokban megjelenő utasításokat attól függően mit akarsz csinálni.Ha elakadsz valahol kérdezz, ha pedig sikerült akkor jöhetne egy visszajelzés és valaki beleszerkeszthetne az összefoglalóba egy részletesebb leírást moto g 4g-hez.
-
sNake^
tag
válasz memoril #12857 üzenetére
A 4G-re nem tudom van-e (Javíts ki ha tévedek, de az az XT1039 nem?), 1032-re van mint látod, Gapps-ot meg kaptam benne, ahogy feltelepítettem már volt benne.Amúgy is elérhető a Gapps a MI Market-ből (Store?, nem tudom a nevét) ha beírod hogy Play
1032-s ZIP-et adhatok, az XDA-n nincs link1039-re is szerintem egy univerzális Gapps megfelel, én az 1032-n egy HTC One M7 CM12 build Gappjaival toltam, de még megvannak micro Gappok ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.
-
TTomax
félisten
válasz memoril #14313 üzenetére
Szerintem nincs kinn,nekem is ilyen készülékem van,amazonos,eddig semmi nem jött...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ghiottone
nagyúr
válasz memoril #14328 üzenetére
Mivel nem módosítottál egy alkalmazàst sem, így le kell futnia. Anyit csináltál "csak" hogy megváltoztattad a morelocale2 app engedélyét és annál az alkalmazásnál ahol volt magyar nyelv azt magyarul fogod tudni használni ezek pedig a google appok és az utólag telepített alkalmazások, nem a tényleges rendszer appok (systemui, framework-res, settings stb)
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
kliszi
senior tag
válasz memoril #14676 üzenetére
Nekem anno cm11 volt fent a 4g-s telomon és igen tényleg jobb és gyorsabb volt mint a jelenlegi cm12 . Sajnos azt már nem fejlesztik de még csak linket sem tudok bár lehet hogy nekem is jó lenne !! Ha valaki tud linket a roomrol és hozzá gappsot annak megköszönném én is !
-
LógaGéza
veterán
válasz memoril #14680 üzenetére
CM oldalán a GAppsok jó mindhez.
Unofficial buildek nem a CM buildrendszerén készültek, ettől függetlenül ugyanabból, vagy a fordító által csiszolt forrásból van forgatva.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Upo
addikt
válasz memoril #16288 üzenetére
Szerintem szabvány fastboot parancs, fastboot oem unlock. Ez a része kellene hogy menjen az easy alatt is. De a figyelmeztetés eltüntetését (logo csere) meg ne próbáld. De az összefoglalót lenyitva van leírás róla, driver telepítés, adb+fastboot beüzemelés és egy kis parancssori gépelés.
De nincs összefoglaló a topikjában?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Honor Magic V2 - origami
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android szakmai topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest