Hirdetés

2018. július 22., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tökre visszafogottra sikerült a bejegyzés. :R Feleslegesen hoztam a popcornt. :)

Live-Die-Respawn /Ha valamiért nem válaszolok PM-ben egy-két napon belül, írj újra nyugodtan. Kicsit sok üzenetet kapok. Sry és köszi/

(#2) .LnB válasza oriic (#1) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na, azok a fránya előítéletek! :)
Eszembe se volt most valahogy a beszólogatás. Tök komolyan írtam, lehet ez a baj?

Remélem más is leírja majd a véleményét, hogy, hogyan látták a tavalyi évet.

[ Szerkesztve ]

Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

(#3) Cifu


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudom, hogy nem a stílusod (akkor a Shadowrun játékok is azok lettek volna), de szvsz adj majd egy esélyt a Battletech-nek idén. ;)

Játékok terén furcsálom kicsit, hogy Battlefront 2 (2017) kimaradt a felsorolásból. ;]

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#4) oriic válasza Cifu (#3) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Last Jedi-os élménye után én nem csodálkozom. :DDD Főleg hogy előtte arról beszéltünk, hogy ha bejön neki film valszeg a játék is instant vétel lesz. ;]

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn /Ha valamiért nem válaszolok PM-ben egy-két napon belül, írj újra nyugodtan. Kicsit sok üzenetet kapok. Sry és köszi/

(#5) .LnB válasza Cifu (#3) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Battlefront 2 megvásárlása a The Last Jedi filmen múlt. Mert az előző részt is azért vettem meg mert az EP VII tetszett, és elkapott a hangulat. Ezért minden rossz kritika ellenére is megvettem. Viszont az EP VIII után minden SW témájú dologtól elment a kedvem egy jó időre. :)

A Battletech féle játékok közül legutóbb talán a Supreme Commander egyik részével játszottam. De engem nem kötnek le azok a játékok.

(#4) oriic Na orii hamarabb leírta mint én. :)

[ Szerkesztve ]

Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

(#6) Cifu válasza .LnB (#5) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez már off, de a Fast & Furious és Transformers mozifilmek jutnak az eszembe ilyenkor. Amíg a több száz millió (esetleg milliárd) dolláros bevételt hoznak, ki a fenét érdekel az, hogy ciki és sz@r. Majd belevágnak a következőbe...

És igen, ez rohadtul nem kóser... :(((

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#7) xEon1337


xEon1337
(őstag)

Májusban raktam össze a gépemet egy év laptophasználat után és sajnos egyet kell értenem, 2017-ben nem voltunk elkényeztetve.
Egy játék van, amit kétszer is végigvittem, pedig nem lett nagy eresztés, de nekem tetszik a világa, ez pedig a Ghost Recon: Wildlands. Első körben M249-el végigdaráltam a térképet, második végigjátszásra meg a hangtompítós MP5-el toltam teljesen silent stílusban, de a buta AI annyira felcseszte az agyamat, hogy ezután azonnal kapta az uninstallt.
Napi szinten a CS:GO-val szoktunk játszani, emellett kipróbáltam a Fortniteot is, de nem ragadott meg, nem tetszik az építkezéses része. A CoD: WWII single részét végigvittem, de szerintem siralmasan gyenge alkotás, rosszul vagyok már ettől az agyonscriptelt mozitól. Ezeken kívül más játék nem lett feltelepítve.

Én 2015 őszén töltöttem el heteket a gép előtt a Witcher 3-al, ekkor már megjelent az első kiegészítője, éppen egy 2-3 hónapos pihenőt töltöttem munkahelyváltás miatt. Olyan szinten beszippantott a játék, hogy hajnali 4-ig 5-ig toltam, ezzel álmodtam meg hasonlók.. :DDD Szerintem sem alkottak azóta ennél jobbat. A Blood & Wine kimaradt, mert akkor már el volt adva a gép, de majd egyszer lehet megint előveszem és az elejétől végigtolom a két DLC-vel.
Sajnos a Witcher 2-vel kapcsolódtam be a sorozatba, előtte fogalmam sem volt róla, hogy létezik ilyen játék. Azért mondom, hogy sajnos, mert a második rész végigjátszása után raktam fel az elsőt és néhány óra játék után sem tudtam megszokni az irányítását, ezért nem indítottam el többet.

Egy játék van, ami érdekel 2018-ban, ez pedig a Battalion 1944. Ős CoDosként nagyon várom, várjuk a srácokkal, nekem erről fog szólni ez az év, rendes csapatot akarunk építeni, LAN-ra járni, meg ami ezzel jár (30+ éves fejjel :D )
Aztán még ott van a Far Cry 5, a Metro: Exodus, ezeket biztos végigviszem, de nem remegek értük. :)

[ Szerkesztve ]

Less, but better.

(#8) .LnB válasza Cifu (#6) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt semmi sem off. Persze ezek az agyatlan blockbusterek szörnyűek. De már annyira általánosak, hogy én fel se húzom magam rajtuk. Kidühöngtem magam emiatt már nem egyszer.
Csakhogy Az Utolsó Jediktől én nem azt vártam, hogy látok majd egy két és fél órás vicces kis marchendise reklámfilmet! Sőt egyetlen SW filmtől se várnám ezt! De hát Kathleenkének az a fontos! Őt nem érdeklik a felnőtt rajongók, csak az ovodások, vagy azok a felnőttek akik egy óvodás tudatával a testükben élnek. Ezért Kathleenkének a jó édes..********* -t azt! :D

És a Fox felvásárlásával ez a helyzet úgy globálisan nézve, csak súlyosbodni fog.

(#7) xEon1337

Én ha visszagondolok, akkor a gépre tavaly kerek 20.000 forintot költöttem. Igaz abból lett egy 1080-as VGA-m. :)
Én nem tudok már a CS-re nézni, annyi év... elég volt. Néha versenyeket nézem, nagy NiP fan vagyok. De kb ennyi. Sokkal izgalmasabb számomra az R6:Siege. Főleg a sok CS után. Én egyre jobban elismerem az R6-ot. Mert az rövid időn belűl is dinamikusabban fejlődik mint a CS:GO a megjelenése óta. Nem tudom próbáltad e, nem tudom mennyire zárkózol el tőle. De egy próbát javasolnék.
Vanir-ral biztos boldogok lesztek ha megjelenik a Battalion 1944. :) Én sose COD2-eztem, ezért nem tudok nyilatkozni róla. Láttam, nézegettem milyen, de ennyi.

Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

(#9) ldave


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog (1)

Külön köszönet, hogy jól írtad a nevemet :)

A Slime draws near. Command?

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.