- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Ilyen nincs hogy ne találjak magyarországon olyan helyet ahol kapni ezt a micro usb b...vagy univerzális micro usb a/b "qi töltő adaptert".....ami van az micro usb c.......ahol találok jó áron, az meg tuti külföldi és paypal meg hasonló megoldással lehet fizetni.....bosszantó nagyon.....ez ekkora hiánycikk idehaza ? boltokban mosolyognak meg hülyének néznek......de ami szomorú hogy az LG G4 hez a gyári megoldások meg kb a telefon árának 1/3-ada....röhej.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
LG G4-em van de jelenleg nincsen QI töltésem (gyári hátlap csak NFC-t tud)......mivel az ragasztgatós QI matricában nem bízom 5.000 Ft-ért és a quick circle QI tokok se tetszenek 15.000 Ft-ért.
Ez a micro usb-s cucc viszont tetszik.....tudnátok segiteni benne hogy honnan lehetne rendelni magyarországról ?
-
Na, megjött az olcsóbbik vezeték nélküli töltő, ez már az én telefon méretem. Egy kicsit zavar, hogy a piros led ég benne mindig, de hát ez van.....
-
sanzi89
addikt
Persze ez egyéni szociális probléma, de a cég ahol dolgozom kulcsos autó rendszerrel működik, nincs saját céges kocsim. Abban van egy akármilyen telefon tartó és pont. Persze vihetném magammal a sajátomat, leszedhetném a céges, felrakom a sajátomat, majd dolgom végeztével vissza a cégest, vagy egymás mellé a kettőt, stb., de ezt már egyáltalán nem érzem kényelmesebbnek, mint a jelenlegi helyzetet.
Ha mindenhol lenne vezeték nélküli töltő és mindenben lenne vezeték nélküli töltést fogadó megoldás, na annak tudnék örülni. Amíg ilyen felemás helyzet van, addig meg ki kell bírni valahogy.
-
426os
őstag
Az autóba is vezetéknélküli töltő kell. Sokkal egyszerűbb, mert nem kell bajlódni a kábellel, csak beülsz, beteszed a telefont és már tölt is.
Nem értem a kínaiak miért nem kezdtek még el ilyen töltőket tömegesen, gyártani, alig van az ebay-en univerzális. Én is magamnak csináltam egyet, a telefonra meg egy ilyen utólagos cuccot raktam a tok alá. -
Váá, na ez jó, hogy másokra is gondoltak. Ezekre nem is kerestem rá, mert ugye az enyém középen van. Ja, vékony, 1-1.2 mm-re tippelném maximum.
(#9) tthom: Magát az usb fejet könnyű kihúzni. Ha viszont úgy van berakva, mint nekem, hogy pont passzentos a kábel a hátlap alatt, akkor előtte le kell vegyem a hátlapot. Ha lazára hagynánk, sztem úgy gázosan nézne ki. Tehát ez a qi megoldás mindenképp esetenkénti "szerelést/szétszedést" igényel.
Amúgy biztos van olyan műszerész aki rá tudná forrasztani hátlapon belül a qi vevőt az usb port megfelelő részére. Körbenézek youtube-on, hátha csinált már valaki ilyet. Ha találok valamit szólok.
Más. Ma kicsit töltöttem így, a hőmérsékletét meg tudtam nézni a hátlapon. Négy értékre osztom én; hideg, langyos, meleg, forró. Ez meleg volt. Ami szerencsére még pont jó.
-
tthom
senior tag
Egyébként könnyű kihúzni belőle, ha netán nem QI helyen jár az ember?
-
sanzi89
addikt
Sajna ez csak akkor működik, ha a microUSB a telefon közepén, vagy ott körül van. Nekem egy Xiaomi Redmi 2 Pro-m van, USB szinte a legszélén a telefonnak.
Illetve sokat használom autóban GPS gyanánt, akkor 12V-tól töltöm, ott problémás lenne a ki és beszerelgetés.
De ötletes, köszi az infókat!
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Jó megoldás, már én is gondolkodtam ilyenen. A tok minek?
-
domos
senior tag
Ügyes! Ekkora akksival meddig bírja amúgy?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Amit most megosztok veletek,az egy régóta ismert módszer, ezért inkább annak szól, aki még esetleg nem ismerte....
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzol Screenshot
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest