Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
ez két különböző töltő, ha jobban megnézed. az egyik xx727-1090 (az elejét kitakarja az árnyék), amit te linkeltél meg 30715-109x (itt meg a vége lóg le)
két dolgot tartok elképzelhetőnek: sima nyomtatási hiba , vagy pedig ugyan ahhoz a telóhoz nem ugyan olyan töltőket osztogatnak. kinézem belőlük.. -
csibe1
addikt
Hirtelen nem tudom melyik webshoppal kapcsolatban írták, hogy kedden és pénteken van postázás.
Aki úgy rendelt annak hamar postára került a cucca, a többiek meg vártak a következő postázási napig;
ha éppen volt raktáron áru." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Den Hadnagy
senior tag
Igen, valószínűleg az segít rajta. De én a gyárit használom egyelőre.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
A híváslistában voltak, amíg ki nem kapcsoltam a helymeghatározást. Meg a gyári Calendar app-ben. Ezek ugrottak be így elsőnek.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
Kértem konfigurációs SMS-t az ügyfélszolgálattól, de nem érkezett meg. Mint ahogyan az online felületen kért sem. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. SMS-ezek, hívásokat fogadok-indítok, tehát elvileg minden oké, Max a Voda rendszerével lehet gond. De röviden: külön nem lett konfigurálva.
DH
-
csibe1
addikt
Az oké, hogy fut rajta, de pontos is?A dualsimes topikban olvastam, hogy a 6589-es telefonoknak gondjaik akadnak a pozíció pontos jelzésével, programtól függetlenül.
A buildprop fájlban kell átírni vagy hozzáírni egy sort, és utána már rendesen jelzi a pozíciót és a sebességet.Érdemes megcsinálni a GPS fixet is ha gond van, dualsimes topik összefoglalóban megvan a leírás." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
kelly416
veterán
Már ha Neked is pont az az fajta készüléked van, amihez lehet kapni hivatalosan iGO nevű programot, mert az egyéb úton történő beszerzése warez, és mint olyan, ezeken a fórumokon tiltott gyümölcs. Így értettem.
Vagy már megvehető? Mivel rég nem használom a warez elkerülése végett, lehet, hogy lemaradtam kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest