Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz kakuk100 #1164 üzenetére
A P7 még kisebb, nekem kényelmesebb, és sík a kijelző ami szintén. A főkamera ugyanaz mindkettőben. A 6ból volt simám és prom is, így egyértelmű volt a tapasztalás alapján, hogy a 7ből a simát veszem. Persze azt is megértem ha valaki prot választja, kineki mi.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz kakuk100 #1164 üzenetére
Az 5x zoom kamera azért kicsit erős szerintem. Persze távoli dolgokra jó. De portréra pont a 2x vagy 3x lenne jó. A Sima 7 es sokkal észszerűbb választás. Ha az árkülönbség nem lenne ilyen nagy talán… ott van a méret, a kerekített kijelző sérülékenység.
Engem csak a jobbra rendezett widget zavar az AOD/lock/fő képernyőn.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
K82
őstag
válasz kakuk100 #1172 üzenetére
Gyk. az összes Pixel jó képeket csinál. Adott esetben technikailag csinálhat jobb képet másik telefon, amiben viszont a Google tényleg első az a megbízható végeredmény. Nem mondom h nem tud hibázni, de arányaiban sokkal valószínűbb h az elkészült fotó jó is lesz (értem ezalatt h pl. nem lesz kiégett vagy túl sötét rész). Amikor kipróbáltam az iPhone-t (11) azért volt h nagyon nem voltam boldog az elkészült képek láttán. Lehet h jó volt, de nagyon nem tetszett. Nem is volt meg sokáig...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
bbendre
őstag
válasz kakuk100 #1680 üzenetére
Mi van "Hívóazonosító (és Spam)" alatt?
Btw, probáld meg átállítani angolra. És valóban teljesen más lehet a menü egyes szolgáltatókkal, SIM és nyelvi beállításokkal.
Próbáld meg US English beállítással. Ott van a legtöbb opcióiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
K82
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest