Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #3341 üzenetére
Ez milyen ROM ami neked van fent. A restart nem oldja meg csak a factory reset.
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #3338 üzenetére
Szerintem az lesz de az XDA-ról nem nagyon várhatjuk, mivel a EUO-t használják. Más nem akkor azt kell majd fel tenni.
(#3336) Lacko84
Keresd meg az alkalmazás nevét, és akkor ott meg kell, hogy jelenjen, hogy meg vásárólva, vagy a GooglePlayben megnyomod a menü gombot Saját alkalmazások, ott kell lenni-e.
így ahogy a képen van. -
bubus66
nagyúr
(#3322) ToMe33
Ezért nem ír a külső SD-re. Keeperv85 konzultálásával.
Nem tudod megfordítani, mert a belső SD-t az initramfs mountolja külön, amihez a kernelt kéne piszkálni, ami zárt BL mellett lehetetlen.... Ezt kitehetem a topicba?
(#3332) Lacko84
Ha nincs a kártyádon ccv kód akkor üresen hagyod
-
bubus66
nagyúr
(#3331) lacafy
-
bubus66
nagyúr
Ha nem és kell 5x belinkelni akkor az itt a barátod és keresd meg. Mert a böngészőt belehet állítani, hogy hova töltsön le. Volt neked már androidos telefonod?
-
bubus66
nagyúr
LG honlapján kérdezd meg az ügyfél szolgálatot. Különben nem nagyon értem mire gondoltál. Én meg FB nem is szoktam szinkronizálni. Nekem minden bent van a Google fiókomba meg az SD kártyán meg a gépen. A legelső, amit a kukába szoktam dobni az a FB alkalmazás, ha nagyon kell valamiért (ami ritka minta fehér holló) akkor belépek a böngészőn keresztül, pedig a sajtomén kívül csinálok még két oldalt az facebookon.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#3286) Gzolo
Hányszor töltötted a telefont a JB-vel eddig? Mert ez is olyan, hogy mindjárt nem fog 5 napot kibírni. Viszont a FB alkalmazás még fent lesz addig csodákat ne várj.
(#3285) ToMe33
és már a kártyára töltötte le a cuccait, Ajánlom figyelmedbe (#3283) Gerzson6875 fórum társ leírását, érdekes nem hogy már oda is tölti neki le.
-
bubus66
nagyúr
Megértem persze.
(#3259) angyalmano
Belinkeltem a PCSuitet az oldalamról is letöltheted + töltsd lemeg a hozzá való drivert is annélkül nemfog menni
-
bubus66
nagyúr
válasz
angyalmano #3249 üzenetére
(#3249) angyalmano
Az LG Szoftver módba csatlakoztatód a telefont akkor felajánlja a PCsuite telepítés.
Vagy innen is le tudod tölteni
(#3246) Pantal
Nekem nincs bent a Windowsba alapból csak a TC-be van. Nekem mindegy nem én csináltam.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kecsawi #3235 üzenetére
a tc-hez kell egy script amivel meg tudod nyitni. Akkor valószínű az esaus particion manager la csináld meg FAT32 primary-ba.
-
bubus66
nagyúr
Pantal ezt tedd be még a logout bolgodba a Note++ hoz hogy innen lelehet tölteni köszönöm
-
bubus66
nagyúr
A gyári alkalmazásokat nem lehet áthelyezni, ez gondolom evidens a telepítetteket igen. Biztos, hogy áthelyezi mert én a át raktam a telepített alkalmazásaimat, és mikor leformáztam az Sd kártyát nem volt aktív egyik sem.
Beállítások/Alkalmazások/Telepített alkalmazások.
Ugye itt pedig evidens, hogy nem áthelyezhető,mivel a gomb nem aktív.
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #3196 üzenetére
A tiedet előbb mentsd le.
Ezt feltetted? B2CAppSetup
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #3194 üzenetére
(#3194) Boombasticc
Simán a C meghajtóra csomagolj ki mindent és úgy próbáld meg
ennek nem is kell mennie hanem ennek kell menni-e UpTestEX_mod2_marwin
Menstd le a hosts fájlod és cseréld le erre próbáld meg ezzel. Windows endabler ON?
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #3189 üzenetére
Na már a szerkesztéstest sem ismerem.
-
bubus66
nagyúr
(#3181) akcsy
Akkor nem gond ha nem csinálsz ha előtte csináltál.
(#3182) Boombasticc
[link] Tessék itt van ha meg tudod nézni,hogy a V20B-HUN-nakis nyitva van e a bootloader akkor rootolható. Ha nincs nyitva akkor tégla. ezt közlöm előre.
(#3180) ToMe33
igen hát hogyne lenne már a nevében is van újitás ICS meg JB meg 4.1.2 és 4.0.4 Meg szerintem jobban nézki a statusbarból és a redönyből sokkal több mindent el lehet érni
-
bubus66
nagyúr
válasz
novkolt2 #3152 üzenetére
A P768-as ezekbe a régiókba való könnyen előfordulhat, hogy GSM hálózaton nem is tudod használni
CENTRAL AMERICA
CHILE
Mexícó
PANAMA
Stb
Viszont nem látom, hogy lenne rá JB
Itt kitudod böngészni melyik régióba való. Jó keresgélést.
-
bubus66
nagyúr
Mert azt kell áthelyezni az SD-re az a 400 Mg Minek kell ekkora alkalmazás,ha meg tölt le az alkalmazás magának akkor az alkalmazásban biztos, hogy belehet állítani hova töltse. Érdekes nekem az össze alkalmazás át ment az SD.
A Black se telepítette, az alkalmazást az SD-re csak át lehetett másolni és onnan gyönyörűen használta.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kisocsi #3145 üzenetére
Meg írtam fel telepíted és át másolod a kártyára, valószínűnek tartom, hogy az a kártyára fog települni egy pár Hsz előbb linkeltem képet,hogyan lehet áttenni.
(#3146) Anubis_9
Háttérképekben azon belül a mozgó hátér képek ott fogod megtalálni meg van egy Toll.apk is az is a mozgó háttérképekben van.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Anubis_9 #3141 üzenetére
Igen az a biztos, érdemes rá szánni egy kis időt, és azokat letölteni a marketről. Én is csak olyanokat telepítettem amit szoktam is telepítettem nem vissza állítottam az 1TapCleanert a AdobeFlashplayert, a ESFileExplorert és az SMSBackup&Restore meg a CallLogBackup&Restoret.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Anubis_9 #3137 üzenetére
Igen az alkalmazásokról csináltál biztonsági mentést? még nem mondta neked senki, hogy az ICS mentéseit nem ajánlatos a JB-re vissza állítani. Kivétel a névjegyek, és játék mentések. Én semmit sem állítottam vissza mentésből.
Ez ugyan úgy van mint a GB mentéseit nem ajánlatos az ICS-re vissza tenni.
-
bubus66
nagyúr
Igen majd csak később csak a Logout blogomba van bent egyenlőre.
regisztrálj ide és lesz 50Gb helyed
(#3114) Anubis_9
-
bubus66
nagyúr
Itt meg találod a leírást. Igen zárjad be frissítőt meg a böngészőt is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
airmax_2.0 #3079 üzenetére
Akkor jó, így meg usztál még 1,5 órát megint.
-
bubus66
nagyúr
Itt van akit érdekel lehet tölteni a V20B Kdz-t
Mérete: 574,5 MB
-
bubus66
nagyúr
válasz
airmax_2.0 #3075 üzenetére
Ha bent marad az S/W módba akkor ez a megoldás akksi ki vissza aztán lehet folytatni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
airmax_2.0 #3071 üzenetére
A KDZ-nél is minden nagyon ajánlom meg marad de nagyon ajánlom a factory resetet. Vedd ki az akksit és majd tedd vissza és akkor be tudod kapcsolni
-
bubus66
nagyúr
Igen nekem is felajánlotta, a frissítést a gyári updater (az más kérdés hogy b@szta megcsinálni) szerintem csináld az OFFLINE móddal.
Itt meg találjátok az OFFLINE MOD leírást meg hamarosan a JB ROM-ot ís.
-
bubus66
nagyúr
(#3057) Pantal
30-35 perc ajánlom a OFFLINET mert egyszerűbb meg csinálni vele én kétszer vártam a gyárinál a letöltés és hibával meg állt. Ha meg tudod várni.
(#3059) krisztian112
Így ha elolvasod akkor láthatod, csak ajánlalatos a factory reset mivel új rendszer teszel fel, ha nem csínálod akkor belasul rendesen, szed le a mentéseket a külső sd-re és amikor fel telepítetted akkor vissza teszed.
Fontos tudni, hogy főleg gyári szoftverre ajánlatos vele ráfrissíteni, ha custom rom van fenn. A kdz fájlos frissítés nem jár adatvesztéssel, minden program megmarad, egyedül a ROOT jogot és ha volt fenn CWM azt veszítjük el.
-
bubus66
nagyúr
Igen csinálj előtte egy factory t nekem az OFFLINE móddal sikerült fel tennem. Mert a gyári frissítő meg állt valamiért az OFFLINE meg 11 perc alatt felrakta.
Itt a OFFLINE Mod, ha nem menne a gyárifrisstővel. Mindjárt felteszem a KDZ ROM-ot
-
bubus66
nagyúr
válasz
DiamondBack #3040 üzenetére
igen mivel a gyári frissítővel csinálom
-
bubus66
nagyúr
Már a frimware oldalon is fent van. Csak lassan tölt le. Letöltöm majd és felteszem egy másik oldalra ahonan gyorsabban lelehet tölteni majd.
-
bubus66
nagyúr
válasz
angyalmano #3023 üzenetére
Igen szerintem lesz esély rá írni kell az LG-nek
(#3020) Gzolo
Kösz akkor várom a segítségedet, ha nem gond.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
hambi80 #3006 üzenetére
(#3006) hambi80
Amit enged azt állítsd le, a billentyűztet, nem tudod a többit az le állíthatod. Mit akarsz a 424 nem is rossz.
(#3008) H3gam
4gb a belső memória, de bővithető ugye 32 gb-ig, és a bővített sd kártyára lehet telepíteni alkalmazásokat? mondjuk 500 megás játékokat?
Igen a belső memória 4GB abból szabadon felhasználható. 2GB. Nem lehet telepíteni, az SD kártyára, ( vagy is igen) csak sokra nem mész vele. Mert nem tudja használni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #2998 üzenetére
Akkor most már tudod.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #2995 üzenetére
(#2995) sarkanyolo2
Mért eddig nem tudtad?
(#2996) kecsawi
Leformáztad?
-
bubus66
nagyúr
válasz
bucsupeti #2986 üzenetére
(#2986) bucsupeti
Én is csak azt tudom mondani akkor miért nem az S2 választatod Ha az SGS-nek annyira jó volt az akai ideje. Azt viszont tudni kell, hogy 3G használata mellett zabál rendesen. A GPS pedig nem használok, arra megvan a megfelelő készülék. A 3G meg ha akarnám se használnám itt a határ szélen.
Nekem is volt anno céges, és ha kellett akár havonta tudtuk cserélni,valamikor a Tűzoltó időmbe.
(#2985) tzsolesz
Igen ez így van, ahogy írod a Black topikba nagyon sokan mondták, hogy az SGS aksi ideje rosszabb mint a Blacke. Igaz volt root, ahol alkalmazások lettek kitörölve. De a gyári ICS letiltások nélkül is tudott 2-2,5 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest