Hirdetés
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Ha nem blokkolod a reklámokat, akkor felugró reklámablakok a prohardveren.
Ez egy újabb mérföldkő.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
Jobb klikkel az én eddigi tapasztalatom szerint nem kellene weboldalaknak megnyílnia. AZ a bal klikk. De ti tudjátok.
Persze valami dzsunka weboldalon ok, mint piratebay, de itt...
Valamint nem a reklámblokkoló nyivákol, hanem a FIREFOX! nézd már meg a képet ember!
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Ne haragudj, de te üzemelteted a weboldalt, tehát te felelsz azért, ami rajta van, legyen az reklám, vagy tartalom. Nekem nem tetszik az a reklám, amelyikre ha jobb klikkelek, akkor felugró ablakot akar megnyitni.
Nyilván lehet értelme, hogy mikor bannolod az abp-ben, akkor jobb klikkre egy menü felugrik és onnan kiválasztod, hogy block this akármi, és ez ellen akar védekezni.
De ha nem fut az ABP (plusz van rá más megoldás is, tehát a blokkolók ellen ez szerintem sem ér).
De azokat szivatni, akik "enni adnak", nem túl etikus. Szerintem a jobb klikkre felugró reklám nem a legjobb hirdetési forma.
Böngészők is szűrnek reklámot:
Természetesen, mert rengetegen éltek vissza a reklámokkal, felugró gombok, amik nem tűntek el, felugró oldalak, stb. Nem ti követtétek el ezeket, hanem más és a böngészők is léptek valamit. Ez egy folyamat része.
De ha mutatsz még egy oldalt, ahol jobb klikkre oldalt megnyitó banner található, akkor nem mérföldkő. Persze ne ezt a hányadék vodafon reklámon mutasd be.
[ Szerkesztve ]
-
A bannereket szerintem illik letesztelni valamilyen formában.
Másik: de a reklámokért ti feleltek. Vagy csak véletlen lenne, hogy elkerülte az oldalt a rsszlnyk.h és társai? ( mely egyébként dicséretes, hogy elkerülte)
-
-
na, és akkor most gondold végig talán már picit higgadtabban, hogy "újabb mérföldkő". tényleg szeretném, ha azután, hogy tök oké izomból belerúgni a ph-ba, az is oké volna, hogy az ember elismerje, hogy azért nem pont úgy fekete-fehér minden, ahogy azt ő azonnal és rosszhiszeműen értelmezte.
Nézd, a reklám akkor is szokatlan, bosszantó. Nem tudom mi ment el min, de akkor sem helyes.
Az, hogy a fél magyar web tele van ezzel a reklámmal, lehet nem jól értelmezem ezt, de se az index, origo, hwsw, ipon, napi, sg, akármi ( még megnéztem vagy 10-et) nem találtam meg ezt a vodafone bannert, vagy bármilyen vodafone reklámot, hogy megnézhessem, hogy ezt ti tettétek bele (jobb klikkre meg is nyílik a reklám), vagy a reklám készítője.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest