Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
bocsi, nem olvastam végig a hsz-eket
3. oldal alja.
System Update:
"...szinte mindent megtalál és telepít (ha van net ). 2 dolgot kell még ezen kívül telepítenem kézzel"
mi ez a 2 progi? -
Francia91
veterán
válasz Tsomogyi94 #98 üzenetére
Jo is
Meglesed a jatekok gepigenyet, es osszehasonlitod a T500 hardverevel"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tsomogyi94
csendes tag
Jó kis gép nagyon megtetszett Remélem pár kis stratégiai játék elmegy rajta
-
Tim82
félisten
válasz sing1ep1ayer #96 üzenetére
Modbiosszal nincsen ilyen probléma, régebbi Thinkpad-eknél sincsen gond, pl. T60-nál.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz sing1ep1ayer #93 üzenetére
Nem egy nagy etvasz a beszerelés amúgy. A feles mini PCI-e slot-ba lehet és érdemes tenni, az nagyjából az F9-F10-PrtSc billentyűzetgombok alatt lehet az alaplapon a T500-nál. Annyit még érdemes észben tartani, hogy a Windows eltávolítható flash meghajtóként látja a kártyát természetesen. (Egyszer-kétszer előfordult velem véletlenül, hogy pendrive helyett a beszerelt SD kártyát választottam le véletlenül. )
Szerk.: a helyet fejből mondtam, utána vettem észre/néztem csak meg a fotót, az pontosabb.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Francia91
veterán
válasz sing1ep1ayer #93 üzenetére
Már beszereltem, egy 16 GB-os kártya is csücsül benne
Tökéletesen működik"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
arnyekxxx
veterán
Anyós kapott nemrég egy t500-at német billentyűzettel és ami matricát adtak hozzá az kb 1 hónap alatt le is kopott. Van valakinek tippje t500 kompatibilis tartós matricára?
-
Francia91
veterán
Picit frissítve lett a második oldal az alulfeszelés témában
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
A cikk második oldalának aljára betettem a T500 modBIOS-t! Akit érdekel, onnan letöltheti!
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Tim82
félisten
3 db USB-s külső házamból az egyik olyan, hogy sima USB-micro USB kábellel hasonlóan nyüszít/ciripel/felpörög-leáll/nem indul benne semelyik notivinyóm, Y kábellel viszont minden gond nélkül. A vinyók meg 100/100-asak HD Sentinel szerint.
(A ház amúgy nem is annyira gagyi, valamelyik Spire modell.)
Ebből gondoltam, hogy akár ez is lehetne az ok.
Szerk.: ja, ja, nem teljesen százas már, az eSATA rész is kontakthibás lehet. A másik két házammal nincsen semmilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Tim82
félisten
A ciripelés és nem indulás lehet azért is, mert valamiért az eSATA-s kereted nem ad neki elég kraftot.
-
Chaser
legenda
Jobban jártál volna velem jóval olcsóbban ez mind Kínában készül, csak nem mindegy melyik gyártósoron és milyen minőség ellenőrzéssel. Van aki saját matricát rak rá és ráhazudja hogy ez xy, vagy saját brandet talál ki neki
szerk: mondjuk értékeléseiből elnézve nem gagyit árul
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szaszyka
senior tag
Valszeg a vinyó rossz, mert van egy külső HDD-keretem, ami eSATA-n csatlakozik a notihoz, és csak "ciripel" a vinyó benne, nem hajlandó elindulni. Most annyira még nem is probléma(bár boszant, és jó lenne egy második vinyó), de amint meglesz az SSD, a mostani noti-HDD menne a caddy-be, és nem örülnék, ha így járnék azzal is . a 45 napból sajnos már kicsúsztam, szóval a reklamáció nem játszik.
No mindegy, azért köszönöm a segítséget, és bocsánat a fórum szétoffolásáértLenovo Thinkpad X220 :D
-
félisten
Érdekességképp a Radeon ennyit gyakorlatilag az összes T500-ban szokott bírni.
Nálam ez annyira elég, hogy pont a játszhatatlanság határáról hozza játszhatóra pl a DXHR-t natívon (1680).
De 1280-on még az új játékok többsége is nagyon szépen elfut, nyilván nem max textúramérettel és szűrőkkel.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
A HDD-t nem tudod külső, USB-s házban leellenőrizni?
Ezek az eBay-es caddy-k nagyrészt utángyártott, Kínában készülő darabok, ezért előfordul közöttük selejtes, nekem is volt már ilyenem, hasonló tüneteket produkált. (Amúgy ilyennek kell lennie a caddy-nek, mármint semmi kábel, csak a csatlakozó + a műanyag keret.)
Én reklamálnék a helyedben az eBay-es eladónál, remélhetőleg benne vagy a rendeléstől számított 45 napban.
-
szaszyka
senior tag
Nem tudom, [link] ezt vettem Németországból. Egy sima, pont a DVD helyére passzoló caddy, amiben nincs semmi kábel, csak egy csatlakozó a HDD_nek, és egy műanyag, ami fixen "szorítja" a vinyót a helyére. Se visszajelző LED rajta, semmi, ami bonyolítja a dolgokat. Lehet, hogy maga a második HDD rossz?? De akkor miért működik... Ezen görcsölök már hetek óta, hogy működjön, de sehol semmi megoldás
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
-
Tim82
félisten
Megkockáztatom, hogy valami a caddyvel nincs rendben. Úgy értem, valószínűleg hibás.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Lehet, hogy hülye ötlet, de ha kizárod a boot sorrendnél a DVD-t/HDD caddy-t, akkor nem indul gyorsabban?
-
Tim82
félisten
BIOS-ban a boot mode Quick-re van állítva, ugye? (Kb. ugyanott kell lennie, ahol a boot sorrendet nézted.)
-
szaszyka
senior tag
Szia. Köszönöm a tippet, erre nem is gondoltam :-). Valóban DVD volt az első helyen. Olvastam anno valahol, hogy t400-nál firmware-t kellett frissíteni, de ehhez sehol nem találtam 2847-es alaplappal szerelthez :-( , átállítottam, de ugyanúgy lassan tölt be :-(
-
Tim82
félisten
BIOS-ban fixen beállítani a boot-sorrendet? Nem lehet, hogy a DVD/HDD caddy szerepel az első helyen?
-
szaszyka
senior tag
-
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok. Tudom, hogy nem ide tartozik, de segítséget szeretnék kérni. Van egy Thinkpad Sl510-em, vettem bele egy Hdd-caddyt a DVD helyére. Tök jól passzol a helyére, a hdd is jól van benne, fizikálisan nincs probléma, de ha berakom a notiba a második hdd-t, eszméletlen lassan indul el a gép. Percek kellenek a betöltéshez. A BIOS sem látja a második hdd-t. Van valakinek esetleg valami ötlete, mit lehetne kezdeni vele? Előre is köszönöm
-
Tim82
félisten
Wifit, Bluetooth-t tudod vele egy kapcsolással ki-be kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
pazzo
tag
Jó a cikk! Köszönöm a sok tippet.
T400-am van.
Nem találtam pár drivert, mert "ismeretlen eszköz"-ként jelölte a Win7, de a System Update program megoldotta.
Az elején a FireWire melletti kapcsoló konkrétan mire való? Olvasom, hogy vezeték nélküli eszközök hardveres kapcsolója, de ez mit jelent?[ Szerkesztve ]
-
-
Francia91
veterán
Én sem dekoracio celjabol vettem 10 ezerert FPR-es palmrestet
Nem szeretem, ha vmelyik ocsem, vagy rokonom ha itt jar, belenyulkal a rendszerembe. Volt mar belole format C:... Koleszban is jo megoldas volt a kivancsi szobatarsak ellen
Sokkal egyszerubb, gyorsabb es kenyelmesebb a bejelentkezes akarhova ujjlenyomattal, nem kell jelszavakkal szarakodni[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
A Toshibanal meg Acernel ki kell venni az alaplapot is ha hutot akarsz pucolni, mert mindent forditva tesznek bele, mint egy normalis notiba
Itt meg lekapod a felso reszt 5 perc alatt, kipucolod es mehet vissza. Maximum 20 perc[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Egy baj van ezzel a cikkel:
A T430, és az X200 mellett kedvet kaptam egy T500-hoz is.
Egyébként szuper bemutató lett, mindenre kitértél amit tudni érdemes a gépről.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Digitális Állampolgárság Program
- Wuthering Waves
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Cyberpunk 2077
- Azonnali fotós kérdések órája
- BestBuy topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB