Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szóval azt szeretné az írás közölni, hogy bizonyos cpu és gpu mag kombinációknál szoftveres kép konverzióra van szükség, mert hardveresen nincs közös formátum, amit beszélnének és erre megoldás a DP500, ami hardveresen lekezeli ezt? Vagy csak aki megveszi, annak az arm ad kész szoftver stacket.
A nulla visszatartó pedig a szoftveres konverterbe belepiszkáló trükk lenne?
Ez a szoftveres réteg megmagyarázná a hasonló hardverek közti megjelenítés minőségbeli különbségeket. Például, hogy egy tablet miért mutat olyan szétmosott és agyontömörített képet hdmi kijelzővel.
-
jimmy399
senior tag
-
solaris17
aktív tag
Az már nemsemmi.
-
Crucio
aktív tag
-
Peter13
senior tag
Ezt én sem értem. Az még hagyján hogy mit mancsolok be (mondjuk nem szoktam tabletről vagy telefonról utalni, de lehet hogy maradi vagyok), de a "recap" képernyőn már mindenféle korábbi fázistól függetlenül az látszik, ami el lesz küldve, akár fénykarddal lett belekarcolva, akár virslivel. Valahol félresertés lesz...
A hírhez: tök jó. Akkor most már nem évente, hanem félévente jönnek majd az generációk? Olyan mikor lesz hogy legalább nagyjából kihajtják azt ami van?...
-
Sir Ny
senior tag
" Ez egy utalásnál kellemetlen, hiszen például 100 forint átutalása látszik a kijelzőn, de belül ez már 10 000 forintként van kezelve, és a valós utalás is ennyi lesz, holott a kijelzőn nem ez volt látható. "
ez ugy hulyeseg ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Final Fantasy VII Rebirth PC technikai teszt
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest