Hirdetés
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz tom120514 #2466 üzenetére
Én ebay-en rendeltem Európából ilyet. Elvileg 8 munkanap múlva már jöhetne, ha lett volna az a szín amit kértem. De szürke nincs is belőle, ma írta a csávó. Mondtam neki akkor legyen fekete és kárpótlásul feladhatná valami gyorsabb postával
Még nem írt vissza..
PayPal kicsit megszopatott, mert most +200 forintomba került, hogy a bank váltott és nem a PP. Máskor ez fordítva szokott lenniXiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
trebrona
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
Chaser
legenda
válasz tom120514 #3035 üzenetére
de van, műszaki meghibásodás esetén, személyes átvételnél
vagy csere, vagy ha uo-ra nem tudnak cserélni kp vissza - sokszor lesek, notebookot visszaviszi az emberke 3 napon belül, elküldik szervizbe ahol egy hónapig nem történik semmi persze, mert nem tudja a jogait -
az, hogy ilyen nincs, az az urban legendszerk: krisztian07 jól tudod, ott viszont nem feltétel m
szaki hiba, bármit vissza lehet küldeni "csak úgy" alapon is
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
Hatályos: 2014.06.14 - 2015.01.30
ennek utánanézek még, jelenleg hatályos-e mindenben[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MODERÁTOR
-
Soká
senior tag
válasz tom120514 #4091 üzenetére
Szerinted akkor is felesleges, ha úgy veszi az ember, hogy 2-3 évig is szeretné használni a telót? Vagyis, hogy a leendő alkalmazások (nem a hardverigényes játékokra gondolok) előbb-utóbb megkövetelik a több RAM-ot?
Én nem értek ehhez a témához de én is azon töröm a fejem, hogyha a Redmire esik a választásom, akkor inkább a 3Pro lesz az.. Miközben használok egy rém egyszerű 1Gb rammal bíró mezei telefont és tk. nincs vele semmi bajom (mert nem használok olyan applikációkat).
A több RAM mennyivel növeli a fogyasztást? ha növeli... mondom, nem értek ehhez, nagyon laikus vagyok. -
Soká
senior tag
válasz tom120514 #4098 üzenetére
"Nem a darab, a tárhely a limit."
Ha így van, akkor az jó.
Tegnap én úgy jártam, hogy felraktam valami google alkalmazást a régi telómra és azt vettem észre, hogy szövegírásnál kicsit lassabb lett minden. Gyorsan leszedtem az applikációt és visszaállt a rend. Az volt az érzésem, nem kellene már tovább terhelni szegény telót. De ha most mosolyogtok és azt mondjátok, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, elhiszem. (az elérhető belső tárhelyem egyébként 552Mb)[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
válasz tom120514 #4315 üzenetére
Ja, ami még nem semmi, hogy megszokásból feltettem erre is a CpuSpy-t. Korábbi telefonokon ha keveselltem az üzemidőt, ránéztem, nem pörgeti-e valami a procit feleslegesen és ha igen, utánanéztem. Úgy látom, itt is van beakadva valami, csak nem érdekel, amíg ennyit tud így is
Never go full retard.
-
MODERÁTOR
-
freeself
csendes tag
válasz tom120514 #6016 üzenetére
Kösz a tippet, de húzhatom én bárhova bárhonnan, nem húzza össze a képet. Ha teljesen balról húzom teljesen jobbra (a "menü" gombtól a "vissza" felé), akkor úgy veszi, mintha visszát nyomnék, ha fordítva, akkor meg menüt. Ha a home gombról csinálom ugyanezt, dettó.
Valakinek ötlet? Tapasztalta már valaki, hogy nem működik ez a funkció (egykezes használat)?
-
-
Logitech
aktív tag
válasz tom120514 #6158 üzenetére
Ez telefon újraindítás után is így van? Milyen progik működnek tovább kikapcsolt mobilnettel? Én nem tapasztaltam hasonlót.
Én ma a google térképet próbálgattam offline módban, és kiírta hogy kikapcsolt wifivel is pontosítja a helyzetemet a közelben lévő wifi hálózatok alapján. Ez is érdekes.
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Milestone2
nagyúr
válasz tom120514 #10898 üzenetére
Nem néztél be semmit. Szerintem nincs lehetőség.
Viszont az Eustock nem problémázik ha gyári MIUI8 Global-t raksz fel.
(Hiszen most már ők azzal forgalmazzák)
Hívd fel őket hétfőn. Kérdezz utána.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest