Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
szeretnék egy GT540et...most nokia 5800ám van/volt...érdemes váltani?..nem szeretnék sokat áldozni rá,viszont szeretnék egy adnroidot...olvasgattam pár hozzászólást és úgy látom szopás van a 2.1 frissítéssel.nokián ugye úgy van, hogy rádugod PC suitra felismeri frissítés és elvileg kész is...androidot egyáltalán nem ismerem...itt is hasonlóan működik a frissités? van már magyar szolgáltatómentes frissítés? ha rootolom a telót akkor elvesztem a garit? légyszi nézzétek el,ha hülyeséget kérdeztem...mert tényleg lövésem sincs az androidról...
köszi!Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
Sziasztok.
érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok...Szlovákiában vennék egy OptimuszT(alap: 1.6,2év gari,független)...és amint láttam, vagyis a hivatalos szlovák lg oldalon le van vezetve, hogy hogy kell 1.6ról 2.1re frissíteni a szoftvert(ebből gondolom hogy SK-ba van hivatalos 2.1).namost...azt tudom hogy 1.6-tal árulják és abban van magyar nyelv, viszont azt nem tudom, hogyha frissíteném akkor is maradna-e a magyar nyelv rajta..ezt nem lehet valahol megnézni? neten vagy bárhol? vagy ez majd frissítés után derül ki,hogy maradt-e a magyar vagy bottal üthetem a nyomát? a másik kérdés meg az, hogy ott is előfordulhat a 4%-os frissítési hiba? vagy ez csak a magyar verziónál adódhat? mert nincs kedvem/időm rootolni meg buherálni a telot,meg a 2év garira is igényt tartok(mivel igazábol nem az enyém lesz és nem akarok más garanciájával hazárdírozni)...előre is köszi!Xiaomi 13 eu dev...
-
-
retesz147
addikt
sziasztok!
hardweres meghibásodások gyakoriak a gt540nél? gondolok itt kijelző meghibásodások,hangszóró,proci,alaplap, vagy bármi amivel mondjuk szervizbe kéne vinni?
szeretnék egy ilyet és már lejárt rajta a gari és mire kell számítanom...
köszi![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
segítségeteket kérném....
vettem egy 540GT-t Szlovákiában,független.a szlovák lg oldalon le van vezetve,hogy hogy kell 1,6rol 2,1re frissíteni...lépésről lépésre...feltelepítettem a LG PC Suit 4et felraktam a drivereket...rádugtam a telot felismert mindent ahogy joe blogjában van irva majd emergency modba is franko...majd rámegyek a pc suitban h frissitse a szoftvert a keresés közben látom h ledobja a telot a pc suitbol és nemsokára rá kiírja,hogy nem található frissítés,majd kiirja a pc suit h csatlakoztatás és akkro megint látja a telot....tudom,hogy a magyar verzióknál is előfordul az ilyesmi...ilyenkor mi a teendő? nem tudok hivatalosan frissíteni 2.1-re?...azt hol tudom megnézni h SK-ban kijött-e tutira a 2.1??mert tudom hogy Magyarországon csak némelyik embernek engedte lefrissíteni 2.1re...Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
azért kevertem a hivatalost joe-val...mert a hivatalos enyire sajnos nem részletes...tehát ott csak anyi van h pc suit letoltés rányom h frissit és onnantol van igazábol lépésről lépésre...csak hát ugye az enyém odáig nem jutott el...és joe-nál pedig olvastam h eloszor feltelepit a pc majd a driver majd rádug majd felismertet emergencybe..stb stb...
beléptem az emergencybe...ugye kék képernyo...és ennyi..a gép felismerte amit kell...de viszont nem tudtam kilépni emergencybol csak ugy h kivettem a telo aksiját...ez normális.??
meg azt nem értem amit a végére irtál...h emergencybe ledobál...nekem a pc suit sima modba dobta le...a manuális frissitésel ugrik a gari igaz?
egyébként köszi a választ!Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
hát lg-nek ez a frissítéses kalamajkája ez gyász...de ezt már leírták már sokan...csak most h én is fél napja ezzel szopok és tényleg nincs semmi eredménye...már engem is felidegesített...SK-ban is ugyan az a helyzet mind MO-n...szóval...hihetetlen...
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok!
lehetőségem akadt lecserélni a gyári 2gigás memkarit egy nagyobra. milyet vegyek?olvasgatam visza, de mindenki másra esküszik. Minimum 8gb-at akarok, de ha futja egy 16-osra akkor lehet az lesz. tudtok vmilyet ajánlani ami jó,gyors, viszonylag megbízható és a teló se dobálja el. (ha lehet márkanév és class-ot is írjatok)
kösziXiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
köszi a válaszokat!
az a baj, hogy kaptam egy utalványt és csak egy bizonyos áruházban tudom levásárolni ott meg épp a kingston 8gb class4és class6 van abban az árban ami még belefér az utalványba...a-datát nem is forgalmaznak..és ha kingston 8gb class6...arra volt panasz?Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok!
először is boldog karácsonyt!
tegnap már kérdeztem memkarival kapcsolatba...
a sima micro sd helyet miért használ mindenki sdhc-t? az gyorsabb? mert a telóba csak sima microsd van...Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok..
bt-n keresztül csak zenét,képet tudok a telóra küldeni,gépről.viszont ezt visszafele már nem tudom.olvastam a fórumot, letöltöttem a bt file transfert és ezzel se megy...de eljutottam odáig hogy már a programból is csak úgy tudok kilépni, h aksi ki. se EXIT-re se "vissza gombra" nem lép ki...vki tud megoldást a bt-s problémára és a kilépésre?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
köszi a választ, de sajnos nem működik...már sima képet se küldi át ami jpg...elkezdi küldeni és megszakad...és kiírja hogy nem lehet képet küldeni...kipróbáltam zenével,képpel,pdf-el...úgy is,hogy átneveztem...vmelyikre alapból kiírja hogy nem lehet képet küldeni, vmelyiket elkezdi küldeni majd megszakítja...ötlet?fontos lenne...köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
viszont telorol telora a kép és zene küldés az okés de pl pdfet már se nem fogadja se nem küldi még átnevezve se...meg mondjuk egy régebbi nokián nem lehet átnevezni a pdfet wordot igy esélytelen fogadni is....
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz #99499520 #17857 üzenetére
gondoltam,hogy itt lesz a hiba...
csak 29-én vettem a telót,azóta már előjött az aksirepedés, a kijelző alatti érintőgombok olyan szinten elkezdtek "csücsögni" hogy mikor oldom ki a kijelzőt már a csúszkámtól feljebb is csücsög...szóval sztem viszem vissza servizbe..és ezért nem akartam flasselni...Szlovákiába vettem, gyári frissítés nincs és nem merem rátenni a magyart, nem tudtok rá szlovákot keresni úgy mint a balti vagy a többi? vagy ha nincs fent a hivatalos pc suitban akkor az rögtön garivesztéssel jár ha teszek rá másik 2.1-et? tudom h ki lehet sütetni a telót alaplapilag...csak még előtte be akarok úgy is próbálkozni, hogy a repedés és a csücsögést is kijavítják e...ha nem másnap viszem vissza kisütött alaplappal
csak ez a pdf es dologra szükségem lenne a napokban...tehát ha találtok rá szlovák 2.1et gari vesztés nélkül..kérlek küldjétek el...később úgyis megy servizbe a kicsike..köszi[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Pala1989 #17860 üzenetére
na ez az...ezért szeretnék először bepróbálkozni a csücsögés és az aksi problémával...tesómnak is ugyna ilyene van kb 1hónapos.az övé csak a gomboknál csücsög,az enyémnek meg kb még a fél képernyője is...szóval az már nagyon zavaró...és neki az aksija se repedt..az enyém meg 3nap után....szóval...jah és 5800ról válltottam erre...hát eddig megbántam...pedig nagyon tetszik meg jó az android...csak most hardver gondok vannak...nokiánál meg fordítva volt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
amúgy vki már bepróbálkozott az aksi repedéssel és a kijelző recsegésével servizben?
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Pala1989 #17868 üzenetére
igen tudom, visszaolvastam tegnap...
hát akkor várok...hátha abbahagyja a csücsögést az aksi reped tovább vagy egy bizonyos hossznál megáll a repedés...egyébként magától reped...mert mikor megkaptam akkor beletettem a kártyámat és 3napig nem is vettem le a hátlapot se...és mikor levettem már repedt volt...és mikor megvettem direkt megnéztem akkor még nem volt repedt...mert olvastam már rég a forumot és tudtam hogy mik a szériahibák...most beleolvasgattam a szlovák forumba...sajnos nem tudok anyanyelvi szinten csak keveset...de épp elég ahhoz, hogy megértsem....ott is ugyan ez a szitu...október óta fent van az lg oldalon a frissítés menete, de még mai napig nem tud senki frissíteni...az lg ugyan azt mondja mint itt,hogy tesztelik mert hibás...szóval vicc...Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok.
gyári 2.1-et szeretnék felteni a telómra viszont Szlovákot,mivel a telo szlovák...néztem lg updaterbe ott van olyan hogy Europe open v20b. mivel fuggetlen vagyok igy gondolom ez a jo nekem...ezt honnan tudom letolteni? mert nem akarja frissiteni és magam szeretném manuálisan...ahova az IMEI-t kell beirni ott nem dobja ki a romot,hanem a támogatott típusok listában van...viszont innen nem lehet letölteni....ezt hol tudom elérni,vagy letölteni?Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok.
frissíteni akarok de van egy kis gond...
olvastam már mindent (1.hsz,joe blog..stb)
ott tartok hogy 1.6 volt/van leszedtem a pc suitot telepítetem,telepitett drivet,majd driverek joe szerint, majd rádugtam a telomat normal modban. felismerte mindent kivéve a "Android Sooner Single ADB Interface"-t EZ GOND??...ezután rádugtam emergencybe...a gép kattant egyet mint mikor csatlakoztatsz egy pendrivot...de nem ismerte fel azokat amik Joe blogján írva van...aztán fastboot mod, itt is ugyan ez...hallani hogy csatlakozik..de nem jön ki semmi hogy felismerné a drivereket...na ilyenkor mit kell tenni? mert azt tudom hogyha nem ismeri fel...akkor el se kezdjem mert tégla lesz...jah win7 van..
kérlek válaszoljatok mert addig nem tudok frissíteni...
-
retesz147
addikt
rádugtam egy másik gépre amin még sosem volt....pc suit feltelepitve, driverek is...it már felismerte normal modba is amit kell meg emergencybe is...de fastbootba még mindig semmi...ötlet??
kérek vkit segítsen!
-
retesz147
addikt
köszi a segítséget!
sikerült a 2.1-re való átállás
majd később jön a többiXiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok!
probléma a következő...a gyári böngésző,a miren,az opera mini és az összes...nem nyitja meg a neptunt , mivel kell hozzá letölteni tanusítványt...és ahelyett h letöltenné vagy bármi ilyesmi kiírja hogy a szerver nem válaszol vagy vmi hasonlót...erre van vmi megoldás?
válaszokat köszönöm!Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Blokkolnam0 #19696 üzenetére
nekem 2.1 gyári van
a folytatásra nekem azt dobja hogy Adatkapcsolat probléma.A szerver nem válaszol próbálja később....
azért köszi! lehetett még az elején egy olyan h elutasítottam vmit?...az a baj h nem emlékszem ilyenre...Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz kisspepe #19721 üzenetére
bocs,h eddig nem válaszoltam....
nekem is felvillan a proginál a kijelző is...
viszont a böngészőnél van egy olyan dolog, hogy próbáltam gyárival,mirenel,opera minivel,skyfireval....ezekkel nem jön be a neptun.....és próbáltam Operával és azzal bejön....csak egy baja van hogy 26megát foglal és így nem marad üres helyem....de ez hogy lehet...h vagy 5böngésző nem működik és egy meg igen...és pont az amelyiket utálom és még nagy isááágggggrrrr
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok!
ismerős vett gt540-et,még1.6-tal van...és nem megy a frissítés...megcsináltam a leírás alapján, feltelepítettem a drivereket majd a pc-suitot, majd rádugtam. felismerte a korekt 7drivert,majd download modban egyet sem....leszedtem a drivereket,újra fel mindent előlről...ugyan ez...mindent le...mindent fel...és most kezdtem a download móddal, ekkor felismerte a 3 drivert,majd rádugtam normal modban és most csak 4et ismert fel a 7ből...újból le minden újból fel...és semmi változás...tehát ha 7et felismer normal modban akor egyet sem downloadban....ha downloadban 3at akkor normal modban 4et csak....hibaelháritás bekapcsolva,adatár kikapcsolva...találkozott vki ilyennel?3órám ráment...aki találkozott kérem segítsen! köszönöm!..
az enyémet anno simán tudtam frissíteni,ugyan ezzel a modszerrel,géppel.jah már kiprobáltam 3gépen mind win7-es és ugyan ezt játsza mindegyiken...Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz cinkoxid #23328 üzenetére
biztos vagy benne? mert nekem kb 1 hónapja a saját telómat felismerte mindkét módban korrektül és utánna frisítettem KDZ-vel. Joe blogjában is az van,hogy ugye 7+3 driver kell...az a gond hogy pont ismerős telóját nem szeretném hazavágni...
mesterek,tényleg elég csak normál módban hibakaresővel a 7 driver a KDZ-vel való frissítéshez?Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok!
egy régi témát hoznék fel...a kamerahang eltávolítását..
gyári 2.1 v20b +root+app2sd
Heimdallr75 kollégával már beszéltem...de sajnos nem tudtuk kitalálni hogy mi lehet a gond..
kimásolok mindent a system/media/audio/ui mappából...de az a rusnya kamerahang nem tünik el...a video felvétel hangja az elnémul,de a kamerahang nem...mindent próbáltam már...(átnevezés,törlés,uj hang felvételen ugyan azon néven) de semmi...
a gyári kamera appot használom...
az az érdekes még, hogy ugye a gyáriba van 4 hang, de abból csak az első van ebben a bizonyos mappában... atöbbit nem találom...ezek hol lehetnek?
vkinek ötlete?
itt a bizonyíték:Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok..
van egy kis problémám a GT540-el....2.1gyári rom+1klikkes root+app2sd....
tökéletesen működött a telóm kb fél évet....kb 1hónapja nagyon belassult...nyomtam rá egy hard resetet...titaniummal visszaállítottam mindent..és ismét tökéletes....kb 3-4napja meg elkezdte azt csinálni...hogy bármit elindítottam és kiírta,hogy a rendszer leállt és bezárt mindent...nem tudtam vele semmit se csinálni...még hívni sem...megint hard reset...csak sajnos ez sem oldotta meg a dolgot....a full üres teló is folyamat rendszer leállással indult...kivettem a memkártyát akkor elindult...mondom mem.karin van valami...unroot...app2sd eltávolítás...memkari formázás...hard reset...ott tartok,hogy az unroot nem sikerült mert a titanium simán fut rajta...azóta meg hiába csinálok vele bármit...az app2sd-t ha vissza akarom rá tenni azt írja, hogy Nem sikerült az ext2 felcsatolása....titániummal visszaállítottam azokat a programokat amik fontosak és elférnek a telón...így működik...de az app2sd valamiért nem adja neki...
valaki találkozott hasonló problémával? vagy tudjátok a megoldást?
előre is köszönöm!Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
sziasztok...
a napokba volt egy hardresetem (gyári 2.1,root,link2sd más nincs buherva a telón) és azóta azt csinálja a kicsike, hogyha be van kapcsolva a wifim és érkezik egy e-mailom a gmailra akkor azt nem jelzi a telefon, vagyis nem szinkronizáll a gmaillal,mint anno...régen jött egy mail és azonnal jelezte is a teló...most egyáltalán nem,csak akkor ha bemegyek a gmailba és rányomok a frissítésre...valakinek ötlete,hogy miért csinálja ezt? nekem ez elég fontos,mert naponta elég sok mailt kapok és örültem ha jelezte nem kellet mindig frissítgetnem...
előre is köszi...
jah és a beállításokban az adatszinkronizálásnál is bepipáltam mindkettőt,plusz a gmailos cuccnál is kipipálva a frissítés...Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz samu74 #40303 üzenetére
kösz...
csak az a baj,hogy most volt alaphelyzetbe állítva a telóm...és kb 2nap volt mire mindent visszaraktam rá...mert ha titaniummal valamit visszaállítottam,akkor nem akart a telefon működni...folyamat leállt a rendszer...úgyhogy most hanyagolom az alaphelyzetet...azért köszi....kipróbálom a klienst...hátha...Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Sziasztok.(tudom,hogy le vagyok maradva az itteni dolgoktól, de egy régi olvasótok szorul segítségre)
már nagyon rég jártam ezen a fórumon, mert időhiányban szenvedek....viszont most baj van a telómmal...annó 1.6-ot frissítettem 2.1-re gyári romra....majd Joe 1klikkes root-al és app2sd-vel megoldottam a kártyára mentést....tökéletesen működött minden...1x volt egy kis rendszerösszeomlás....amikoris HR segített...viszont az app2sd valamiért nem működött tovább,de Link2SD-vel tudtam rövid idő alatt orvosolni a dolgokat....na viszont most baj van...volt megint rendszerösszeomlás (lefagy,memkártyával nem indul a vas) + a kijelzőm közepe elszíneződött és hamisan érzékeli a dolgokat...akkor is nyomást érzékel mikor nem érek a kijelzőhöz....szóval gariztatnom kellene, mert még van majdnem fél évem...viszont a rootolás miatt nem tudom visszaküldeni....rákötöttem a telót a gépre...1klikkes root-os progi rányomtam az unrootra...kiírta, hogy kész...a program segítségével újraindítottam a telót (ebből rájöttem, hogy a program kommunikál a telóval) de újraindítás után sajnos a superuser fentmaradt és rootolt maradt a teló (system mappában root expolerrel tudom változtatni a dolgokat)....hogy lehetne a rootolást eltüntetni? vagy csináljam a jó öreg kiégetős módszerral? servizben még mindig benyalják ezt a módszert? nem akarok megválni a telótól, mert szeretem szívemhez nőtt...nekem tökéletesen megfelel....kérem, aki tudna segíteni jelentkezzen! Köszönök mindent!Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Nálam is az a probléma, mint sdavic01 kollégánál. Leellenőriztem, az összes program megvan egyet kivéve ami egy txt méghozzá a gt540apps.txt...Ez okoshatj aazt az hibaüzenetet és a market hibáját?
Nekem is 2.1 v20b +root van. Nincs recoverym.Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz joestone #47212 üzenetére
már a market se indul el...tehát rábökök a progira és azt írja, hogy váratlanul leállt kérjük probálja újra (szokásos szöveg) ...esélyem sincs marketra felmenni...és minden bekapcsolásnál meg HR-nél meg romfrissítésnél jön az UID-s hibaüzenet....Ponstosabban ez:
System UIDs Inconsistent: UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable.mióta ezt produkálja azóta market el se indul...szépen működött minden....majd csináltam egy HR-t...és azóta ez a szituáció...pontosabban ma déltől kb...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz joestone #47215 üzenetére
rákerestem már....de sehol nem jött kézzelfogható tanács...a mostani megoldás is a leghosszaban átbeszélt dolog.....
a rootolásnál amit említettél kézzel megoldást? az hogy kellene? annyira sajnos nem vok profi....kb 1éve voltam én is itt a fórumon....2.1nél leragadtam....Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
közben sikerült a hyperterminálos resetet is megcsinálnom....és sajnos a hiba még mindig fent áll.....a rootos kézzel való törlést le tudja valaki írni, hogy mit kell kitörölnöm??
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Bergo és Joe segítségével sikerült megoldanom a UIDs hibát. A hiba megoldása a recovery menü feltelepítése és ott kell factory resetet csinálni..onnantól nincs gond...
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest