Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Szia. Nálam fagyás nem volt, Dual processzort még inkább a programok nem használják ki, ez nem a telefon hibája. Hívással még nem volt problémám egyik irányba sem, nem panaszkodtak nálam minőségi problémára. GPS rendesen működik, DivX-es filmeket lejátsza, rádió működik, teszi a dolgát. Gameloft jóvoltából meg elég sok minőségi játék érhető el rá. Wifi stabil, netezés nekem még a gyári böngészővel is megfelelt.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
jooker82
nagyúr
Disere HD?? Csak azért mert nagyobb a kejelzője,még nem lesz jobb a telefon...Egymás mellé raknám a 2x-et meg a DHD-t és elinditanánk az IGOT....szerintem lesöpörné a 2x gyorsaságban.....
Ár érték arányban a 2x a legjobb.... HDMI kimenet,Full HD rögzités.....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Beaumont
aktív tag
Ma munka miatt nem használhattam a telefont, 14-ig kemény 1%-ot esett az aksi teljesítménye. Éjszaka, hogy ha használom, akkor megnézek 2 sorozatrészt (2*45 perc), hallgatok egy kis mp3-at (kb. 1 óra), és ekkor is olyan 60% környékén mozgott. HTC a napokban jelentette be, hogy nem frissíti már a Desire-t. Ezt így kilőném. Bár a sense nagyon jó rajta, azt irigylem tőlük. HD2-t nem ismerem.
-
Beaumont
aktív tag
Gyárilag tényleg Winmo. Az már nem mai gyerek, és a 6.5-nél az MS leállt. A 7-eshez már ugye új telefonok szükségesek.
Ja és a telefont csak 2G-n használom, illetve az első hozzászólásban található egy-két dolgot töröltem róla, illetve task killer teszi a dolgát a háttérben, hogy a programok ne menjenek feleslegesen sajnos Android betegség, minden androidos telefonomnál önálló életet próbáltak élni.
[ Szerkesztve ]
-
killer2
tag
Ezek közül a 2X szerintem is magasan a legjobb. A Galaxy S még elég jó, de mint írtad azt már unod kicsit. A HD2 elég régi telefon, pláne, hogy csak hackelni lehet rá Androidot, így azt komoly, tartós használatra nem igazán ajánlom. Pláne, hogy 1:1 az a hardvere, mint 1 éve a felsőkategóriás Anrdoidoknak (pl Desire, Nexus One). A Desire HD egész jó, de jóval gyengébb az a 2Xnél, csak a képernyő nagyobb, 8mm-el.
Az Optimus 2X nem rossz telefon, nekem se nagyon van vele gondom. Néhány fagyás időnként becsúszik, de ez nem gyakori, szerintem még belefér a dolog. Engem egyedül a BT fülesem enyhe recsegése idegesít végtelenül (haveromnak fel se tűnt, én szoktam meg úgy látszik a túl jó minőséget), ezen kívül abszolút szerethető. Összerakásra szerintem teljesen rendben van, maga a hardver abszolút korrekt és minőségi. Egyedül az LG gyári szoftvere problémás kicsit, de egyrészt van egy rakás főzött ROM, amik tényleg elég jók, de van az újabb gyári szoftverekkel is elég jó már. Meg aztán mindenki sokat vár az LG által már régóta ígérgetett 2.3tól, aminek elvileg már tényleg meg kéne jelennie hamarosan.
Akksi nálam is lazán megvan 2 nap állandó wifivel és némi játékkal és zenével. Ilyen téren abszolút elégedett vagyok vele. Attól függ mennyiért veszed. Ha nem riadsz vissza egy kis ROMolástól, akkor összességében tudom ajánlani. Ha viszont egy olyan telefont szeretnél, ami teljesen megbízható (semmi se tökéletes) úgy, ahogy kiveszed a dobozból, akkor viszont gondolkozz el rajta.
Annyit lehet felhozni a 2X mellett, hogy piszok erős a hardvere, csak még a szoftver nem "nőtt" fel hozzá. Pl az Android 2.2 konkrétan nem használja a második processzormagot, így a rendszer alapvetően jelenleg nem gyorsabb, mint egy sima 1 magos. Ellenben ha kap rendes támogatást a dolog, akkor olyan erőben lesz, mint a jelenlegi felsőkategóriás internettáblák. -
killer2
tag
Ha nem gond, hogy függő, akkor nyugodtan veheted előfizuval, a Telenor nem tilt le készüléket tudtommal.
Amúgy a ROMolás 2Xen végletesen egyszerű, szóval attól nem kell félni.
Most hogy ajánlom-e, az nehéz kérdés, mert épp én is tervezek megszabadulni tőle, de én főleg a headsetem tökéletlen hangja miatt, mert egyébként nem rossz. Hogy őszinte legyek, nem mondom tiszta szívvel tudom ajánlani, de 70 körül még megéri, mert ha nagyon nem jön be, akkor ilyen áron el is tudod passzolni.
Nem árt tudni, hogy vannak fagyások és időnként előkerülhetnek egyszeri apróbb hibák, de amúgy a friss szoftal nem rossz a helyzet. A hívás hangja érdekes, mivel van, akiket nehezen hallok, de ugyanakkor másokkal meg tökéletes az egész, szóval ezt azt hiszem nem fogom a telefonra. Ami még talán gond lehet, hogy elég könnyen meg lehet úgy fogni, hogy leessen a vétel. Nem tudom ez kinek mennyire baj, én rendszeresen a telefon alját markolászom, amit nem igazán kedvel.
Valamint arra figyelni kell, hogy sajnos hajlamos elválni a ragasztás a képernyő szélén, ahol kicsit így bevilágít a háttérvilágítás. Ez csak fekete esetén látszik és ott se olyan vészes. Mindenesetre ez garanciás hiba, szóval nem áll sokból megcsináltatni.Értékeld át az írást és dönts ez alapján. Lehetnek kisebb gondok a telefonnal, de a nagy rémhírek már nem igazak, alapvetően egy teljesen megbízható telefon. Talán azt a premium érzést nem adja meg, mint egy HTC, de cserébe erősebb az összes HTCnél és kb fele annyiba kerül. A Galaxy Sel, S2vel és az újabban elterjedő szupervékony telefonokkal szemben meg kifejezetten szeretem, hogy van neki súlya és az anyaghasználat is teljese a helyén van. Nem egy olyan telefon, amit megfogok és félek, hogy elviszi a szél vagy összetörik a kezemben. Elég masszív darab.
-
killer2
tag
Nem is mondtam, hogy rosszul járnék, csak tudom, hogy Android után nem bírnék visszatérni Symbanra. Elég volnt nekem 5800át használnom a Nexus helyett egy ideig. Pedig komolyan tetszik az E7. Szép, minőségi, meg aztán ott a billentyűzet, amit meg nagyon hiányolok az Androidok esetében. De a Symban miatt sajnos számomra halott az E7 :S
[ Szerkesztve ]
-
killer2
tag
Az a bajom a Sybmiannal, hogy lényegében ugyanaz maradt, mint eddig. Anno szerettem, de ma már a konkurencia mellett nem tud helyt állni. Egyszerűen nem nyújtja azt, amit manapság kéne. Meg aztán a szoftveres kínálat se az igazi. Nincs egy normális online boltja, pedig ez manapság már elvárás és amint látom, minőségi programokból is kicsit hiány van.
-
killer2
tag
Igen, ez a baj az Arc-al. Pedig azért annyira nem nagy szám az a telefon. Idővel szerintem kb egy árba lesznek, mert a 2X ára már nem hiszem, hogy sokat fog esni, az Arc viszont nem rég jött ki. Kicsit elterjed, kidobnak valami újat és máris csúszik lejjebb. Már csak azért is, mert mostanság nagyon kezd divatba jönni a két mag és ez szerintem meg fog látszani az egymagosak árán is.
Ha esetleg kapnék valami jobb ajánlatot, akkor lehet, hogy kicsit rádobnék.
Az a baj a 2Xel, hogy a szoftver öli meg az egészet. Olyan hardvert kapott, hogy lényegében agyonveri a jelenlegi teljes kínálatot, ellenben annyiért adják, mint a jobb 1,5 éves telefonokat.
Igazából én úgy látom, hogy továbbra is a Tegra 2 a legerősebb processzor, legalábbis a tesztek alapján. Bár ezek nem mondanak semmit, viszont amilyen GPU van ebben, azzal úgy tudom, hogy tényleg nem tudja egyik se felvenni a harcot, mindegyiknél jobb egy picivel. A képernyője is teljesen rendben van, ez semmi extra (itt nagy kár a ragasztás hibájáért). Kamera 8MP, ez elég szép és szerintem a minőségével sincs gond, meg van 1080p is, ha valakinek az kell. A multitouch nagyon jó, az egész telefon minőségével sincs gond. Egy csúcs telefon lehetne, ha az LG nem b@szakodna ennyit és lenne kedves észrevenni, hogy ahelyett, hogy a 3Ds meg két magos cuccait hozza ki futószalagon régi elavult verziókkal, miközben a középkategóriában meg már majdnem mindenki (ők is) 2.3at használ, inkább állnának neki egy rendes szoftvert összehozni a prémium telefonjaikra. Nem jó ám az, hogy az LGnél azok szopnak a legtöbbet, akik a legdrágább telefonjaikat vették, ez egyszerűen nevetséges. Igenis adják ki a felsőkategóriás cuccaikat a legújabb androiddal és tessék frissíteni is legalább fél évig! És azt meg ne úgy, hogy egy már a megjelenéskor is elérhető frissítést húznak fél évig, kiadják, azt csókolom! -
killer2
tag
Abban bízok, hogy a T-Moblie szépen elkezdi orrba-szájba tolni az Arc-ot, vesznek páran, aztán majd csak akad néhány ember, aki gyorsan meg akar tőle szabadulni. Bár addigra reméljük, hogy kijön 2Xre is a 2.3 és olyan fasza lesz, hogy semmi pénzért nem válnánk meg tőle. Anno Galaxy S-t is lehetett 60-70 körül találni olyan címmel, hogy barátnő kapta, de nem tetszett neki és kb féláron meg lehetett kapni egy pár napos telefont.
-
-
stickrs
senior tag
válasz dome29 #12350 üzenetére
remélem ezt viccből kérdezed...irj már valamit amiben jobb az arc lécci,mert igy hirtelen nem találtam.
"amint piacra kerülnek a kétmagos csodák, mostani tesztalanyunk már „csak“ B-kategóriás okostelefon lehet"-idézet az arc tesztből.
[ Szerkesztve ]
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
-
Balázs1986
addikt
válasz dome29 #12381 üzenetére
Most jött be? Új? Wtf? 3 hónap ha van a két teló között, márciusban már magyar tesztek voltak róla
VBenc: Másik usb kábelt próbáltál? Kapcsold ki-be az usb hibaelhárítást is, hátha...
(Gondolom a telefonon a legördülő infó részben sincs ott az usb kapcsolat...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest