Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz dingdongkng #48 üzenetére
Hogy számodra nem lényeges, az persze rendben van, de egyszerűen nem igaz, amit írsz, bizony hatalmas a különbség! Egy jó mechanikuson tökéletes a billentési érzet, amitől gépelni is gyorsabban, és legfőképp stabilabban lehet, ami óriási előny, ha pl. ez a munkád és naponta órákon át püfölöd (ha csak alkalomszerűen, netán gépelni sem tudsz, akkor érthető ha mindegy, de abból meg általánosító következtetést nem szabad levonni. A hangja meg engem mondjuk pont nem érdekel, fejhallgató van rajtam végig)
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz morcosharcos #17 üzenetére
Egy ősöreg QPAD MK-85, a másik irodában meg egy noname kínai mechanikus, az is teljesen jó.
De a fő gondom a Lenovo idétlen kiosztásával van, a billentési érzet rövid időre mindegy lenne. -
Degeczi
nagyúr
válasz morcosharcos #13 üzenetére
Ilyenek vannak a cégnél, szerencsére csak ritkán kell bejárjak. Ha sűrűbben kellene ott lennem, vinnék sajátot, mert ez katasztrófa pár órára is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Canon MF416dw Mono WIFI-s Multifunkciós lézer Nyomtató/Másoló/Szkenner/Fax
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest