- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Az Olympus sosem volt erős videóban és szerintem most sem akarnak komolyan ebbe az irányba fejlődni. Amit most látunk, az legfeljebb egy minimális felzárkózás, hogy ne mondják azt, hogy ez még családi videóra is egy nagy nulla (most itt ugye egy haladó gépről beszélünk, ahol már az elvárások is magasabbak). Ezzel a minimális fejlesztéssel legalább az unokahúg ballagása megörökíthető elfogadható minőségben, de aki komolyabban gondolja a videózást, az keresgéljen máshol.
Nem várok komoly fejlesztéseket a jövőben sem, hacsak nem az Olympus-Sony paktum alapján csorog le némi know-how. Egyébként én is boldog lennék ha az Olympus (vagy a jelenlegi rendszerem a Fujifilm) megemberelné magát videózás témakörben, mert a Panasonic tónusvilágtól sikítófrászt kapok, míg a Sony esetén az első igazán vállalható videós váz az A7S, az meg túl drága. Nikon 1 szintén kiesik, Canon meg.... pfff...
(#32) Ijk: El is olvastad azt, hogy miből lesz a 40... bocs, 64 megapixel? Több 16 megapixeles felvételből mintavételez, így az objektívnek a 16 megapixellel kell tudnia bánni továbbra is. A technológia nem új, van a Hasselbladnak is 200 megapixeles Multi-Shot hátfala, ami pont így működik, csak ott 50 megapixeles a szenzor.
-
t72killer
titán
Videóban az Oly 4/3-m4/3 mindig is gyerekcipőben járt a panához képest. A gáz az, hogy egy gopro jobb videókat csinál, mint a csúcs gépeik - a pana LX100-hoz és GH4-hez képest meg óvoda középső csoport. Valami céges policy, hogy ők fotó, de nem videó
Tudom, EPL5-öm van (és tegnap bontottam ki a hero 4-et
)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!