Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
A legtöbbször biztosan jól működik
Egyébként nekem még sose volt fagyás vagy használhatatlansági gondom az AMD driverekkel, mondjuk semmilyen más VGA birizgáló programot sem használok, mint például MSI Afterburner és hasonlók. 3 éve rakom egymásra a drivereket kb. 3 havonta, uninstall nélkül és ez a 2020-as is tökéletesen felment egy RX460-ra. Az alapértelmezett beállítások helyreállítását a telepítés után elvégeztem a kezelőfelületen. -
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz
paprobert
üzenetére
Hát nekem 214-ről 1138Mhz-re megy fel Chrome alatt és 1138Mhz-en van 65% körüli terhelés, tehát 300MHz-en maradva biztosan több ideig tart a művelet. Ez azt jelenti, hogy több ideig fogyaszt a kártya kevesebet, viszont 1138Mhz-en kevesebb ideig többet. Amit nem tudunk, hogy a két fogyasztás mennyiben tér el egymástól összességében.
-
PuMbA
titán
válasz
paprobert
üzenetére
"Most a Polarisok böngészés közben simán feltolják az órajelet 800-1000 környékére 1-1 másodpercig, míg bekapcsolva 300-on maradna végig."
Összeségében viszont tényleg kevesebbet fogyasztana? Hiszen 800-1000 környékén 3x gyorsabban elvégzi a feladatot, mintha 300-on maradna. 300-on viszont több ideig tart megcsinálnia ugyanazt a feladatot és ugyanúgy emelkedik a fogyasztás valamennyit, mert nem idle-ben tartózkodik 300-on, hanem terhelés alatt van 300-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sokkal jobb, ha mindig pörög... kevésbé használódik el.
Annyira sz*r, hogy első dolog, hogy átkapcsolod angolra. Már az előző driverek sem voltak fényesek magyarul, de ez...