Új hozzászólás Aktív témák

• profiterol

újonc

Sziasztok,
    Új vagyok itt és viszonylag laikus. Látom, hogy ez a topic régebbi, viszont nekem most aktuális, remélem még válaszol vki a kérdésemre.
    Mint a témaindító cikk írója, én is HDMI (és DVI) bemenettel elátott full HD-s (Benq) monitort használok egy ideje tv helyett, annyival súlyosbítva, hogy a TV dekóder (Antenna Hungária) nem közvetlenül csatlakozik a monitorhoz, hanem közbe van iktatva egy merevlemezes DVD lejátszó (Panasonic DMR xxx, HDMI kimenettel). A tv funkció tökéletesen működik, szerintem szép a kép is, felvenni is tudok a TV-ből a DMR-rel). Ami viszont nem működik (és korábban a normál tv-vel működött): egy csatorna nézése és párhozamosan felvétel készítése egy másik csatornáról. Csak azt hajlandó venni, amit épp látok, hiába állítom be a tv dekódert úgy, hogy rögzítse az x csatornát felvétel céljából. Azt feltételeztem eddig, hogy a kommunikáció ehhez a funkcióhoz a tv dekóder és a DMR között zajlik és a tv (monitor) csak megjeleníti a képet. Lehetséges, hogy nem így van? Kellene még valamit csatlakoztatni a monitorhoz?
    köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés