Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
-
ghiottone
nagyúr
Tegnap ugyanilyet rendeltem én is az olasz amazonról. Régen HTC U11-en volt Caseology tokom, nagyon jó volt a fogása.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
-
bbendre
őstag
Mintha a Beta kapott volna valami extra funkciót(kat) és lehet túl vagy a PNR-en.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
Nekem uszás, hideg, kesztyűben
dudálásbiciklizés után volt nehéz feloldani. Sportolás után, pl amikor levettem a Boxkesztyűt. De ezekre számítottam...
Én a Pixel 4XL v2-t várom nagyon[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
Kezd innen:
https://messages.google.com/disable-chatReggel újra utána. Szerintem menni fog.
A betán lehet PNR (Point of No Return) amikor valami extát aktívál.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A stock Android disztribucio resze, de nem az OS része maga az app. Az OS része az, ami automatán felrakja az appot. Az app maga APK-kent van csomagolva. Ezért történhetett meg velem az, hogy a hivatalosan csomagolt APK nem települt, és az APKmirrorról leszedett újabb verzió meg igen.
Ami a screenshoton van, az nem az app, hanem egy stub. Azért csak 13 kilobyte. Ha használod, akkor kb 70 MB lesz, mert akkor települ.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Ja értem, tehát azért, mert más androidon is van bug, egyből fel van mentve a Google, aki képtelen a SAJÁT szoftverét a SAJÁT telefonjára értelmesen megcsinálva. Nem tegnap kezdte az ipart a Google. Ebbe inkább bele se menjünk, mert vicc másik telefonal példálózni.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
EZ. Csak kb emiatt váltottam Pixelről. Meg persze a sok elvett funkció miatt. Nagyon szerettem a régi widgetet a képernyő közepén, de amióta balra lett rendezve, elvettek egy halom funkciót csak foglalja a helyet a képernyőn úgy, hogy csak kb 10 karakter van kinn.
2x van kinn az időjárás ha kirakod a widgetet és van, hogy mást mutat a kettő. Valami nagyon felborult a Google-nél. Pedig nagyon jók voltak.
Nekem az ISOCELL képek már-már Samsung-osak. (De persze ettől még nagyon jók.) Sajnálom, hogy nem valami jó Sony senzorral mentek tovább.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
bbendre
őstag
https://support.google.com/pixelphone/thread/191508547
nice....
- Battery usage in Settings displays information since last full charge (up to 7 days)
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Láttam h a kernelbe be van építve, ezzel nincs is gond.
A gond ott van h Neked, nekem nem okoz problémát sem bootloader nyitás, sem adb-s paranccsor, de vajon akár csak ebben a topikban, hány ember tudná ezeket megoldani?Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest