- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is gondolkodok egy komolyabb egér vásárlásán a laptophoz. Szoktam játszani is, de csak fallout és hozzá hasonló játékokkal, így nem kell tű pontosnak lennie, mert ha komolyabb ellenség jön belépek v.a.t.s. módba és kész.
sokat keresgéltem és a xiaominak a vezetékes/vezeték nélküli "gamer" egerét néztem ami nekem jó lenne, de azt mondják vezeték nélkül gyorsan lemerül, viszont aksi van benne, így nem kell elemet venni.
Majd valahol megnézem ezt az egeret, bár mintha bécsben decemberben láttam volna a conrádban kirakva...
Most egy olcsó vezetékes "gamer" egeret használok... (GENIUS X-G200)
Full gagyi de mikor megjött a laptop kellet hozzá valami és ez volt az euronicban ami legalább nézet ki valahogy. (kis város)Magyarországon 22.000 huf most az ára még elgondolkodok rajta...
A logitech-nek más vezeték nélküli egere olcsóbb nincs? Kicsit sokallok egy egérre ennyit kiadni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest