Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
7om
tag
#15634-re valaki tudná a választ?
-
I.papi
tag
Elszállhat gyári up alatt is nekiugrasz joe blogja alapján,lesz recovery-d,utána nem parázol a következő fressnél,hogy jó,nem jó,na meg sok rom-ot tudsz kipróbálni.
Ha meg gari kell valamilyen ok miatt,direktbe letéglázod a telót úgy viszed szervízbe..
csak egy javaslat,az enyém is voda 1.6-os volt..[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
keeo
tag
újra flasheltem a telefont v20b-re, tenném vissza a recoveryt, de amikor a sdk tools könyvtárba beütöm a fastboot flash recovery recoveryswift.img parancsot, kirja hogy várakozás az eszközre és nem történik semmi...
ötlet?!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogyan gyorsítsuk lassú, android-os telefonunkat?
Ez a féle app2sd egész egyszerű megoldásnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
barnaki
aktív tag
Szevasztok!
feltettem a V20B-romot a telóra recoveryből feltettem beluudj- kernelét, ami nála stabil, de nálam ismételten wifi+ bt bekapcs és restartol a telo
Én már nem szórakozok vele megvárom hátha lesz stabil 2.2.1
U.I: 806-mhz-en a nova, a nfs shift játék elég szépen fut
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
barnaki
aktív tag
Nekem is ugyan ezt csinálta, tegnap ete 1 órát szenvedtem vele, de nem sikerült a recoveryt előcsalogatnom, ma reggel fogtam letöröltem a gépről az összes drivert, feladatkezelőből és eszközkezelőből,pc suitot is töröltem restartoltam a gépet, vissza tettem a pc suitot, a drivereket és 5 percen belül megvolt a recovery. (win7-en).
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
I.papi
tag
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Felraktam én is ez a Magyar V20B verziót a kérdésem az lenne, hogy ebbe hol lehet beállítani azt, hogy ha, beírok egy új névjegyet akkor azt mindjárt a szim kártyára mentse, mert alapból a telefonra menti mert nem találom?
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz kingpython #15693 üzenetére
szerintem ez nem lehetséges...miért nem jó neked ha a telóra menti? időnként szinkronizáld ki PC-re, ha adatvesztéstől félsz, de a SIM kártyád ha behall, ugyanúgy bukod a kontaktokat...
Nekem alapból most úgy van beállítva, hogy csak a telefonon lévőket mutatja, a gmail accountban és a SIM-en lévőket nem, így pörgősebben hozza be a listát...szóval a helyedben kiexportálnám a SIM-en lévő kontaktokat, majd vissza a telóra, és érdemes szerintem csak a telót használni...
Vagy te két telefont használsz, és cserélgeted a SIM-et?[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
tutis
őstag
Sziasztok!
V20a van most a telón, érdemes feltenni a V20b-t? Miben különbözik a két verzió?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Seraf723
csendes tag
sziasztok
elég hülye kérdés a GT540 topikba de ha kéne nektek egy átmeneti telefon úgy nyárig, akkor ezt vennétek inkább vagy egy KM900 Arena-t (ugyanannyiér)? -
puszta123
tag
Gyors kérdés: 20A-róól rakom át 20B-re, és az R&D Test Tool-ban Type-nál (bal felső rész) 3GQCT-nek kell lennie, vagy CDMA-nak? Vagy mindegy?
Citromosh teafilter. Az ultimate.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest