Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Az LG még mindig nem állt át nvidiára,de ha bevállik a dolog akkor nagyot fog vele kaszálni az nvidiának mindig is nagy múltja van,bárki bármit mond hiába minden tekintetbe gyorsabbnak bizonyul a gala S2 de 3D teljesiténybe erősebb az NV na de miért .... .... böngésző tesztbe egyforma képet mutat,valamint minden programfutás téren ésmég a rendszere is bugos,milesz ha nem? Én nembizok az ilyen Snapdragon chipsetbe meg powerVR videokártyába ezeket a kukatelepröl hozták,a néb kötelez nvidia nemhiába a piacvezető grafikus kártya
-
kun0203
tag
Lesz itt fejlődés természetesen de eddig az lg nem jeleskedett abban hogy a rendelkezésre álló hardvert képes teljes mértékig kiaknázni. De én fogok neki örülni ha legjobban ha kiderül hogy azért tökölnek ennyit a gb-vel mert szeretnék ha tökéletes lenne.
jooker82: az o2x hardverileg alulmarad az s2-vel szemben. De mivel egyelőre semmilyen app nem igazán aknázza ki a 2 magot így felesleges azon lovagolni hogy melyik az erősebb.
Magnat: Rakd fel a miui-t és ha azzal is hibásan működik akkor vidd gariztatni.
[ Szerkesztve ]
-
kun0203
tag
HA nincs fent a clockworkmod recovery vagy nem tudod hogyan kell használni akkor ne kezdj hozzá mert előbb fel kell rakni.
Szedd le az 1.6-os topogigi féle v20e-t és másold az sd kártyádra: [link]
Innen szedd le a bb-t: [link]
és a smartflash-t: [link]
és a drivereket: [link]Rakd fel a drivereket és indítsd el a smartflash-t, kapcsold ki a telefont kapd ki az akksit majd tartsd lenyomva a hangerő le gombot miközben bekapcsolod. A telefonon megjelenik a software update üzenet és a progiban a com port rész megjelenik.
Válaszd ki a smartflash progiban a felső részen a ROM Copy D/L fület majd bizonyosodj meg arról hogy a normal mode ki van választva és hogy az erase call nincs. A CP Bin mellett katt a browse-ra majd keresd ki a basebandet (bb-t) majd katt a START gombra. Ezzel felkerült a telóra az új baseband. Most már csak a cwm-ből kell felrakni wipeolás után az sd-re másolt 1.6-os topogigi féle romot.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Nincs mit!
Igen, azt én is hajtom, de nem sikeredik. Pedig határozottan emlékszem, hogy volt egy ennél nagyobb pack, amiben az is benne volt. Aminek még nagyon örülnék, ha egy olyan gyári weather & clock widget-et is találnék, amiben magyar települést is megtalálok, mert ami ebben a csomagban van, az csak néhány nagyvárost ismer.[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Véletlen a prohardverre küldted a kérdést az lg ügyfélszolgálat helyett Komolyra fordítva: mi is csak annyit tudunk, amit az LG közöl. Október eleje...talán...bár bizonyos videókban bizonyos nyilatkozatok alapján már az sem 100%
dergander: majd ha a közel 100 hsz-ed között pár építő jellegű is lesz a kötekedők (meg néhány segítségkérő) mellett, folytathatjuk a beszélgetést[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
Végülis nekem sincs semmi gondom az ég világon vele,csak azért egyesek néha betévednek,akiknek nem a legjobb telefont sikerült kifogni.....
Lehet amúgy a 2.3 se lesz egy megváltás....a jól működő 2.2-höz képest.... max a videóhivás,aki kitudja használni....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Balázs1986
addikt
A telón a legördülő értesítő sávban sincs ott, hogy rá tudj kattintani és felajánlja az adattár módot?
- Win restart
- telefonon "csak adattár mód"
- hibakeresés véletlen sincs bekapcsolvaEzek közül valamelyiknek kell lenni a ludasnak, jó esetben.
(Milyen rom alatt tapasztalod?) -
őstag
-
Balázs1986
addikt
Én úgy látom, hogy a 2.0 Topogigi ha úgy hagyod ahogy van, sz*r. Instabil és nálam van egy kis laggolás is. Azt piszkálgatni kell, direkt lehetőségeket is adtak rá
Topogigi 1.7 (SP1) az amire én azt mondom, hogy tényleg csak annyi, hogy felteszed, és ott van, megy, nincs baj.[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Tv antenna. Ázsiai cuccoknál szokás. Szinte minden klón-telefonban van, iPhone4 klónhoz pl. már volt szerencsém, és tényleg tv-t nézett rajta a srác aki mutatta
suppe: Na megelőztéljooker82: Most az komoly, hogy bizonyos területekre nem adják ki a frissítést? Ugyanaz a szoft, nagy változtatás nem kellene más területhez képest. Nem látom a logikát
[ Szerkesztve ]
-
Marteen4
tag
nekem sem tetszik, de szerintem mérföldekkel jobb mint az LG-é, az LG-é ilyen béta laggos sz*r más kifejezést nem tudtam találni, váltás a képernyők között nem smooth, preview nézettről ne is beszéljünk az a vicc kategóriába tartozik.
Ezek a hibák mellett elgörbül a kinézett.LG Optimus 2x - CM7 - 7.2 RC0 KANG - BB 0725
-
jooker82
nagyúr
H,elvileg a héten érkezik... a telefonunkra a 2.3...először a függetlenekre.... És köszönik az eddigi türelmünket...:
Ha ennyire pontos dátumokat irtak....és ezt az LG irta,akkor nem hinném,h több hetet is tolódna...
akkor a héten legyünk résen függetlenesek..[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Még ezt is irták:
The exact timing of the upgrades in each market may vary because of the different requirements in each country with respect to domestic operators and models. Please contact local service representatives to check the specific upgrade schedule in your market.
Again, LG greatly appreciates the support and feedback that customers have given during the upgrade delay, and we will do our utmost to continually provide better service in the future.
Thank you very much.
Tehát ők ,aznap inditják útjára...és onnantól már csak az adott régiótól függ,h mikor kapjuk meg,mert régióként eltérő lehet a frissitési ütemezés....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
peter_27
aktív tag
Tedd fel a GYÁRI romot, Smartflash-el.
De ez ott van az első hsz.-ben.
A gyári rom flash-elésének menete:
- telepítsük a smartflash alkalmazást majd indítsuk el SmartFlashTool_P990.exe-t
- kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort
- csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez miközben folyamatosan nyomva tartjuk a „hangerő le” gombot. Ekkor a telefon képernyőjén meg fog jelenni egy „szoftver frissítés” üzenet, miközben a futtatott smartflash program COM ablakában az adatok betöltődnek
- válasszuk ki a „ROM Copy D/L” fület és ezen belül a „Normal Mode”-ot. Az ’ERASE CAL” ne legyen kiválasztva
- az előzőleg letöltött és kicsomagolt rom .fls (baseband) részét illesszük be a CP bin sorba, míg a .bin (rom) részét az AP bin sorba
- kattintsunk a start ikonra és várjuk meg amíg az új rom flash-elése megtörténik
- a folyamat végén a telefon képernyőjén az LG felirat fog villogni
- csatlakoztassuk le a telefont a számítógépről, tegyük vissza az akkumulátort és indítsuk újra.Galaxy S10
-
Balázs1986
addikt
(#12385) Balázs1986
VBenc: Másik usb kábelt próbáltál? Kapcsold ki-be az usb hibaelhárítást is, hátha...
(Gondolom a telefonon a legördülő infó részben sincs ott az usb kapcsolat...)
Mondjuk azóta pár dolog tisztázódott, de a másik usb kábel kérdése pl. még nyitott
A töltéshez nem kell belőle minden szál, lehet, hogy valamelyik megtört. Egy próbát megér.ntomka: Hátha...bár nekem gyanús, hogy a kiszivárgott és a hivatalos nem nagyon fog különbözni. Főleg, mert elvileg "már egy ideje csak a szolgáltatókra vártak"
-
Balázs1986
addikt
Nem koszos az aljzat? Esetleg meglazult...? Előbbire megoldás lehet wd40-el befújás, majd függőlegesen tartás, hogy kifolyjon belőle...esetleg még valami nagyon apró, de nem szöszölő tisztítóeszköz (kefe?), ami valószínűleg nincs kéznél. Meglazulás esetére meg...nem tudom, próbáld óvatosan lefelé nyomni a portban a csatlakozót pár másodpercig, hogy úgy lesz-e változás. Ha nem, akkor felfelé is. Nincs más tippem látatlanban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest