Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Ixion77 #25 üzenetére

Az Olympus sosem volt erős videóban és szerintem most sem akarnak komolyan ebbe az irányba fejlődni. Amit most látunk, az legfeljebb egy minimális felzárkózás, hogy ne mondják azt, hogy ez még családi videóra is egy nagy nulla (most itt ugye egy haladó gépről beszélünk, ahol már az elvárások is magasabbak). Ezzel a minimális fejlesztéssel legalább az unokahúg ballagása megörökíthető elfogadható minőségben, de aki komolyabban gondolja a videózást, az keresgéljen máshol.

Nem várok komoly fejlesztéseket a jövőben sem, hacsak nem az Olympus-Sony paktum alapján csorog le némi know-how. Egyébként én is boldog lennék ha az Olympus (vagy a jelenlegi rendszerem a Fujifilm) megemberelné magát videózás témakörben, mert a Panasonic tónusvilágtól sikítófrászt kapok, míg a Sony esetén az első igazán vállalható videós váz az A7S, az meg túl drága. Nikon 1 szintén kiesik, Canon meg.... pfff...

(#32) Ijk: El is olvastad azt, hogy miből lesz a 40... bocs, 64 megapixel? Több 16 megapixeles felvételből mintavételez, így az objektívnek a 16 megapixellel kell tudnia bánni továbbra is. A technológia nem új, van a Hasselbladnak is 200 megapixeles Multi-Shot hátfala, ami pont így működik, csak ott 50 megapixeles a szenzor.

• t72killer

titán

válasz Ixion77 #25 üzenetére

Videóban az Oly 4/3-m4/3 mindig is gyerekcipőben járt a panához képest. A gáz az, hogy egy gopro jobb videókat csinál, mint a csúcs gépeik - a pana LX100-hoz és GH4-hez képest meg óvoda középső csoport. Valami céges policy, hogy ők fotó, de nem videó :( Tudom, EPL5-öm van (és tegnap bontottam ki a hero 4-et :P )...

Új hozzászólás Aktív témák