Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz #40553216 #94 üzenetére

Igen sikerült, mert burkoltan pont erről van szó, nem a start menü, nem a megjelenítés, hanem az egész rendszer lehordása a cél, kár tagadni... másik topikokban elhangzott hasonlóan gyenge érvelések is ezt támasztották alá..
    Én nem vagyok Windows troll, legalább elismerem, megemlítem néha, h sok dolog tetszik a Linuxokban, OS X terén is, viszont nem járok egyiknek se soha a topikjába ócsárolni a rendszert, pedig tudnék felhozni ezt-ezt.
    Lehet, h MS megoldásai nem tökéletesek, ahogy bizonyos dolgok másik 2 rendszerben se, viszont attól még bőven használhatóak, nem akadályozzák usert olyan szinten a munkában, mint amennyire itt egyesek beállítják, felnagyítják...

Egész képernyős megjelenítés egy dolog, hozzá lehet hamar szokni és jobban átlátható, mint a start menüben kotorászni. Illetve mivel baromi gyors a 2 közti váltás, nem hiszem, h akkora gond lenne, ha 1-2 másodpercre "elfoglalja" a teljes képernyőt. Az, h telepítésnél ilyen a mappastruktúra, beletesz minden hivatkozást már jó ideje így van, de kit zavar, átlag user kétlen, h ezen rugózna? Tudom Linuxban ez is jobban meg van csinálva. :)
    Valamint asztalon tálcán be lehet ám kapcsolni Cím és Asztal eszköztárakat, előbbinél program, v más nevét beírva kidobja és elindítja, utóbbi meg egy XP-hez hasonló struktúrájú start menü félét ad. ;)

Illetve pont, h megadják a választás lehetőségét, mert ha nem tetszik ez a fajta keresés, kezdőképernyős program megjelenítés (de ott az eszköztárak is ugye), mi akadályoz meg egyeseket abban, h felrakjanak 2 perc alatt egy start menü pótlót, amikért még fizeni sem kell??

Új hozzászólás Aktív témák