- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- Árnyékos sarok
- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
"Egy használt 250gb-os SSD árának a különbségéből"
Akkor magyarázd már meg nekem, hogy xy vérpistike, hogyan spawnol be 2mp-vel előbb a Samsung 950Pro SSD-jével, mint én a 840EVO-val, ha még nekem is várnom kell pár másodpercet amíg elindul a kör!
A ping pedig 100 körül már rég rossz, normálisabb szervereken kickelik is azokat akiknek ilyen magas. Én speciel 50 fölötti pinggel rendelkező szerverre már nem megyek szívesen.
Összehasonlításként azonos áron én inkább egy ilyen gépet raktam volna össze: (tudom, azóta már változtak valamennyit az árak, de ezt most nézzük el)
-Asrock H77 Pro4/MVP = 10k
-i5 3570 = 33k
-Deepcool Gammaxx 300 = 3k
-Zalman Z9 Neo = 14k
-Chieftech CTG450-80P = 8k
-2x8GB Kingston HyperX Fury = 16k
-Kingston HyperX Fury 240GB = 16k
-MSI GTX 970 Gaming 4G = 70k (olcsóbb alternatíva: Sapphire R9 290 Tri-X = 60k)
Összesen: 170k ( R9 290-el 160k)
És ez fps, sebesség, és bővíthetőség szempontjából is egy jobb gép mint a tied! És belefért az az SSD is, csak okosan kell csinálni (egyébként 16gb ram helyett bőven elég a 8gb is, és már megvan egy 120gb-os SSD ára).Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Egy használt 250gb-os SSD árának a különbségéből nehezen jön ki egy 960, de a jelenlegi Battlefieldek bőven játszhatóak egy 750Ti-vel is (anno R9 270x-el toltam max grafikán a Hardline bétáját, és soha nem esett 45fps alá).
És valóban, az általad említett eshetőség is előfordulhat, éppen ezért hülyeség a readyzős rendszer.
A Bf3-ban pedig akkor volt a pont nélküli lövölde mikor nem volt elég ember a szerveren (ez egyébként a Bf4-ben is benne van). Járműbe spannolni pedig csak az után lehet, hogy elindult a meccs, (hc-ban akkor sem) tehát megint össze-vissza beszélsz, és kiforgatod a szavaimat.
Azt meg sosem fogom megérteni, hogy 500-as pinggel belassított mobilnetről mit akarnak egyesek, vagy épp a világ másik végéből. Mert az egy dolog, hogy ők nem fognak tudni normálisan játszani, de ezzel még mások játékát is elrontják.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Az a pár másodperc a játék kezdete előtt bőven elég, (tudod milyen idegesítő tud lenni, mikor perceket kell várni, hogy hdd-s igénytelen barátunk rányomjon a ready gombra?) Bf3-ban sem volt ready gomb, mégsem volt ilyen probléma (egyébként sem egy pontban spannol mindenki, van aki a helihez, más a tankhoz van közelebb, ilyen alapon ezt is megvétózhatnád).
És nekem sincs 1000mbites upc-m, ezt nem tudom honnan vetted (főleg, hogy játékoknál sokkal többet számít a ping)...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Tapasztalataim szerint Conquestben 40%-ban már a zászlófoglalásnál eldől a játék kimenetele, (arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a legkönnyebb levadászni az enemyt, mert nem mennek rád 10-en) de én már a Bf1-re izmosítom a pc-t.
A ready gombot meg már csak azért is utálom mert nekem kell várnom azért mert a másiknak szar a gépe...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Egy részről használtan már bőven 20k alatt is lehet kapni 250gb-os SSD-t, más részről a cikk író mondta, hogy sokat játszik a Battlefieldel, ami egy multiplayer orientált játék, tehát valószínűleg nem (csak) offline tolja, a multihoz pedig jól jön az az SSD, mert anélkül mire betölt a játék már a meccs a felénél tart...
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
A nagyobb különbségek a DDR5X memóriával szerelt új GTX-eknél látszik leginkább. A szintetkus sebességteszteket meg hagyjuk már, semmit nem jelentenek a gyakorlatban, inkább olvasd el Tom's hardwaren az összehasonlító tesztet, vagy csak vesd össze a két cpu ph-s tesztjének eredményeit. Játékra egyértelműen a 3570 a jobb választás.
Azért elég ciki, hogy egy tech fórumon, pc-kkel foglalkozó emberek, akik még írnak is a sajátjukról nem látnak tovább egy cpu-nál a magok számánál, az órajeleknél, a szálaknál meg a cachenél. Mert ezek azok amikben papíron jobb az FX-ed mint a konkurens Intel.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Hiába írnak mindenhol 8350-et az i7 mellé, ha a 3570 teljesítményét sem üti meg. Az alacsonyabb fogyasztásról, ezáltal kevesebb hőtermelésről, és stabilitásról már nem is beszélve. Illetve itt már van PCIe3.0 is, ami akár +5-10fps-t is hozhat újabb vga-knál.
Jó hűtőt pedig használtan már kapni 2-3k-ért is, (pl.: Deepcool Gammaxx 300) de amíg nem lesz csapágyas a gyári felesleges lecserélni, mert az is vissza tudja hűteni, és nem az lesz a leghangosabb a gépedben.
Az SSD-t pedig nem a HDD helyére, hanem a HDD mellé ajánlom.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Azért az az FX nem egy mai csirke, én játékra inkább egy i5 3570-et vettem volna, és az alaplapon lehett volna még egy kicsit spórolni, és esetleg még a gyári cpu hűtő is maradhatott volna.
Egy SSD-t mindenképp ajánlom, hogy tegyél bele, nagyon megéri, és viszonylag már egész olcsón is meg lehet kapni őket használtan.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Orvosi kérdések
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest