- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
SUPERMAN1 #336 üzenetére
A dual WAN-hoz kitartás kell, és angol nyelv ismerete. Ha valamelyik hiányzik akkor felejtős. Létezik pfsense topik, ott olvashatsz a dual WAN-os setup-ról.
Igazából ha ez a terved akkor számolj azzal hogy eljutsz egy G4560-as PC-hez amihez venni fogsz 4 LAN-os kártyát (ezt az e-bay-ről, nem pedig boltból). Ahogy írta a kolléga Intel chip legyen rajta. A többit felejtsd el.
Kisebb fogyihoz a 3215U, és a J4205. A J1900 felejtős!
Szóval ha ezen jár az eszed nekem van i350-4T. Tuti megy rajta a pfsense. E-bay-ről van.
Két LAN-os kártyával is megúszhatod, de akkor egy drágább alaplap kell Intel LAN-nal ami gamer lap.
A másik lényeges mire használod.
Ha akarsz snort, squid csomagot akkor már megint a G4560-nál vagyunk. A VPN megint erős procit kíván.
Ülj le, és gondolkodj el mit is akarsz, és ez mennyibe fog fájni.
Nem elijeszteni akarlak.
Azért hogy jót is írjak a soho vonalon valódi gigás tempó pfsense szolgáltatással nem létezik.
Erős, egyedi, és szinte minden igényt lefed ha te barkácsolsz össze egyet.
A 3215U, és a J4205 fogyasztása kevesebb mint némelyik top soho anus, vagy Neatgear router.
Keresgélj, és kérdezz sokat a topik gazditól.Hú, az a duál LAN jó ár.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
SUPERMAN1 #336 üzenetére
Annyiban befolyásolja, hogy akkor erősebb cpu kell bele.
Amit kinéztél gépet elég sokat fogyaszt nem ?
Túl sok ide
A lan kártyának olyannak kell lennie, amit felismer a pfsense, az intelekkel általában nincs gond.Ha a pfsenset akarod használni tűzfalként, akkor célszerű átrakatni bridge módba a modemet, hogy ne legyen dupla nat, de csak azután tedd meg miután a hardware összeállt.
Különben úgy jársz mint én, hogy a töredékén megy a történet.
Én még nem használtam dual wan ban, mert csak 2 lan karesz van az atomos gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest