Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1078) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Még egyszer, utoljára hozzászólok a témához. Ahogy az alábbi képen is látható, kikapcsoltam az AdBlockot a Prohardveren, a Gamepodon, az It Cafén, a Mobilarénán, Sg.hu-n és a Logouton is. Mindaddig, amíg csak ilyen diszkrét méretű reklámok lesznek láthatóak, mint például jelenleg ez a Telenor-féle, és nem lesz teli velük a fél képernyő, addig részemről semmi gond nincs azzal, hogy ezeken az oldalakon ki legyen kapcsolva a szűrés. :K

Remélem, hogy ez elegendő lesz egyelőre, és rajtam kívül sokan döntenek még úgy, hogy a Prohardver lapcsalád üzemeltetői megérdemlik ezt a pár kattintásnyi segítséget. Mert ha nem és később csak prémium tagsággal lehet majd megtekinteni a cikkeket és fórumozni, akkor nem csak azok szívják meg, akik kib@szásból blokkolnak, hanem mi is, akik szeretnénk segíteni, de anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé a prémium tagságra való befizetést.

(Mielőtt megint valaki beleköt, hogy milyen drága cuccaim vannak és nincs rá pénzem, újra elmondom, hogy ezeket nem most vettem, közben sajnos megváltoztak a dolgok.)

Szóval én továbbra is úgy vélem, hogy ezen a pár kattintáson tényleg nem múlik semmi, az oldal megérdemli, hogy továbbra is fennmaradjon. Sok olyan kommentet olvastam, miszerint az oldal nem ad nekünk semmit, miközben a reklámokból nyerészkedik. Nos, ez nem igaz. Gondoljunk csak a rengeteg nyereményjátékra. Sokszor lett kisorsolva igencsak értékes nyeremény - VGA, monitor, stb. -, és bár én nem sokat nyertem, de mégis emlékszem rá. Ha ekkor nem adtak semmit, akkor mikor? :)

További szép napot. :R

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.