Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Akkor már lehet frissíteni a PC Suite-tal a Vodás telókat V20B-re hivatalosan is?
PC Suite-os frissítéshez ki kell venni az akksit meg memkártyát?
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem most 1.4.1b van fent, 0.3as kernellel, bekapcsolt Jit-tel, kikapcsolt-letorolt swapperral... Azota nincsenek belassulasok, 4 nap alatt 1 reboot volt csak, az is erdekes, mert nem a telo indult ujra, csak mintha a desktop omlott volna ossze.
Proci orajel 767-826 kozott volt tesztelgetve, az ujraindulas abszolute nem a tuning miatt van. Linpak egyebkent 8-8,5MFLOPS kozott dob 767-en.
kdz-bol lehet csinalni recovery-ready romot? erdekelne mi valtozott...
2.2-es romot is teszteltem, kibabebajo. rebootot az is nyomott magatol, valami kernel gebasz lesz. (mint a wifi+bt error)
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Rossi
addikt
Kb. két hete frissítettem manuálisan 2.1-re, azóta semmi fagyás, újraindulás nem volt, minden működött. Tegnap este letettem a telefont, hogy reggel ébresszen, aztán semmi. Gondoltam lemerült, feltettem töltőre, de nem kapcsolt be a bekapcsológombbal, töltés után sem. Akksi kivétel-visszarakás után már bekapcsolt, de nem tudom mi baja volt.
Ez normális?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
.:Kristian:.
addikt
Üdv!
Akinek V20a rendszere van, az, hogy frissítette a hivatalos vodás v20b-re?
Nálam azt írja, hogy a legfrissebb van és nem engedi frissíteni v20b-re. -
felixo
őstag
Na erre kíváncsi leszek :
Magyar diákok fejleszthetnek Android alkalmazásokat LG telefonokra
Redmi Note 9
-
GombosFeri
csendes tag
Sziasztok, nekem csak annyi a kérdésem mi a különbség a V20A és a V20B között, mert erről még senki nem írt egy sort sem. Van-e valami plussz benne, pl. kézírás felismerés???
-
talpalavalo
aktív tag
válasz felixo #14762 üzenetére
Sajnos én nem hippis vagyok/voltam :S De erre én is az leszek, vannak nagyon okos kisdiákok is .)
Gombosferi: Ez a szám szerintem nem a készülék paraméterei miatt más hanem például valamilyen régiókód kiegészítés, vagy valami hasonló, hogy más a belső elrendezése, igazából nem tudom csak tippelek, de ez szokott lenni az eltérés oka általában... -
quasimidi
aktív tag
válasz GombosFeri #14763 üzenetére
Ez az amit nem nagyon tud senki az LG-n kívűl.
Sztem optimalizálták a kernelt max ennyi. -
Stevee83
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jó backup progit amivel mindent le lehet menteni. Leginkább arra lenne szükségem hogy az Angry Birdsben elért eredményeim ne vesszenek el.
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
kenguroo
tag
válasz GombosFeri #14763 üzenetére
V20B a balti államokban kiadott hivatalos angol 2.1 OS.
Tulajdonságai az 1.6-hoz képest:
● A telefon érezhetően gyorsul.
● Az LG kihagyta belőle a Shazam, a Layar és egyéb alkalmazásokat (gondolok itt azokra, melyek az alap Androidban nincsenek benne), ezáltal ugyan annyi szabad memóriánk van (110Mb).
● A 2.1 újdonsága a Live Wallpaper. Ezek mozgó háttérképeket jelentenek. A rendszerben alapból 11 van, de ezeket lehet bővíteni.
● Minimálisan új felhasználói felület.
V20A a Franciaországban kiadott elvileg nem hivatalos 2.1 OS.
Tulajdonságai:
● A baltic ROM-mal ellentétben, ebben már található magyar nyelv.
● Ez az OS tartalmaz egyéb, általunk nem, vagy csak minimálisan használható appokat, ezért viszonylag (a hozzászólásokból ítélve) kevesen használják.Van még egy görög ROM (is), a Baltic verzió tulajdonságaival rendelkezik, szintén tartalmazza a magyar nyelvet.
Ezt az információt a #1 hsz alapján írtam.
-
tatabánya
senior tag
még az innen linkelt gyári t-mobilos 2.1es romot raktam fel jó pár hete, de semmi gond sincs vele, se fagyás semmi, kis telefonálással nyomkodással 3 napig bírja, még a shiftel is játszok rajta. jó mondjuk én nem futtatok benchmarkokat egy telefonon.. ezekkel a kütyükkel már mindent lehet csak telefonálni nem
-
GombosFeri
csendes tag
válasz kenguroo #14770 üzenetére
Köszi, nekem V20A van fennt és azért érdeklődtem, hogy van-e valami lényeges különbség a V20B most megjelent között, mert akkor érdemes lett volna frissítenem.
De úgy látom igazából lényeges nincs, így semmi értelme lefrissítenem a B-re, aztán megint HR és 1 órán keresztűl telepíthetem és állíthatom be a telefont, hogy minden jó legyen. -
Tecsa
aktív tag
válasz talpalavalo #14764 üzenetére
Tudtam hogy hippi-re kellet volna jelentkezni, most fejleszhetném az androidot, ha tundék programozni.
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
darál0w
Jómunkásember
jelentkezzen már még az akinél 1.4.1 vagy 1.4.2nél egyfolytában eldobálja a memokarit, ha van rajta ext2.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
befrissült a marketem magátol eeeee
-
darál0w
Jómunkásember
tegnap autorootapp2sdvel app2sd 3as menüpont megvolt. ellenőőriztem is. de ugy látom eldobta, mert minden a belső memora megy.
-
miselin
tag
válasz kenguroo #14770 üzenetére
Sajnos ez így kissé butaság :-)
A V20-as romok jelölik esetünkben a 2.1-es androidot, vagyis a második android verziót, az 1.6 után. P500-asnál pl. a V10-es rom 2.2-es android, mivel rögtön azzal kezdték forgalmazni. Szóval, minden országban először az A jelzésű, majd a B, C és így tovább... jelenik meg, vagyis a V20B a V20A frissítése. GombosFeri kérdése a minap megjelent V20B-re vonatkozott, vagyis arra, hogy mi változott az előző verzió, a V20A-hoz képest. A választ sajna nem tudom, mert kipróbálni sem tudom, mivel gyári romot nem tudok felrakni. Az tény, hogy a bati országokba kiadott V20B tartalmazta a kézírás funkciót, valószínűsíthető tehát, hogy a magyar V20B is. Pudig próbája az evés :-)Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
quasimidi
aktív tag
Úgy nézem a magyar 20B-ben nincs kézírás felismerés.
-
huh87
tag
válasz balintka #14609 üzenetére
Update program az elemzésig megy, aztán a letöltésnél megáll, pedig vártam jópár percet, ahogy kérte, majd hiba üzenet, hogy újra. de semmi. Driverek, újraindítás, kábelről lehúzás mindent végig csináltam.
Valaki esetleg találkozott ilyennel? Vodás V10C -> V20B upgrade.
"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Nekem is sikeresen felment a v20B, root, app2sd megvolt. Már csak az kellene tudnom (amibe a segítség kellene) hogy a gyári programok közül (sysytem/app) miket lehet törölni? Legutóbb (1.6) is töröltem 1-2 dolgot, onnantól a market nem ment. -
darál0w
Jómunkásember
az LG nyereményjátékot bobace nyerte
-
Chuck Norris
senior tag
válasz H2o-pok #14783 üzenetére
Szia
Én ezeket töröltem és még megy a telefonom:
sims3
sns
foursquare
AppAdvisor
LayarA /system/app, /data/data, /sdcard/Android/data/ könyvtárakból szedtem ki őket.
Mondjuk az LG logos AppAdvisor meg a Layar az után is ott maradt miután kitöröltem, megköszönném ha valaki elmondaná, hogyan kell leszedni e két utóbbit.Köszi
-
quasimidi
aktív tag
válasz Chuck Norris #14786 üzenetére
Szia,
A /data/dalvik-cache -ből is ki kéne pucolni ami nem kell (ott vannak a dex-ek)
Üdv,
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah akkor a 20B-vel hogy álltok, pozitív, negatív vélemények az A-hoz képest?
Véleményem szubjektív...
-
borkarico
aktív tag
Akkor most a V20B-be van magyar nyelv?