Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Szerintem az eredeti Motorola BP7X aksit nem lehet beszerezni!
Ez az aksi az Amazonon van, de nagyon dicsérik es nem ilyen csip-csup brigàdnak tünik aksik terén!
En lehet hogy egyet kiprobizok...
Ennek el kell mennie 3 napot siman!
Amugy nekem ez nem okossàg csak gondoltam szolok.
Amugy BP6X az van nekem original es van külön aksitöltöm is hozza - ha valaki érezné!?. ;-) -
Babss
csendes tag
Na sikerült a leírás alapján feltenni miui-t, elsőre bonyorultabbnak tűnt, pedig csak a downgrade sbf-et kellett rátolni. Ha jól értelmeztem amit ott irtak, ezzel nem cseréltem a bootloader-t régebbire csak belekerültek a régebbi licenszek, mert a kinai bootloader-ben az is megtalálható?
-
törölt tag
gond nélkül semmiképpen. Épp most jött ki egy megoldás, amivel fel tudsz rakni régebbi romot is gb kernelre, de egyrészt macerás, másrészt igazán már sosem fogsz tudni visszatérni régebbi verzióra a zárt bootloader miatt.
Frissítésről meg pl XDA-n
vagy nézd itt, a gyári visszaállítás részt. (ha ota-n nem frissítene a telefonod) -
norvik
aktív tag
Nem. Kb. egy éve van meg, és semmilyen fizikai hiba nem jött még ki rajta. Viszonlag sokat gépelek rajta, a fizikai billentyűzet ennek ellenére jól működik, nem tört be. Tokban tartom, nem karcos. Mit mondjak még? Hacsak nem egy teló gyilkostól veszel, nem lesz vele gondod. De az meglátszana a készüléken.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
vagy nézd