Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Köszönöm, élmény volt!
Minden jót a továbbiakra!solfilo
-
magedla
tag
Minden tiszteletem a szerzőé.
Életszagú volt, keserédes és mégis megnyugtató. A csellót hallgatva lett teljes az élmény.
A konklúzióval maximálisan tudtam azonosulni, magam is hasonló cipőben járok.True victory is victory over oneself
-
korpicschess
veterán
Kár, hogy még csak most olvastam. Nagyon tetszett az írás.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
FrozeN`
tag
Mikor megláttam a Max Payne-t a címben, reméltem hogy valami ilyesmi írás lesz.
Nem csalódtam, jó volt olvasni. -
Naveno
tag
válasz Mr.Csizmás #15 üzenetére
minden hiányzik, amit itt írtál.
annyit csalódtam, hogy már belefáradtam az új emberekkel ismerkedésbe. egyszerűen a nyitottságba. viszont egyedül borzasztó unalmas és céltalan az élet..[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Én meg már 18 éve vagyok nős
A leírtak megfelelnek a valóságnak.Néha nehéz, van amikor könnyebb, már nem bírnám nélküle..
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
MataGyula
tag
Jól sikerült írás, örülök, hogy elolvashattam
there's no esc, only alt-tab
-
leonejoci2
tag
Nagyon jó írás!Minden jót a továbbiakban!Jó egészséget, megértést, szeretetet!
Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
-
Naveno
tag
hú, de irígy vagyok
-
Mr.Csizmás
titán
köszi
van még pár merengős írásom, valamelyik nap egy üveg mellett megírom a következőt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
toga007
tag
Jó írás!Grat!
+36 7O 532 II47
-
rankesz
veterán
válasz Mr.Csizmás #7 üzenetére
Nice
-
nincsisbéla
aktív tag
Jó írás, öröm volt olvasni!
Mentalita'
-
matyi94
senior tag
Nem mondtam egy szóval sem, hogy rossz dolog az, csupán a múltkori szakításomkor eldöntöttem, hogy nekem elég volt volt egy időre, kicsit több szabadságra van szükségem. (itt nem arra gondolok, hogy megnézhessem más lányok fenekét, hanem mondjuk arra, hogy ne legyen hiszti ha nem érek rá minden hétvégén családi ebédre járkálni) Úgy gondolom, ez az én koromban normális.
Legyen szép napod!
-
Tim82
félisten
Szerintem már régen az évforduló előtt eldöntötted, hogy "maradhat", ez csak retorikai fogás az olvasók kedvéért.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bigrock
addikt
"Esszé: Az agy gondolatainak szabad folyása; egyetlen, nyers mű, s nem szabályszerű, rendezett alkotás" by Wikipédia
Gratulálok! -
PazsitZ
addikt
Tetszik a fogalmazásmód, és jó a "keserédes" történet is.
- http://pazsitz.hu -
-
Etzel
aktív tag
Nagyon jó írás volt
-
matyi94
senior tag
Jó kis írás így vasárnap reggelre. Még majdnem kedvet is kaptam egy komoly kapcsolathoz
Legyen szép napod!
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest