Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Máskor is
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bubu79
addikt
Sajnálom, hogy így alakult
Sok sikert az új munkahelyen
Ha csak rajtam múlott volna, biztosan Te nyered meg a pályázatot
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Gh0sT
addikt
Szabad tudni, hogy mit fogsz dolgozni? Munkakör elég, cégnév nem érdekes.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
M.Edina
csendes tag
A vámot már kivették a szakirány elnevezéséből, de azt is tanultunk. Én júniusban diplomáztam, nyáron pedig pihentem egy kicsit. Azóta már dolgoztam egy helyen, azután kb. 2-3 hét alatt találtam munkát, úgyhogy szerintem szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen rövid idő alatt újra sikerült állást találni. Na és a PSzF is "jól" mutatott az önéletrajzban.
-
Gh0sT
addikt
Csak gratulálni tudok!
Az alattam végzettek nagy része rengeteget panaszkodik, hogy nagyon nehéz elhelyezkedni. Mintha a PSZF-es diploma is megkopott volna már egy cseppet, talán nincs akkora neve, mint régen volt.
Sok sikert az új helyeden!
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Peet210
őstag
Ne sajnáld, jól döntöttél.
Lehetőség pedig biztos lesz még.Today's record, is tomorrow's motivation
-
DArchAngel
tag
Én ugyan nem szavaztam, de úgy látszik a hatodik érzékem ismét működött...
Sok sikert az új munkahelyeden, hidd el százszor nyagyobb fegyvertény bekerülni és megmaradni egy jó cégnél, mint megnyerni egy kétes értékű szépségversenyt.
"Hass, alkoss, gyarapíts,
S a haza fényre derül."''Hand of fate is moving, and the finger points to You...''
-
Hakudoshi
tag
Ömm, lehet én vagyok a hülye, hogy nem értem, de akkor most tulajdonképpen mi is a problémád??
- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -
-
Wolverine
félisten
válasz Hakudoshi #16 üzenetére
Az online szavazás egy selejtező; a legtöbb szavazatot kapóknak lesz egy döntő is, amit csütörtökön délben kezdenek Pécsett és Edina - mivel ma kezdett új munkahelyen - nem fog tudni oda elmenni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
M.Edina
csendes tag
válasz Hakudoshi #18 üzenetére
Arról nem szólt az írásom, hogy "zsíros"-e vagy nem a munka. A lényeg az, hogy egy olyan munka, ami fontos nekem. És nincs semmi bajom, csak gondoltam leírom mi a helyzet ezzel a versennyel. Csak tájékoztatni akartam azokat, akik szavaztak rám, és érdekli őket a dolog.
Egyébként szerintem nem gagyi és csak azért nem örültem ennek, mert ez nekem hobbi szintű dolog, és a hobbiját általában szereti csinálni az ember. Így most ezt nem tudom megtenni, de nincs semmi baj, megnyugtathatlak. -
venember83
nagyúr
Okos dontes.
-
neduddki
nagyúr
HI!
"egyszer remélem lehetek adótanácsadó." oszinte reszvetem, remelm tudod mit vallasz, nem egy konnyed 5/40 es munka az bisztos:- ( en csak tudom, otthonika is azt csinaljak, meg itt naffaluban is van par ismeros:- )))
kitartast hozza!!!udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest