- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az emberek nem tudják hogyan működik az a fórum, azért nem nyomkodják a "nekem is" gombot. Mert amúgy meg 4 oldalnyi hozzászólás van már utána, de csak 3 embernél jött elő...?
Az a gondom, hogy leszarnám én is, de így ugye el sem lehet adni normálisan, hogy másra váltsak...
-
artos
tag
Igen. Egy Bluetooth Smart (Bluetooth Low Energy 4.0) szívritmus mérőt használok, látja, elvileg kapcsolódik, de nem mér semmit. Idáig jó volt. Több programmal is próbáltam. Runtastic, panobike, bikecomputer. Idáig jó volt. Van egy Sigma R2 Duo (4.2) sebesség és pedálfordulatszám mérőm, ez kapcsolódik, de meg-meg szakad, majd egy idő után lefagy. Csináltam már egy factory resetet, wipe cachet, network setting resetet, de nem segített. De az összes "hagyományos" bluetooth eszköz kapcsolódik.
-
ghiottone
nagyúr
Igen. Van saját gyorstöltős hátlapjuk is, ami dragább, de 3490-es.
-
Lovi24
senior tag
Köszi. Kár,hogy nem rakták bele.
7.0-ban is volt a fejlesztői beállításokban valami utalás,de ha be is kapcsoltam nem csinált semmit.
Páromnak a G5 plusban a Moto műveleteknél lehet aktiválni,igaz abban már más az ujjlenyomatolvasó ( legalábbis formára )
Azért reménykedtem,hogy elérhető lesz valamilyen formában .Más
Szerintetek ez mennyire lehet használható? Ahogy olvasgattam utána,a töltés elég lassú ezekkel a cuccokkal. Érdemes vajon rápróbálni,vagy tudtok esetleg valami jobb minőségű cuccot,ami megfelelően funkcionál? -
Frissítettem ez alapján: (HOW TO) UPDATE TO OFFICIAL 7.1.1 MOTO Z XT1650 Install TWRP and ROOT
reteu-s egykártyás német telefonra csak az adb sideload rész kellett, simán felment, működési problémával sem találkoztam azóta.
Frissült a kamera szoftvere, sőt, erre már felmegy a Pixelből kinyert legújabb, HDR+-t tudó Camera NX szoftver is. Még a régebbi, 7.0-án futó Camera NX-szel készült összehasonlító tesztképeket ebben a fórumban találtok:
[link] -
ghiottone
nagyúr
HK verzió is megkapta már 16.-án. Amúgy ezen a linken meglehetne nézni, hogy van-e már OTA a Z-hez, vagy elvileg bármelyik Motorola telefonhoz:
Motorola OTA Link Generator Tool - értelemszerűen kellene bepötyögni, másolni az adatokat a Beállítások --> Telefonról menüpont alól. Én nem tudom már megnézni, mert tegnap elpasszoltam a Z Playt, az utód Z2 Play pedig még fel sincs adva. -
zsoltzsolt
addikt
Köszi! Igen, de ekőször azt hittem, hogy a pár napos telefonommal van baj. Próbáltam, próbáltam, rajta a tokkal, semmi. Rendszer visszaállítás, utána is. Valamiért kinyitottam a ma fedelet és úgy próbáltam, akkor jöttem rá, hogy mi a helyzet
Ezt láttátok már?:
Edge Mod - Supercharge your Moto Z -
Lovi24
senior tag
Igen,arra gondoltam
És milyen,mennyit bír? Nem túl nehéz vagy nagy?Gondolkodom a vásárláson,ahogy látom egyedül az Edigitalnál beszerezhető. Mediában azt mondták,ne nagyon várjak rá. Szolnok T-home = 0.
Ez még viszonylag jó áron van,de ha valaki tud jobb beszerzési forrást,ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Hobby rádiós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest