- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
Bírom hogy mindenki a modem és billen parál mikor van rajta usb port és egy teljesértékű rendszer.. ami azt jelenti hogy fogod belenyomsz egy usbhubot aztán annyi kütyüt rápakolsz amit nem sajnálsz amit a régi gépeden is megszoktál.. ez a bill szerintem nagyon kellemes és hasznos ötletvolt egyben van a kütyü szóval szerintem jobb választás az "ellenfeleinél"
Az apple samsung sírást szerintem belehet fejezni.. Meg ez biztos ilyen meg olyan lesz.. "próbáltad már?" - NEM ebben biztos vagyok.. akinek nem inge ne vegye..
Én gondolkodtam tableten.. de nem láttam értelmét(a konkurens termékeknek) ennek igen mert ez egy GÉP és én használtam már win8as tabletet, bár nem ezt hanem egy samsungot és nekem tetszett ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- 27% SZÁMLÁVAL! Dell Precision 5560 / I7-11800H / T1200 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / BeszámítOK!!!
- HP 250 G10
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest