Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brogyi

őstag

válasz SUPERMAN1 #336 üzenetére

A dual WAN-hoz kitartás kell, és angol nyelv ismerete. Ha valamelyik hiányzik akkor felejtős. Létezik pfsense topik, ott olvashatsz a dual WAN-os setup-ról.
    Igazából ha ez a terved akkor számolj azzal hogy eljutsz egy G4560-as PC-hez amihez venni fogsz 4 LAN-os kártyát (ezt az e-bay-ről, nem pedig boltból). Ahogy írta a kolléga Intel chip legyen rajta. A többit felejtsd el.
    Kisebb fogyihoz a 3215U, és a J4205. A J1900 felejtős!
    Szóval ha ezen jár az eszed nekem van i350-4T. Tuti megy rajta a pfsense. E-bay-ről van. :D
    Két LAN-os kártyával is megúszhatod, de akkor egy drágább alaplap kell Intel LAN-nal ami gamer lap.
    A másik lényeges mire használod.
    Ha akarsz snort, squid csomagot akkor már megint a G4560-nál vagyunk. A VPN megint erős procit kíván.
    Ülj le, és gondolkodj el mit is akarsz, és ez mennyibe fog fájni.
    Nem elijeszteni akarlak. :)
    Azért hogy jót is írjak a soho vonalon valódi gigás tempó pfsense szolgáltatással nem létezik.
    Erős, egyedi, és szinte minden igényt lefed ha te barkácsolsz össze egyet.
    A 3215U, és a J4205 fogyasztása kevesebb mint némelyik top soho anus, vagy Neatgear router.
    Keresgélj, és kérdezz sokat a topik gazditól.

Hú, az a duál LAN jó ár. :Y

• Core2duo6600

veterán

válasz SUPERMAN1 #336 üzenetére

Annyiban befolyásolja, hogy akkor erősebb cpu kell bele.

Amit kinéztél gépet elég sokat fogyaszt nem ?
    Túl sok ide
    A lan kártyának olyannak kell lennie, amit felismer a pfsense, az intelekkel általában nincs gond.

Ha a pfsenset akarod használni tűzfalként, akkor célszerű átrakatni bridge módba a modemet, hogy ne legyen dupla nat, de csak azután tedd meg miután a hardware összeállt.

Különben úgy jársz mint én, hogy a töredékén megy a történet.

Én még nem használtam dual wan ban, mert csak 2 lan karesz van az atomos gépben.

Új hozzászólás Aktív témák