Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4994) Rickazoid válasza fpatrik17 (#4992) üzenetére


Rickazoid
addikt

Állítsd magyarra, akkor talán jól írja ki (egy brit vagy amerikai telefon nem fogja magyar mintára tagolni a telefonszámokat). Persze ha zavarna ilyenkor, hogy a telefonon egy-két program hirtelen megtanul magyarul és a Market fele is magyarrá változik, akkor ez nem opció. Másik lehetőség, hogy átírod mindet rendes formátumra, vagyis +36121231234 (nekem Facebookon az egyel korábbi, már nem élő telefonszámom nemzetközi verziójának első 7 karaktere van megadva hexadecimálisan, aki ahhoz szinkronizál, az sokra nem megy vele, de ugye nem is kell mindenkinek tudni a telefonszámomat), akkor talán felismeri, hogy mi az és hogy kell tagolni (elvileg fel kéne ismernie bármilyen így megadott telefonszámot és adott ország mintája szerint tagolni, ha tagol. Persze nem tudom a Google gondolt-e erre).
Amúgy én nem is néztem, hogy hogy tagol vagy nem tagol a CM7, legközelebb estére várok egy hívást, majd akkor megmondom, hogy mit produkál.

Amúgy ha nincs ellenedre a kísérletezés, akkor mostanra tudom ajánlani, hogy tegyél egy próbát a CM7-tel, a legfrissebb elég stabilnak nevezhető, néha újraindul, de ez ismert hiba, a kernelé, tehát a Motorola tudja csak javítani. Van viszont egyel korábbi, ilyen szempontból stabilabb kernel hozzá. Helyenként gyorsabb is azonos órajelen, csak kevesebb a szabad RAM, Firefoxot nem fogsz vele futtatni, de ez nem a CM hibája..

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.