Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Az komoly hogy a vibe romban a google- és egyéb fiókok szinkronizálási beállításait a telefonkönyvben kell megtenni???? Másfél órája azt keresem... A megszokott helyen (settings/accounts/gmail --> sync on off semmi sincs).
Hatalmas jópont viszont, hogy be lehet állítani a szinkronizálásban holtidőt, azaz nem bombáznak munkahelyi levelekkel este nyolckor. Andreánál csak ezért (na jó nem csak, de jócskán benne volt) tetem fel a Llámát, hogy a sync on/off-ot időzíteni tudja. Kis feketepont a hatalmas jópontban, hogy nem lehet fiókonként állítani a holtidőt, csak egyszerre mindent. Nagyon jó exchange kliens van benne, így egy email program le tudja kezelni a google- és a munkahelyi fiókomat, viszont ha kikapcsol délután a levél szinkronizálás, a privátokat sem kapom meg.A sebességével nekem nincs bajom, majd holnap élesben minden kiderül. Kevés memóriát kajál, sokkal kevesebbet mint az Andrea, még úgy is, hogy minden security meg power manager futkározik a háttérben.
Egy komolyabb játék (amúgy a shadowfight2) folyton kilépett ha átváltottam másra, most meg bennemarad a memoárban simán. Ugyanez navigálásnál is jól fog jönni, ha pl telefonálnom kell vagy kicsit nyomkodnom, nem lép ki a navi program.[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest