Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• localhost

Közösségépítő

Fordító
    REF: beruházási támogatás

"Kedves,

Én asszony Esther Williams írásban a személyes tisztelet illeti az Ön reagálni személyiség / cég megbízható, megbízható és istenfélő.

Megvan a kapcsolat révén a segítségével Kereskedelmi Kamara Abidjan a főváros Cote d? Ivoire. Az okirat vagyok felesége késő MR. KOVO Williams a Sierra Leone. Én és két gyermek jelenleg tartózkodó Burkina Faso, mint a menekültek, a férjem volt az egyik miniszteri Johnny Paul Koromah elnök rezsimjének Sierra Leone.

A beavatkozás során a ÖKOLÓGIÁJA katonák visszaállítása elnöksége Alhaji Tejan Kabbah a Johnny Koroma, a férjem között volt a 23 kivégzett miniszterek. Ahogy a kenyérkereső halott (a férjem) És mi marad a Sierra Leone nincs többé biztonságban, én és két gyerek úgy döntött, hogy menjen Burkina Faso a szomszédos afrikai ország számára fety. Köszönhetően Status Burkina Faso menekültként kénytelen voltam Lodge családi alapok (USD $ 15 millió dollár) a pénzügyi házban Burkina Faso.

Azóta már kaptak segítséget a Mission, mert tartózkodnak az egyik látogató villa a templomban helyiségek és részt vesz ösztöndíj és imádat teljesen. Remélem lesz Touched megérteni kérésemre. Egyetértettünk abban, hogy fektessenek pénzünket értékes bármelyik tengerentúli országban keresztül a segítség és irányelvek.

Ön ad, vagy keres egy jövedelmező vállalkozás, ahol Ezt a pénzt lehet befektetni az előtt, mi lesz, hogy jobban ismerik, és még megy egy egyetértési megállapodást dolgoznak, mert a család jövője ma attól függ, hogy ezt a pénzt. A dobozok tartalmazó pénz és kincsek voltak letétbe, és regisztrált, mint egy család kincs. Ez úgy történt, biztonsági okokból. Szeretnénk tudni, mit fog, mint a százalékos segítő nekünk.

Őszintén szeretnék bemutatni, és akkor a mi üzleti partnerünk és felügyelője általunk javasolt beruházások az országban.

Én kész küldeni kapcsolatos összes információt, hogy ez letétbe amint mutatják a közvetlen válasz e-mailben. Ne nem adja meg nekem a telefon-és faxszámát.

Üdvözlettel,
    Asszony Esther Williams:"

Új hozzászólás Aktív témák