Új hozzászólás Aktív témák

• Fiery

veterán

válasz rudi #58 üzenetére

A Windows RT mint runtime marad, de az oprendszer maga kuka. Maximum jon me'g ra nehany mild update, ami inkabb Windows 8.1 Update 2-nek lesz jo, mintsem igazi frissitesnek. Alibizes, mint anno a WP7 kukazasa volt :( Remeljuk, mostanaban nem lesz me'g egy ilyen ballepese a Microsoftnak, mar az eddigiekkel is tele van a padlas.

"Mondjuk én az MS helyében keményen ráfektettem volna a saját programozóimat a (verziótól és típustól függetlenül) Windows appok fejlesztésére"

Ezt nyomta is a Microsoft, bar nem tudom, pontosan milyen osszefonodasok kereteben. Az a baj, hogy elkeszult ugyan mondjuk 100-200 nagyon jo minosegu es nagyon hasznos csempes app, amibe adott esetben penzt es energiat olt a Microsoft, de a "big picture" tovabbra is az maradt, hogy keves az app, kicsi a store. Nem lehet par fejlesztovel megvaltani a vilagot, ahhoz a fejlesztok szeles korere lenne szukseg, minimum 1000, de inkabb 10000 fejlesztore, raadasul nem "lefizetve", hanem sajat indittatasbol kellene fejleszteniuk csempes appokat. Ezert is mondom azt, hogy talan egyszerubb lett volna a masik iranybol elindulniuk, azaz megprobalni minel tobb, adott esetben gagyibb keszuleket eladni, mert ha a WP piaci reszesedes atlepte volna a 10%-ot, a fejlesztok egybol megindultak volna, es elkezdtek volna portolni az appokat Androidrol. Azert irom, hogy Androidrol, mert onnan kisebb kihivas atallni WP/WinRT-re, mint iOS-rol, legalabbis ha azt nezzuk, egyes komponenseiben, koncepciojaban es felepiteseben melyik hasonlit melyikre inkabb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés