Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edyson
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy LG G2 (D802) típusú telefonom van. Szerettem volna egy másik romot feltölteni, de sajnos nem sikerült. Bekapcsolás után, csak az LG logo jelentkezik be és ott lefagy. Sajnos az USB kapcsolat sem működik a számítógép és a telefon között. Hogyan tudnám ezt helyrehozni? Bármilyen tipp jöhet :-)
Még pár dolgot hozzáteszek... A Rootolás sikerült, de a Recovery fájl telepítésénél kezdődtek a problémák. Szerettem volna a TWRP recoveryt feltenni, de újraindítás után a CWM recovery jött be mindig(nem a TWRP)! Mivel SD kártyát nem fogad a készülék, így nem tudtam Erről a recovery-ről az új romot feltenni. Nem tudom hol hibáztam, rengeteg oldalt átböngésztem. Köszönöm előre is!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest