Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Grat a telóhoz. Szerintem a mai napig az egyik legjobb vétel ilyen áron.
-
Polllen
félisten
Két kollégámnak is van ilyen telója, megvannak vele elégedve, de úgy havonta egyszer kapcsold ki, mert mind2 "elfelejti" egy idő után jelezni a bejövő hívásokat...

Persze lehet, hogy azóta már symbian frissítéssel befoltozták a "problémát", de egyikük sem ért egy picit sem hozzá, uh 100 %, h 2 éves rendszer van azokon a telókon...

-
Tim82
félisten
Headset-re semmi szükségem, adatkábel helyett bluetooth-al is meg tudom oldani a szinkronizálást (és szerintem az E61 headset-je és adatkábele tökéletesen használható E50-hez is), így tartozékok nélkül is megérné nekem.
Ja és én innen apróról vettem az E61-et, 17k-ért, dobozában, összes tartozékával. Igaz, Pannonos, de mivel nekem is Pannon SIM-em van, ez különösebben nem izgat. Volt rajta a sarkoknál némi kopás. Garanciát egy hetet kértem, mert gondoltam, ha gebasz van, annyi idő alatt megmutatkozik.

Számodra viszont így tényleg jó vételnek néz ki. Az a bolti garancia mennyi idő egyébként?
-
Lenry
félisten
aprón én is láttam 14-15k körül, de ez boltból van, garanciát kaptam rá,adatkábelt meg headsetet hozzá, kamerás, és csak a joy fölött van 3 darab bolhafingnyi kopás, ezen kívül kifogástalan állapotban van kinézetileg
(meg persze a hátulja össze van karcolva, de ez elkerülhetetlen) -
Tim82
félisten
Kb. három hete nyúzok egy E61-et, megelégedésemre.Gondolkodom egy másodtelefonon is, az E50 nem volna rossz. A fémház minden esetben pozitívum.

Szegeden egyébként ennyire drágán mérik az E50-et? Én Bp.-n 12-13 ezer Ft körüli áron szoktam látni, igaz, kopott és kamera nélküli példányokat.

Szolgáljon egyébként megelégedésedre!

-
meroly
veterán
Használd egészséggel, nekem is nagyon tetszik, de két visszatartó tényező van:
- pöcök
- fém

-
<NewL>
addikt
1400 sms-el még be tudtál lépni az sms menübe? volt vagy fél perc
Nekem is tetszett ez a tella,de akkor még vonzott valamilyen szinten a multimédia ezért vettem N70-nt. Már akkor rá kellett volna állnom az üzleti szériás telefonokra. Jó kis telefon ez,stabil,viszonylag gyors,semmi kacifánt kívül,még a hátlap is fém. Egyedül a joy ami hibásodik.
Használd egészséggel -
blokad
senior tag
Használd megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Wuthering Waves
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Napelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest