- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat.

hardzsi2: Nem. Legalábbis tudtommal. Ezek az unoff. patchek a játék összegyűjtött bugjainak javításait tartalmazzák, már a végleges verzió kiadása után.
Shapord: Mi a problémád?
Lenry: Így Halo 2 mellé?

Speed(R): Igen. Főleg, hogy a maximális grafikáról szól a cikk, ill. hogy mi kell hozzá.
Engem kimondottan zavart már a 4XAA is 12X Edge-detect módban, persze nem harc közben, de ez olyan játék, amelyben az ember az ideje 80%-ában gyönyörködik + piheni a hézköznap fáradalmait, meditál, stb), és csak a mardék 20-ban foglalkozik "evilági" dolgokkal.
Lehet persze 4XAA meg egyéb butított beállításokkal játszani, csak elvész a lényeg.Kephamos: Ahhoz is van ám visual pack!
De nekem az annyira nem jött be a szerepjátékok hagyományos hülyeségei miatt, amelyeket ki nem állhatok.hoffman_: Most akkor dicsérsz vagy sértegetsz?
Írtam én már ilyen kaliberű cikkeket (könyvekről nem is beszélve), nem másoktól nyúltam le a telepítési segédletet (én készítettem pár telepítési bukta után), és a betöltési sorrendet (3 hét kísérletezés) sem. Systemroot segített az ini tweak-ek megtalálásában (no meg az Oblivion tweak guide) szerepel is a neve a cikkben. Az összes felhasználható segédlet elérhetősége szerepel az Oblivion topic belinkelt 1. hsz-ában. Mindemellett azért írtam a cikket, mert nem volt ilyen, és hogy akik nem akarnak heteken-hónapokon keresztül babrálni a játék beállításával (főleg, hogy a játékosok többsége nem is tudja, milyen tartalékok rejlenek az engine-ben), csak játszani, azoknak itt legyen készen minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Engem kimondottan zavart már a 4XAA is 12X Edge-detect módban, persze nem harc közben, de ez olyan játék, amelyben az ember az ideje 80%-ában gyönyörködik + piheni a hézköznap fáradalmait, meditál, stb), és csak a mardék 20-ban foglalkozik "evilági" dolgokkal.
Lehet persze 4XAA meg egyéb butított beállításokkal játszani, csak elvész a lényeg.
De nekem az annyira nem jött be a szerepjátékok hagyományos hülyeségei miatt, amelyeket ki nem állhatok.