- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
-
Xaels
félisten
-
domos
senior tag
-
Xaels
félisten
-
domos
senior tag
-
Xaels
félisten
-
domos
senior tag
-
Xaels
félisten
Ez így van... De ettől függetlenül én nem vennék i5 4440-et 40k-ért csak mert később bele tudnék rakni a helyére egy olyan CPU-t amit nem fogok tudni megengedni magamnak. Pláne gáznak tartom, hogy az i5-ök csak 4szálon tudnak dolgozni még a 60+os kategóriában is. Inkább feljebb húzom a grafikát és GPU limittel játszom

-
domos
senior tag
-
Xaels
félisten
Persze minden attól függ mennyire sikerül olcsón beszerezni és mire kell. A szegény AM3+nak manapság rengeteg lemaradása van technikailag, bár a többségével együtt lehet élni. Nem túl régen raktam össze egy 8320-as konfigot. Mindenre elég amire kell. Amit ajánlottak i5-öt meg használtan is annyiba került mint amennyibe a procit meg a lapot vettem, cserébe max 4szálat tudott. AM4 drága lesz amikor megjelenik. Majd ha lesz megfelelő utód akkor majd ráérek azon agyalni mire cseréljem bár filmezni meg játszani ez is elég lesz egy darabig még.
-
nemlehet
őstag
Bár én AMD párti vagyok, de belátom józan ésszel, hogy nem igazán érik meg most az FX-ek. 2011-ben a 8150 jó vétel volt, mostmár nem lenne az, még használtan sem. A 83xx meg pláne nem az. Azért a fogyasztása tényleg el van szaladva a teljesítményéhez mérten, pedig 10 wattokon én nem izélek.
Ha nem sürgős a váltás vagy vásárlás én tuti megvárnám a Zent, ha gurít egy jót az AMD legalább az i5-ök szintjén akkor lehet egy kis árverseny, plusz a használt cuccok ára is le fog esni kicsit, mert az intel is tuti kontráz majd.
-
Xaels
félisten
-
nemlehet
őstag
-
domos
senior tag
AMD procira egy fillért nem költenék, főleg nem régi FX/Phenom II-re.
-
nemlehet
őstag
Hát én FX-be már nem fektetnék. Nekem is 8150 van, meghúzva (pedig nincs alá 50k-s lapom csak 30). Vagy megvárnám a zent, vagy vennék egy használt i5-öt.
Amúgy valószínűleg túlhúztad, egy haveromnál is baj volt ezzel, bár az gyári lefogatóvolt, de gondolom csavarbehajtóval küldte meg vagy tudom is én.
-
M0ng00se
őstag
-
Xaels
félisten
FX 8320-ra nagyjából 50k-t kell szánni ha rendes alaplapot is akarsz alá, látom hűtőd az van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Formula-1
- Macska topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DIY 2x15"-os passzív zárt mélyláda eladó
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest